Kõik, mis Midaasja postitas
-
Kollektori tihendi vahetus
Sai vahetatud ja ei murdunud midagi ära, pooled tikud tulid välja ja pooled jäid külge aga sai kõik uute vastu vahetatud.
-
Tulede probleem
Jap, oligi seal mingi massijuhe ja mutter niisama näpuga külge keeratud, loodame et peale võtmega keeramist saab korda
-
Tulede probleem
Pole keegi kohanud sellist anomaaliat, et hommikul sõitma hakates süütad lähituled ja vaatad et armatuuris läheb põlema kaugtulede ja suunatulede märgulambid, samas suunatuled ja tuled ise ei tööta, paned gabariitide peale ja kõik funkab nagu peab. Mõne kilomeetri sõites hakkab kõik niisama ka suvalisel hetkel proovides tööle. Elektriku juures on siis kõik korras. Viitaks nagu sellele et lähituleliinis mingi massi puudus vms?
-
318i sedaan 89 - Alps
neid tehti võtmeta variandis ka? võtmega oli niikuinii räige lisa
-
O: FL sedaani juhi turvavööd
Sellist korralikku tahaks, mis karvenda ega narmenda. Samas küsin ega rihma vahetada ei saa? Mul endal korralik rihm aga rull peetis, seniks peal töötav rull aga sel on rihm natu karvaseks kulunud.
-
Kollektori tihendi vahetus
Kuidas rahval kogemust on et kui tahaks uue kuumuskaitsega kollektori tihendi panna ja tuletoru murdunud poldi ka vahetada, et kui suur on võimalus kollektor kätte saada? Või murduvad tikkpoldid kenasti kaande ära ja asi lõpeb kaane maha võtmisega. Mootoriks haruldane ja väga hinnatud M40.
-
316i '89 - KUUL
kusjuures jumala ilus pill piltide pealt, kuidas roostega lood on? Kruusatee peal ei tohikski sellisega sõita.......
-
316 '90 sedaan - Midaasja
vahepeal siis värv peale määritud ja tasapisi keerab tükke tagasi külge sai valuveljed alla pandud, rehvid mõõdus 205/55R15 peaks olema originaal eks ole? talvekad olid 155/65R14 ja pärast rattavahetust näeb masin välja nagu UAZik, kliirens selline et võiks vabalt ka maastikule sõita, igatahes kõige kõrgem pill õue peal. Madaldusest pole mõtet rääkida, sellest east olen ammu väljas. 1 lülitiga udutule lüliti jääb kinni, on see tüüpviga? kui pesast välja võtta siis töötab aga niikui lukustusklemmid külgedel kokku suruda siis nupp välja ei tule. hankisin 2 lülitiga variandi kuid 1 oleks õige. uste kile asemele panen 2mm STP Aero pigimati, piisavalt suur leht et tagaukse saab korraga kleepida ja tundub et ka esiuksega saab hakkama. Aknavänt hakkab väntamisel tiba polstrit riivama aga võibolla on see kilega samamoodi, teisel uksel peaks proovima jätta vända ringile suur ava pikimatile ja ehk saab veel parem.
-
O: PRE salongiradika klapp
klapp on olemas, kasutajalt buumer ja paistab et täitsa peab
-
O: PRE salongiradika klapp
Salongi radika klapp tilgub läbi. Pre oma olla vastupidavam. Muidugi võib hea hinnaga uut ka pakkuda kui kellegil riiulil vedeleb Ahjaa, kobedat sportrooli võib ka pakkuda, M-tech oleks selge liialdus.
-
Peeglite juhtmed
Mnjaa, enne foorumisse mölisema tulemist tuleb asju vaadata päevavalges ja kaine peaga, ilmneb et jutt jumala õige - see klemmivärgendus tuleb koos soojendusjuhtmetega kõigist avadest kenasti läbi.
-
O: Tüübleid
Täpselt, juba esmaspäeval käes
-
Peeglite juhtmed
no sellist vastust vaja oligi, siis on teada Tiit, mehhanismi pool mingeid klemme pole, juhtmed kaovad otse süsteemi ja lahti võtmiseks võimalust näha pole.
-
O: Tüübleid
Tartu kandis keegi pisividinaid ei paku? Nt. põlle külge alumise riba kinnitused 3tk. puudu ( kood 51711945568 ), H2 miinimumkogus 20tk ja hinnaks 1.37 mis teeb juba midagi kokku: mõnd kandilist ka vaja logari kinnituseks, 2-3tk ehk ( kood 63171367868 ), H2 miinimum kogus 50tk (mida tagumikku!) hinnaga 0.24 tk 6 tüübli peale üle 40€ tundub nats soolane (transport ka lisaks). Täiendan nimekirja edaspidiselt vastavalt vajadusele
-
Peeglite juhtmed
Kui on soov peeglite sisu ümber tõsta siis kuidas juhtme kätte saab? Lõigata läbi?
-
Bmw E30 restaureerimine
Näh, siin vanad tegijad juba oma maailmavaateid arutamas Teema algatajal sinnani veel pikk ma astuda. Mina kui võhik, aga siiski tibake taastamist läbi teinud, siis muljetaks et Baemwee on asjast õieti aru saanud. Peamine on kõige keerulisem, ehk kobe kere ja E30 selle koha pealt valdavalt ei hiilga, siin koonerdada ei maksa. Kere remont ülevärviga kipub teenusena 3-4k olema. Mädanevad põhiliselt esitiiva alumised otsad, uste alumised ääred, aku juurest kipub läbi tulema, esiakna alumine rant, kapoti all esikoobaste ees olevad plekid, tagatiiva ääred, küljekarbid ja selle ära rikutud serv, eesmised tõstekohad ja muidugi kõik muu pole ka võimatu - esipõll, põhi, kapott, katuse- ja tagaluuk. Võimaluse korral võta pagassi polster välja ja saab näha mis tiibadega seestpoolt toimub ning kas ka juba ehitatud on. Kallim kere on eeldus kobedamaks seisuks aga see ei välista et s*ta asja eest palju pappi ei saa küsida. Kindlasti too kuskilt midagi ära kuigi ma ise ei saa hästi aru miks ta mul õue peal on, lihtsalt kujunes nii.
-
316i kupee 1.8is '90
Täitsa hea ju. Sisust ka pilte? Said kommiraha eest õue peale või tuli maksta ka?
-
Antenni ava läbimõõt
Küsiks mis on tagatiiva peal originaalantenni ava läbimõõt?
-
M:e30 323i kupee 83a (325i) Müüdud!
Ma võtaks selle sportrooli ja 4,27 differ mis ei unda võiks ka varuks olla.
-
325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
nujaa, kiirelt otsingut kasutades ma muud ei leidnud kui sellise kubatuuriga diisel, kui seadustamine tõotab väga valulik olema siis loomulikult on võimalik ka niisama sõita. Hävida saab teoreetiliselt siis kui mingi karm avarii tekib ja kannatanu tehnilise poole protsessima hakkab, kui see võimalus on kaduvväike.
-
325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
Toyota diisel?Saab legaalseks ka?
-
320i '87 (M3 Evolution II Look) - Grim
Wheeler Dealers´i saates panid nad ühele masinale sarnased koopalaiendid samuti mingi imeliimiga külge, ei mäleta mis masin oli aga mingi igavene musta värvi spetsliim.
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
see masin vääriks justkui kvaliteetsemaid pilte, need vastu valgust tehtud on kuidagi jube ähmased.
-
Kahtlemata saab kõiki B-tiibasid külge panna, küsimus on tulemuses ja sealt ka need 100 häda, hädade loetelu on siinkohal mõeldud ikkagi üldistavalt.
-
Kommentaariks nii palju veel et minu esitiibade tootja oli niivõrd tagasihoidlik, et ei pidanud vajalikuks ennast tootel reklaamida. Meeles on vaid et asukoht oli kuskil soliidselt kaugel - Tai, Taiwan või midagi sellist. Hinnaks 39€ soodukaga ja ega väga ei võrrelnud, ehk keegi pakub veelgi odavamalt. Paigalduseks tõepoolest läheb vaja haamrit, relakat, puurimist, roppe sõnu jms. õnneks enda kogemus puudub, aga oluline on tulemus ja kui sobib siis ehk tasub 4x hinnavahe ära. Tuttav lasi Golf 3 b-tiiva panna, pensionärist isale küla poes käia kõlbas, aga lähemalt kui 10 meetrit vaadata oli ikka vapustav kogemus.