Hüppa postitusse

cobra

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis cobra postitas

1. Wilwood hüdrauliline käsipidur. Alumiiniumist bensiinipaak. nende hindasid sooviks. Mitme liitrine paak on? pilti eraldi paagist?
  2. Kellegil vist ei ole ideid Igatahes, MS on tellitud, pidi ammu juba kohal olema aga pole veel...muretsen juba ja on kellegil kogemusi, kas e34 LSD sisu läheb e30 suurde korpusesse? laagrid on samad?
  3. ärge muretsege Teie, tänapäeval saab kõike tutvuste ja raha eest See on juba aastaid toiminud ja toimib edasi ka Autot on vaja vaid e30fan - millas sa autot saad anda v oled ise vaba?
  4. helistasin kasutajale e30fan, ma loodan et ehk saan tema autoga miskit teha siis saaks veel mõningaid rehve oma looduslikku surma saata
  5. ÜV probleem on muidu annaks mõelda isegi midagi
  6. tahtsin see neljapäev ka ühe suitsu teha, aga ei saanud, paagi sisene pump teeb trikke. Igatahes mulle aitab sellest originaal paagist, see ei toimeta enam nii nagu vaja ja otsin lahendust miski 30l custom paagi näol. Kellegil ideid? Jooniseid? Pilte? Ja et saaks pealtpoolt ligi, kust saaks pumbale ligi, originaal taseme andur võiks ka küljes olla jne jne.
  7. Hetkel pole midagi juurde kirjutada, auto liigub, pukse ei vaheta, erilist muret ei ole üldse ainuke probleem on selles et peale Streetrace.org kiirendust suutis järgmine pooltelg puruks minna. Seega hetke seisuga oleks vaja 2-te pooltelge kilohinnaga võib ka rohkem Niipalju vast olen pannud, et taha pidurite vahele sai pandud regulaator, millega pidurid kinni keerata
  8. aga kuna tegemist ju driftcariga, siis nagu vahet ju pole? pole see asi nii hull midagi, et uksed kinni ei lähe, pole seal nii vaakum midagi
  9. *Sõiduautode elektritööd 10-20 euri/tund *Alarmide ja Immode paigaldus *Generaatorite, Starterite remont *Autode remonditööd *Heliseadmete paigaldus *Kõikide autode veakoodide lugemine ja kustutamine/parandus Helista ja uuri tel. 55 63 43 29
  10. mina lasin sliki normaalselt soojaks ja tahtsin teha starti 2-se käiguga, aga töölepingu lõpetas pooltelg, õnneks täis plokk differ ja kuidagi vedasin pärnusse ära, sigaaeglaselt
  11. haapsalust läksid minu kui maero bmw vigastena minema naljakas oli lausa vaadata
  12. minul aga on tööjuures selline ahi nimega Bullerjan, panin tule sinna peale, ahju kütsin kuumaks ja siis kätte pajalapid ning vaikselt nokkima klaase eest ära. Klaasid katki ei läinud.
  13. järmisel aastal teen esiuksed korda, värviparandusi ja midagi veel....kui asjad valmis siis räägin. pidevalt oli sees 2-ne käik ja tagumised pidurid ühendasin lahti, aga tulevik toob sinna vahele reguleeritava kraani.
  14. Klikka pildile....sai koos tuttavaga üks video tehtud, igatahes tänud talle, tegemist ei ole miski "kummi" põletamise videoga.....mul sidur läbi ja õlirõngad ka...seeärast on näha natukene sinist suitsu.....
  15. diffri lipiku peal oli 4.10 aga mis ennem seda kirjas ka oli? peaks vist olema S, kui on LSD differ... Igatahes mul tööjuures on olemas seda riiet, kuskil 1,50cm lai ja 1m gind on 110kr.
  16. Minu väike Sleeper elab veel....veel....vahepeal tegin funnimist täis Plokk diffriga....kuniks laiali lendas, nüüd sai uus tehtud kohe...sõidab igatahes hetkel, kuni esimese lumeni, siis läheb garagesse ära ja tuleb teine rullnokk talveks Seniks aga mõned fotod......ja kui selle sombuse ilma juurde tuleb ka kuiva asfaldi, siis tulemas peagi üks mõnus teaser video....
  17. cobra vastas M/// teema asukohas Küsimused - Vastused
    kui inglise keel võõras pole siis natukene tarka infot saad siit: http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M20 ja lugeda võiksid just osa: M20 tuning and modification
  18. vaadates aega, siis jah....pole see minek nii ulme midagi ja ma kahtlen et sa selle 3-nda käiguga enam midagi driftid....lihtsalt minu arvamus....mina oma motoga saan vaid 2 käiguga sõita normaalselt, seal veel kiirus on piirajas 100km/h aga muidu kena masin välimuselt
  19. tikk kontsadega tantsis natukene, aga no pole hullu.....teeme korda Polnud hullu midagi tegelikult.
  20. Veel häid pilte: http://deep.planet.ee/?page=e&kat=Pildistamised&gal=show&akat=02.08.09
  21. Palju aega on möödas, nagu paljud teavad, siis kaan sai tehtud, uued klapisääre tihendid, klapid sooveldatud vms, 0.1mm maha võetud, seega kaan kõver polnud, igatahes selle jamaga sai palju vaeveldud. Kokkupanekul läks kahjuks ka üks nookur pooleks ja hetkel miski asendus nookur sees, mis külmalt teeb liiga hullu häält, seega see vajab ka vahetust ja klapid regullimist. Seoses selle jamaisega sai ka uus veepump pandud ja paisupaak teise kohta tõstetud, hetkel tundub et asi on korras, kuigi ükshetk lõpetas ka näidiku blokis töö vee tempi näidik ja sõites Töllerdab nagu tallesaba, igatahes näidiku blokki olen vahetanud ja andurit ka aga ikka näitab villast, selle lahenduseks ostsin Auto Gauge vee tempi kella, siinkohal Tervitan Stennist, kes selle tõi DP-HP st, õhku on raske välja saada aga senimaani asi töötab õnneks Rehve kulub naku ikka esiveolisel, seega kui kellegil on pakkuda suht tasuta rehve 14-17 tolli millel ikka mitme mm jagu mustrit, siis mulle võib ikka kinkida, teate ju küll et rasked ajad Mootori tühikäik pole hetkel üldsegi normaalne, sellega üritan ka tegeleda, aga pole kuskilt võtta mõnda head auto elektrikku, kes sellega hakkama saaks, puterdab täiega ja üldse selline imelik. Mis veel uut? Kui üldse keegi siiamaani loeb, ega keegi vistb eriti miskit mõttetut loba ei viitis lugeda kui pilte pole, aga neid näete hiljem Soetasin ka LSD sisu, hetkel on sisu kõik suht juppideks, seega otsin targemate inimeste abi, et see kuskile korpusesse panna, juttude järgi oleks ka vaja uusi kettaid sisse, LSD ise võiks jääda sinna 50% libisemise kanti, kes tegeleb nendega ja mis hindadega? hetkel lõpetan reportaazi, kuni järgmise korrani!!! Tänan Rehv mis on kulumise piirini lastud Ideaalne auto käruga sõitmiseks
  22. Selles suhtes et harjub ära kiirelt selle liikumisega, enda 155kw mootor e30 peal oli alguses ulme....nüüd aga kipub lahjaks jääma
  23. just niimoodi tulebki rajal sõita....no kui tegemist siis ühe teise raja üritusega....muidugi väike drift pole kunagi halba teinud
  24. ei usu küll et pooma hakkab, aga eks vb talvel teeb seda asja ka ringi kui uued plaanid jälle Mis uut? Esimesed jahutuse probleemid tekkisid juba haapsalu avaüritusel, ei teagi millest, pärast termostaadi vahetust toimis jälle ilusti, kuni.....paisupaagist viskas kõik oma mahlad välja nagu teekann, suuretõenäosusega siis kas kaanetihend lõpetas oma töö või kaan kõver, ükpäev igatahes läks mootor pooleks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.