Kõik, mis cobra postitas
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
kliki pilti. tuttavaga oli igav, sai uut kaamerat katsetatud.....
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
nädalake pidid siis auto seisma, selle aja sees sai kaks korda käigukasti maha ja peale tõstetud, kuna esimese korraga ei leidnud viga ülesse, kuna sidur lõpetas töölepingu, probleemiks oli mõraga sidurikorv, igatahes nüüd on uus sidurikomplekt sees ja töötab jälle ideaalselt. vahepeal ka ette tekkinud luuptuled ja need tehtud "hella blackiks"- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
nii jamad möödas, aastaks jälle ülevaatus tehtud, kindlustus ka. Sai ka mõned uued jupid jälle poest toodud: tulekustuti tõkiskingad mootoriõli õlifilter generaatori ja roolivõimu rihmad esimene bensiinifilter ja üks jahutuslõdvik ka, mis pani juba pikemat aega muretsema. leidsin ka ette naerusuuga luuptuled, mis varsti lähevad "hella blackiks" veel koli seest leidsin laheda tahavaate peegli, mille sees on igavesti lahe valgustus. ja see pole veel kõik - öösel keerasin ühelt e30 alt ära 15" valuveljed, ees tutikad 195/60 rehvid, tagumised vahetuvad liiga kiiresti- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
mina siis proovisin ka oma e30-ga ÜV teha, juba väljas vaadati lolli näoga otsa et wtf sa siia üldse ronid - kõigepealt pane endale taha ukselingid ja see viimane sumbuti pütt korista ka ära, pika otsimise peale leidis esiklaasilt ka ühe klaasi prao, mis ei sega vaatevälja....seega saadeti pikalt. Mõttetu eesti vabariik......- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
hetkel siis omanduses 92a e30 touring eksole, aga sellel isendil on sidur Palju kergem kui minu omal, kas olenevalt aastast on tõesti mingi erinevus? endal käib nagu liiga raskelt, töösilinder on tutikas ostetud ja peasilinder sai ühe teise masina pealt võetud, millel see töötas, aga raskust ei tea, kuidas oli....kas ei oleks võimalik et antud siduri toru või voolik on umbes ja seetõttu käib asi raskelt või asi kuskil mujal veel?- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
aga kui saad kirjuta see boschi kood sealt lugeja pealt- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
ja mis selle hind oleks? minul siin bakt näitab hinnaks: Jaehind (sis.18%) > 12425 EESTI KROONI- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
vaja oleks 0280202083 nr-ga õhulugejat. kui kellegil on sellise nr-ga siis paluks teada anda. arvan et endal on hetkel peal mingi teine (loe: vale) õhulugeja ja sellest ka suur kütusekulu (loe: pensionäri kombel sõites 12l/100km) http://www.bluestreak.co.uk/bs/index.php?id=models&manufacturer=BMW siin lehel siis andmed, hetkel on õhulugeja nr-ga: 0280 202 025 peaks olema: 0280202083 kellegil ideid? ettepanekuid?- Autode elektritööd, remont pärnus
Tegeleme koos sõbraga autode remondiga: Auto elektritööd Väiksemad keevitused sillatööd audio, signa, immo jne tööd. Hind: vastavalt kokkuleppele ja töö kirjeldusele. Elektritööd ca 250kr/h, kõik oleneb palju tööst Suurem info Ps kaudu.- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
minul kobisesid rohkem nn. "sinakate" nr tulede üle.- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
nüüd lugedes endal ka naljakas.... idee oli see et uksed korda teha, ära värvida ja siis liistu kohad ära kaotada. kiirenduse kohapealt ei oska midagi rääkida, oleneb millega võrrelda muidugi, aga ajab asja ära küll, hetkel veel....järgmine suvi juba kahtlen selles- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
teha on veel palju, nagu piltidelt näha, siis iluvigu jagub, esimesed uksed ja ukseliistud on vaja ära kaotada. Tulevikus tahaks tuua korraliku sisu ja ehk võimsama mootori...aga eks talv ole rohkem sellise töö jaoks- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
vahepeal suutsid iseenesest mõlemad mootoripadjad pooleks minna, sellega lõhkus ka ühe lõdviku ära. Eks tuleb uus UM-st osta, miski 350.- krooni. 14" orig. valuvelgedele sai mingid rehvi peale pandud, äkki läheb kunagi vaja, et sõita vms Pildile vajutades ka teised pildid.......- BMW 320i 1990
mina igatahes küll sellist masinat Pärnu vahel nüüd sõitmas ei ole näinud. Liigud ikka? ja kui sa mõtled seda ühe vanaonu valged bmw-d, siis asi on tõesti korralik, kliimaga jne, mina olen seal elektritöid teinud ja sõber seal uued sillaosad pannud, küsisin isegi talt, et kui kunagi müügihuvi on, siis teada anda- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
oih, miski jama on.......suitseb palju- BMW 324td - Lauri_L
sama masin oli mul jah, isegi liikusin just toripoole - sealgi oli hullu 5km pikkust kruusateed sõita, ei iialgi enam- BMW 324td - Lauri_L
kas sul on kaksik olemas, või olin mina alles purjus, aga kena masin, isegi seal paikuse kandist sai mööda jõllitatud, kena igatahes- BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
ah sinu masin see e30 oligi siis, ma just mõtlesin, et milliseid juppe ma sealt endale saaksin, ok nali stangesid ees polnud ju? aga muidu paistis enam-vähem masin. vabandust face sinu teema solkimise eest- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Nonii, vahepeal tulid ebayst mingisugused punased vedrud ja kollased amordid kohale flantsid velgede jaoks tehtud veeeellll juppe ega see värvija töö lihtne pole..... ei ole....... Päris näpitav raam juba: velje proov: liiga palju juppe, et ise mõistada.... no pidin selle pildi panema, aitab nüüd ka muud pildi siin: PILDID Samas otsin autole sponsorit või rikast naist, ideid oleks veel palju aga finantsiline olukord pole kiita. Aga vaikselt hakkab juba asja saama, päris kena näeb juba välja.- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
no kui 40 mõõduga ei leia siis 45 oleks miinimum, tagant uksed kinni panna ja istmed välja võtta - siis keegi ei nuru taha istuma aga eks ta enamjaolt tuleb jah selline 2 inimese auto- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
ei andnud rahu ikka - pidin ise järgi proovima, taha läksid prooviks alla 225/50/16 rehvid ja kui piisavalt suur inimene pagasnikusse panna siis hakkab vastu tiiva äärt käima, seega parim oleks ikka 225/40 rehv- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
seda küll jah, et päris õige pole selline tulemus, aga suuremalt jaolt peaks ikka pilt selge olema, kui mõõtmistega ET ja kuu seisude abil igatahes ostan prooviks 225/50/16 rehvid ära, optimaalne mõõt - nende järgi siis hakkab seda ideaalset varjanti otsima edasi. nädala vahetusel tulid kohale ka ebayst tellitud madaldusvedrud ees -60mm ja taga -40mm ja sport amordid. Seni kuni mina vedrusid vahetasin (üks amort oli konkreetselt kinni keevitatud püstaku külge - sain "uue" kasutatud püstaku) tegid teised pädevad isikud uusi taga koopaid, hulga keevitust ja pahteldamist ja kruntimist. Tahaks 19 aprill autoga Haapsalusse jõuda, aga päev-päevalt hakkan selles rohkem kahtlema, kuna tööd jagub veel palju.- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
no mul on ET 15, mõnest kummivahetuse firmast läbi minema ja mõne kulunud rehvi küsima testimiseks, siis asi on kindel- BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Pikka juttu hetkel pole, aga küsiks küll, taha lähevad 9" x 16 veljed ja taga on -40mm madaldus ja sport amort. Kui laia rehvi saaks maksimumi peale panna, et koopasse käima ei hakkaks? On kellegil infot selle kohta või teinud? hetkel olen kindel et 225/50/16 rehv on hea, idee poolest tahaks miskit 235/16 ja madala profiiliga - BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus