Kõik, mis cobra postitas
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Nii nüüd läheb sisustus kokku, aga vanad ukseläve liistud läksid puruks, oleks uusi vaja, kellegil on korralike? Need mis seda põhjamatti äärt hoiab kinni jne?
-
Mõningad head pildid:
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
liiga hull, sa oled veel "haigem" inimene kui mina juba Liiga ilus vaatepilt on ikka nende juppide näol. No nii omavahel öeldes......kadetaks teed lausa
-
tegemist on e32 mootoriga, oli siis 89a 735-ga tegemist. nii et selle 7-se käigukast ja eta kardaan. Kardaan on kõige lühemas astmes ja täpselt sobis alla, oli ka olemas üks teine gardaan aga see jäi tiba pikaks, nii et selle tööga suht joppas. Kerele pidi jah haamrit näitama, muidu lihtsalt ei mahu ära see suur kolakas mootor. No pilte on mul ikka sittakanti jah, eks kunagi võin täitsa galerii küll teha sellest, kunagi vanaduspõlve on hea vaadata, mis nooruse lolli peaga sai valmis tehtud ei noh, mis ta siin projekt on, enam vähem üritan ikka kere korras hoida, vahel ka üritan jupid ära vahetada, kui suuremaks jamaks läheb ja lihtsalt hea Jäägrit kiirelt poest tuua, kui poe kinnipanekuni on jäänud nii 10 minutit lisan veel tiba ehituse pilte, mis sõber mulle oma fotokast saatis, ehk kellegil on huvitav vaadata neid
-
Nii, väike jutt siis sellest, kuidas Timo ja Kauri oma meeldivaid õhtuid sellel aastal garages veetsid. Alguses oli plaan et teeme selle 2.7 eta mootori korda, kuna õli loopis küünlad täis ja sellega tappis oma 3 jooksu küünlaid väikese ajaga. Mootori mahavõttmisel siis oli avastus, et pole tegemist mitte täiesti tavalise eta mootoriga vaid Super eta, mis tähendab seda et seal peal on juba olemas 2.5l kaan. Igatages mootor on alles ja kunagi läheb veel kuskile peale ka, kuna tegemist väga hea mootoriga. 24. Jaanuar 2009 sai esimene sõit taas tehtud ja talve garagest tööjuurde sõidetud, kus siis võtsime auto juppideks, seest põhjamatt välja, tiivad küljest ja algas suurem keevitustöö, nagu ikka eestnurgad olid läbi palju muud. Tegelikult oleks olnud see 2.4TD täiesti olemas, tiba seisnud aga olemas, oh teeb ikka kadetaks küll....oleks saanud ringi lõgisada Diisliga..... Nägemist vana mootor!!! Uus vs vana mootor Vana 2.7 eta mootori siis viisime kuskile paremasse kohta, kunagi ehk istub ta mõne huvitava kere vahele.....Opel Rekord äkki? Maal tegime isaga ekstra sellejaoks ühe lihtsa mootoritõstmise puka, mis õigustas ennast ideaalselt. Ma nüüd täpselt enam ei mäleta, aga teise mootori katsetused peale ja maha olid juba päris käpas viimased korrad, kokku vb käis see kere peale ja maha ca 7-9 korda äkki? Sest nagu loodetud, mootor ei istu tõesti 1:1-le Eest taha uus sumbuti....keskel sport resokas ja taga 318is lõpupütt. Ees el. vent, kuna teiselepoole enam ei mahtunud midagi. Ja radiaator on ees võimalikult suur, et jahutus oleks piisav, selleks siis Timo tegi väheke lõiketööd, aga näed, ära mahtus!
-
jah sa ajad sassi, ei andnud me midagi ära, vesti läheb veel kunagi vaja ja sõber sai hea rullnoka mütsi ka veel
-
ma igaks juhuks ütlen ära, et esimese sõidu tegin mina, ajaga 15.11 ja järgmised 2 sõitu tegi hea sõber, kellega koos me oleme seda ehitanud....ja temal jah selline õnnetus siis juhtus, aga nagu näha, isegi niimoodi polnud üldse paha aeg
-
Mälestuseks siis ajad ka, mis loodetavasti ei jää selliseks..... ja aegade põhjal oli parim aeg siis kohal 121, arvestades et oli kokku 493 starti. ja varsti tuleb hunnik pilte ka tööst, mis sai sellel 4 kuul vältaval mootorivahetusel tehtud kusjuures ma ei teagi, kas uuema või vanema tüübi mootor, 89a oma on, ma arvan et see uuem tüüp on mul. Krt hetkel värvi peast ei tea, hiljem ütlen, mis ta nüüd oli.
-
Minu väike "Sleeper" hakkab ka siis tasapisi juba valmima, hetkel käsil mootori seadistamine, ei saa tühikäiku hästi tööle ja muud testsõidud, plaan siis haapsalu ajaks normaalselt tööle saada. väike poolik pilt ka autost siis, mõned ideed veel on, aga nendest hiljem. Seega vanamuttide hirm on jälle linnas tagasi!
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
krt minule küll see valge Azev velg ei meeldi.....standard värv ikka ilus, 9" laiasid velgi pole otsinud? nendega oleks auto päris maasikas juba!
-
diffri ülekanded
1 minut otsimist: http://www.unixnerd.demon.co.uk/e30.html 2.79 2.93 3.15 3.23 3.38 3.46 3.64 3.73 3.91 4.10 4.27 Ülekanded siis...mkidagi veel vaja?
-
325i '90 - Krst
Haapsalu üritseks korda ei jõua?
-
no enamik roostet sai ikka ülesse leitud, ka see rooste, mis puges lihtsalt 2 pleki vahele ja pole sellel mastiksil ka viga midagi, on kasutatud ja kasutatakse edasi ka. Päris hullu ka nüüd teha ei saa ja kogu kere kuskile happe tünni pista aga ok see selleks. Äkki keegi pakub korraliku reflektori pinnaga Ühte täistuld, klaas pole oluline, katki või üldse pole, peaasi et peegelpind oleks korralik.
-
Majanduslangus on jõudnud ka minu garaasi.....aga mitte sellest ei taha ma täna rääkida.... ...kas te veel mäletate seda bmw-d, mis hirmutas vanemaid inimesi ja oli üks paras nuhtlus liikluses.....see aeg hakkab varsti jälle kätte jõudma! 24 jaanuar ajasin siis oma Kiisukese talvekorterist välja ja sõitsin oma töökohta, kus siis järgnev töö pihta hakkas.... Eest sahtel tühjaks, tiivad küljest ära ja kõik sisu sai ka tühjaks tehtud, juhtmed, armatuur, põhjamatt....kõik siis väljas. Roosteauke oli piisavalt, ees mõlemad nurgad olid läbi ja põhjas ka mõned augud, nüüd keevitatud ja korras. üks aukudest.... kui teha, siis juba teha..... uued amordi tugilaagrid, kuna üks pool suutis lihtsalt pooleks minna ja teinegi enam just kõige korralikum polnud Hakkab looma......Pole Paha!!! ja tööd veel jagub, kindlasti tuleb pildilisa. Hetkel vist on kõik, annetused ja rahalised toetused on oodatud SEB panka, kontole 109024110392001 Tänan!
-
E30 318I 85kw
minul on küll rõõmus meel näha, et kellegil oli kunagi e30. Lausa rõõm! Mul on veel alles õnneks!
-
324td '87 - Taavi00
velvo, ära mölise
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
kas keegi on ametlikult arkis kinnitanud e30 peale M30 tüübi mootori? Saab seda legaalselt teha? Täpsemalt on siis küsimus M30B35 mootori kohta, ennem oli peal 2.7l mootor.
-
e30 manuaalid
http://wedophones.com/BMWManualsLead.htm
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
minul on vara veel, vara.......talv on alles õige rullika ehituse aeg, aga kunagi kevadel/suvel peaks ka mõnel kokkusaamisel ära käima, saab ka teisi rullnokke käha, kui rullis need nokad teil ka on
-
loodan ka ETA heale mootorile, plaanis tiba seda kiiremaks teha, nüüd on paras aeg ehitama taas jälle hakata, masin juba garaasis liiga kaua üksinduses olnud Plaanis siis miski kompott kokku panna, et need pöörded tiba kõrgemale läheks ja seda õhuvoolavust parandada jne jne. Samas on ka olemas üks 89a 524td vänt ka, see peaks minu mootorisse paremini sobima, räägitakse, et on tugevam ja kannatab rohkem pööret.
-
M:nahkistmed ja polstrid
ja mis komplekti hind nüüd juba on?
-
M:nahkistmed ja polstrid
2 istet, 4x uksepolstrid ja tagaiste? et siis ikka kogu komplekt? tagaistmel keskel käetugi ka?
-
lootsin et selle keevitatud diffriga on rohkem funni, aga polnud see midagi nii roosiline, päris hull oli ikka sõita platsipeal sai tiba funnitud, lõpptulemus oli see, et vägistas ühepoole rattapoldid pooleks ja ratas oligi läinud ei olnud hullu midagi, kõik jäi terveks. järgmine õhtu siis läks tagasi lahtine differ ja tuld!!! nüüd igatahes juba masin ammu seisab talve garages, uuest aastast kui pidustuste kõrvalt raha alles jääb, peaks ehitama hakkama jälle masinat, mõned uued jupid soetama jne, muidugi kahju on et pole tagavedu, calibraga pole ikka nii funn sõita, aga olen ka sellepeale mõelnud, soetan vist veel ühe Opeli, seekord siis rekordi, et kui tõesati veel talve tuleb, on mingigi tegevus
-
Niikaua kui bmw on tõstukil ja differ on keevituses.....tuleb siis 100% lukus differ, niisama funnimiseks. Korra juba oli keevitatud aga pidas vastu vaid 2 kurvi - aga see eest lõbusad kurvid olid Aga senikaua sai hääled sisse aetud ühele masinale, millega tuleb siis talvel sõita. Kuna garages vedelesid ühed veljed, siis sai need kohe alla lükatud 4 x 9"laiad ja 16" kõrged. Kõva tümm sisse, "Dual" aku sai ka igaks juhuks lisatud pagassi, et ikka talvel käima läheks see paugupill.
-
jah....nendega näen veel kurja vaeva aga üks reflektor ongi tiba kole ja peab ära vahetama. uksi avan tõesti vaid seespoolt, natuke tülikas on aga olen juba ära harjunud