Kõik, mis -vr6- postitas
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
ja nüüd istub ka minu lisa sinna:D väga väga kena rull!
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
eks tal oli nii mõnigi hea lisa jah:D
-
minukäes olles oli sisu korralik tegin nahale hooldused ennemüüki jne. juhiiste oli tagumikualt ribadeks. muu oli korralik.
-
kuradikahju et osadeks läks!!!!
-
tegu oli siis minu vana rulliga kere oli oma aastakohta väga hea ning amordid vedrud ja väljalase sai ka minupoolt ära vahetatud pluss veel nipet näpet,nahksisu pärineb impsionu vanast touringust. kas keegi siit foorumist ostis auto ära? auto läks kuskile keilasse.krat kahju et kauamõtlesin oleks ise tagasi ostnud.
-
BMW 320i touring -vr6-
ei selline lahendus pole kindlasti nii mõeldud.keegi tuuning huviline sakslane on seda ilusaks pidanud vms.saksast tuues oli see juba nii.olen pakkumistele avatud musta osas.
-
BMW 320i touring -vr6-
http://fotoalbum.ee/photos/siimkelli/sets/414525/ pildid leiab siis siit. mainiks veel ära et põlle alumine liist on ka tagsi pandud ja all on talve veljed suvel siis kaunistavad autot Borbet a-d.
-
BMW 320i touring -vr6-
no nii uuendaks ka teemat vahepeal. paar päeva tagasi sai auto uueväljalaske ja ka ette uued amordid,vedrud,kondid,tugilaagrid jne. lisaks siis veel el luugisüsteemi ja heleda lae asemel kaunistab seda nüüd must lagi õhtul panen mõned pildid ka.
-
318iS '90 - m20b20
ma just paar päeva tagasi installisin enda omale el luugi süsteemi. mitte midagi keerulist ei ole. vaata et paned ikka el luugi pleki ka kuna manuaali oma ei sobi. eest pead natuke lae polstrit ka alla laskma muud pole väga midagi.endal oli lihtsam teha kuna vahetasin endal lae ka ära.
-
325iX '86 - Tarq
olen ise ka seda hiiul vaatamas käinud aga hind ja seisukord ei pakkunud mulle mingit pinget! ja eriti häid kogemusi selle hiiu autoaiaga pole aga edu autoga 8)
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
küsis et mis toimub jne ja võtis härra p2hkli andmed...
-
minu poolt ka siis mõningad pildid pole just kõige paremad aga äki ajavad asja ära http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/868461/
-
väga kordaläinud üritus oli mihkel sai korraldamisega ikka väga hästi hakkama! autosi oli ka palju ja piltidest ei tohiks küll puudust tulla...
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
väga soliidne rull :twisted:
-
üritan ka kindlalt kohal olla aga arvan et enda autot kahjuks selleks ajaks valmis ei saa :? eks siis pean kelleltki küüti palulma:D
-
BMW 320i touring -vr6-
kurat jah kui auto juures juba olin siis tuli meelde et fotokas jäi koju:D aga mulle meeldib täiega:D aga ek siis lähi ajal teen pildid ka:P
-
BMW 320i touring -vr6-
nonii täna sai siis kõik uus sisu sisse:P kas keegi ei taha tavalist touringu sisu?
-
BMW 320i touring -vr6-
nonii täna sai siis autol vahetatud kõik filtrid õlid ja küünlad pidurid sai ka täiesti uued:P järgmine nädal plaanis juba uued kettat kõik uus käsipiduri süsteem peale panna siis väheke värvi uut lõpp pütti oleks ka vaja siis peaks juba bueno olema:D tahaks veel järgmine nädal impsionult saadud sisu ka sisse visata.. aa kui kellegil kompu juhe üle on siis võib teada anda kuna kalkuleerisin paari asjaga mööda:P
-
BMW 320i touring -vr6-
njah täitsa võimalik kuna mul oli juba saksast tulles m-tech peal et siis seal äki vahetatud vms..
-
BMW 320i touring -vr6-
- BMW 320i touring -vr6-
to buumer123 M-tech juba kahjuks müüüdud ja põll käis suht lihtsalt minumeelest ära mingite poltidega aga iluvõre ja stange tuleb ikka ära võtta...- BMW 320i touring -vr6-
nonii pole ammu kirjutanud et siis auto hakkab vaikselt ilmet võyma m-techi asemel orginaal stange ,karter sai ka nõõd korda ja täna sai täna endale nahk sisu soetatud tänu kasutaja impsionule suured suured tänud ::hail::- BMW 320i touring -vr6-
pühapäeval sai siis ka karter puruks sõidetud see praegu vahetamisel nii et see autu ei näe veel nii pea päevavalgust, kuna tuleb päris palju ära teha- BMW 320i touring -vr6-
nii täna sai siis m tech II sealt ära vahetatud orginaali vastu aga teha veel palju uut põlle vaja õhu suunajaid jne kui kellegil pakkuda siis andke teada:D- BMW 320i touring -vr6-
tegelikult plaanis see mtech2 sealt eemaldada ja asendada orginaaliga.. - BMW 320i touring -vr6-
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus