Hüppa postitusse

taytz

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis taytz postitas

1. Orig intra veljed 4x100 Hind 350€ Kuna käin siin harva siis huvi korral helistada 58589665
  2. Kurb vaadata, et minu, buumer323(Maero) ja Janni endine kuldne cabrio mustaks käkiks värvitud .. eelmise värviga must katus, liistud, sisu jne mätsis ikka sigahästi ja joonistas mpaketi super hästi välja , nüüd nagu mingi must käkerdis☹️
  3. Värvitooniks tundub sama mis minu rull ( võid privasse koodi panna, saan enda omaga võrrelda ) Tundub, et siit tuleb midagi ilusat , edu .
  4. Minu auto tõesti
  5. Oleks huvitatud E30 prefl musta värvi liistudest mis on akende ümber ja ka ukse-porika peal olevaid musta värvi liiste . Pakkumised ps koos telefoni numbriga .
  6. Kuulutus oli olnud 1h üleval ja helistasin eile vähemalt 10x aga keegi ei vasta telefonile , saatsin sms samuti, kuid ei miskit .
  7. Cabrio ajast jäid järgi sellised pm tutikad mustad tuled . Hind 50.- Kellel huvi helistab, kuna satun siia harva . 58589665
  8. Püsib ikka koos . Tegu minu vana mootoriga . Surveaste oli tõesti 13.6, alla 98 bensu sõita ei kannatanud . Sees on tõepoolest 88mm vänt ja 2,8 kolvid. Kui mina mootori ostsin, siis juba suitses, aga panin korraliku õli sisse ja ei kiskund teda lahti . Pähe sai minu käes ikka korralikult ja koguaeg . Mina müüsin ta samas seisus ära, aga mis uus omanik tegi ( kellelt sina selle mootori soetasid ) ei oska kommenteerida . Tean vaid nii palju, et rändas E30 peale . 3 käiguga küpsetas ikka korralikult 17" rulle . https://www.youtube.com/watch?v=wG1BCN0lHFc
  9. Tundub sama värv olevat mis mu cabriol oli.
  10. Mis sa teada tahad ? Auto kuulub mu ühele tuttavale . Tuuningut ? Auto kuulus 7a tagasi kiirendushundile Lauri Soots ja tema käes nägi see täpselt samasugune välja, ainult tagatuled olid orig.
  11. Tuttava auto. Kutt ise soomest ostis 15k eest selle , on pedantlikult korda ka teinud muidugi .
  12. Iseasi muidugi kaua sellisena koos seisab
  13. See sisu mingi pasa nahaga kaetud jah . Mul hakkas juhi iste juba Janni käest tuues julmalt lagunema, natuke midagi pükste küljes oli, siis juba tegi naha katki . Rõõm jälgida, et autot aina täiustad, läks siiski raske südamega müügiks, aga õnneks õigele kutile ! (Muidu poleks müünudki, aga olin su eelneva auto teemaga kursis)
  14. taytz vastas Kert teema asukohas Autod
    Saaks ehk kiirelt värskeid pilte nii seest kui väljast ?
  15. Mul jääb ehk kohe-kohe uueväärne Audi AAN korv üle
  16. Sul paistab gopro küljes olevat, lisa video ka
  17. Hetkel vist mitte, müüsin 2tk ära . Aga kirjuta kasutajale lynx, ta ehk mõtleb miskit välja
  18. Ärge ostke seda autot, mulle meeldib hommikuti ärgata kui toas aken lahti ja rehvihõng tuppa vaibub
  19. Selle raha eest paistab autot olevat http://www.auto24.ee/used/1726610
  20. Vana seade ja Wg-ga käis juba päris rõõmsalt edasi , ootan uue kompotika demosõitu Rull näeb nii pealt kui kapoti alt kena välja, võid kapist kommi võtta, tubli töö
  21. bmw v8 ketas ja audi korv olid
  22. Krt vägisi peab nurgatagust kiitma. Tegi mulle e30 cabrio mtech tiiva ja tulemus on väga viis. Kindlasti kasutan ka edaspidi tema teenuseid. Sulle aga edu autoga, punane värskelt värvitud on ikka väga ilus.
  23. Broneeritud
  24. Ostan E30 kupee,cabrio soojendustega esimesi nahkistmeid Värvuseks peab olema must . Pakkumised koos piltidega postkasti.
  25. Isiklikult mina poleks hingi ukse küljest ära keeranud, oleks lihtsalt ukse niiöelda maha tõstnud hingedelt, miskit koledam küll poleks jäänud, nüüd paras peavalu kuidas paika saada. Väga edev ja kena rull

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.