-
316i - 90a.
Päris originaalne sõiduk, kere ilma roosteta, tõstekohad ja karbid korras. Salong viisakas. Lisatud roolivõim, originaalse lati võin kaasa anda. Alpine asemel saan soovi korral midagi originaalilähedast leida. Talviti pole minu käes sõitnud. Hind: 6800€ Helistada saab 5245252
-
320i 1987 - agentzero
Säänseid vingeid pilte vaadates küsin ikkagi mõned intiimsed küsimused: Mis hinnaklassi sihuke masin jäi? Kas alt näeb sama hea välja kui pealt? Isegi sellist kaasaegset sony raadiot enam ei liigu, tegelikult oli siin foorumis ka keegi kes originaalsetele raadiotele bluetoothi ja mingid hüved külge pookis. Musta numbrit vaadates mõtlen et huvitav kui kaugele minu masin sellest jääb....Eix peaks ka selles komisjonis olema 🙂
-
316i '89 - vvirkzu
Julged värvilahendused......polegi vist nii julma värvi e30 näinud 🙃 Kui juhtun ehk isegi e30 kokkutulekule tulema(ööseks ei jää aga nagu kauge kant õhtuks tagasi sõita), siis on seda võimalik ehk isegi ilmsi näha.
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Sel aastal auto varju all ja tehnilises seisus muutusi pole, küll aga proovin naljaviluks laadida siia õpetliku video otse elust....
-
318i sedaan '87 - Kevin
oleks soovitanud sama värvi valikutest.........
-
Seda ei saa küll väita, see on teine talv väljas, aga parem vast kui mööda soola maale sõita.
-
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kellegi masin kogub raketina kuulsust https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3647977 ja on ületanud uudiste künnise https://naine.postimees.ee/7446982/lustakas-automuugikuulutus-naerutab-internetti-sellega-austab-sind-iga-pankur-poliitik-patt-ning-kallase-pere#_ga=2.18884927.684498483.1643831148-1634355824.1630525169
-
O: soojenduse klapp
Tere, sedasama mis enne salongiradikat on, tahaks lekkevaba ja korraliku toruga - minu omal hakkas lisaks toru ots pudenema.
-
318i '89 - Atss
No ikkagi tundub hea, hoolimata et keegi tagapõlle just väga kaine peaga pole värvinud, juba hakkab kahju kui sellise meie talvedega ära hukkad.
-
Ei leia väga seda teemat siit, kuigi nendest surevast/surnud klappidest peaks olema piisavalt jahutud. Siis ikkagi küsimus et kui needid välja puurida, otsida ägedam O-tihend ja lasta see kupatus silikooniga kinni?
-
318i '89 - Atss
Mjaa, piltide pealt tundub kere ikka väga hea, aga eks omanik teab rokem, reaalsema pildi saamiseks võib murekohtadest ka pilte panna - neid saab ka laikida.....
-
Minu teemas on möödunud ainult 3 aastat ilma muutusteta ja see pill on ikka alles. Täna üle pika aja istusin sisse ning sõitsin siis Forssi opeli juppide järgi ja imeline lugu - gaasipedaalil olev jalg läheb ühel hetkel kuumaks....minu vanuses......ja järjest kuumemaks läheb, no ei saa see 316 niimoodi mõjuda....... vaatasin foori all jalga ning nentisin et jahutusvedelik voolab saapasse. Kunagi hankisin musta korpusega soojenduse klapi, aga tunne on et sealt vahelt on mingil põhjusel läbi pritsinud, rohkem nagu märgatavalt läbi ei jookse. Tekkis küsimus millele siin otsinguga kohe vastust ei leidnud - milleks see klapp hea on? Membraan on sealt vist tavaliselt ammu haihtunud, vabalt võiks otse toru olla? Siin üks hea inimene müüski selleks tarbeks flantse, aga need ei tundunud ka ülearu odavad, samas alternatiive vist ka väga pole, sest uus on veel mitu korda kallim kui üldse veel müüakse.
-
Kes, kus ja keda nägi
Keerasin nurga taha ja näen et valmistumine rannahooajaks on täies hoos. Kelle auto on - ei tea, aga põhjalik lähenemine on igati tervitatav.
-
Makile koodi
Ma seal saidil juba sudisin, aga võtsin asja tõsisemalt ja registreerusin uuesti ning igatahes koodi ta mulle genereeris. Proovida saab hiljem, nagu ikka - surnud pikslid ja taustvalgus. Tänud toimiva vastuse eest! PS. Tsitaat - Deine mutter macht mehr 3er als BMW - annab otsingus sellise lõbusa loo saksa keele oskajatele: