Hüppa postitusse

Vengerfeldt

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Vengerfeldt postitas

1. 400€ olen homme järel.
  2. Ilusad ilmad on tavaliselt kooskõlas ilusate autodega. Mis arvate, kui ajaks Tartus mõned rullid kokku? Ilmad head ja vaataks mida uut tänavatele toodud on.. Pakkuge aja ning päevakombinatsioone. Kuna sobiks, kuna oleks hea?
  3. Sellele ise ka mõelnud, peab plaani võtma Öösel sai juba ära rihitud jälle
  4. Sellega hoian kokku, et nina kõrgemaks tõstan?
  5. Sai tartu kuumaastikuga kooskõlastatud mittetahtlik õlivahetus. Karteris mõrad sees ja lekib, kiskusin alt ära ja lasin ära keevitada. Samuti said omale kohale ka uus õlifilter ning õli. Kasutusse läks siis mann'i filter ja castroli 5w30 õli. LS 273 000 Manuses mõned pildid karterist ja esimestest nurkadest, lõpetuseks halva kvaliteediga pilt ka üldmuljest..
  6. Autojärelmaks24 kleepsudega valge x5 tegi eile tartus mu rullist pilti. Mida oodata, vargust või 200eurist hinnapakkumist?
  7. Müüa 91a touringu pealt sõitev, ergas, korralik ja kuiv m40b18. Väike tiks sees, kuid õmblusmasinast asi kaugel. Ei leki ning vahetatud kaanetihend, kkk tihend, küünlad, piibujuhtmed, termostaat, õli ja filter. Tuleb koos aju, juhtmestiku, kasti ja kardaaniga. Vaatamis ja kuulamisvõimalus Tartus - tehnika peal autol! 53421kolmnullkolm
  8. Seal ta seisab jah vahest... Head naistepäeva kõigile!
  9. Sai külge uus sirge põll, uued B osa tiivad, uus stange ja FL lisa. Aitäh juppide eest Ivole ja Argole.
  10. Vaja siis 91.a facelift touringule korralikke esitiibasi ja esiuksi mis ei oleks läbiva roostega. Tartu
  11. Mul vaja kuskilt 91a touringu esitiibasi (b-osa, esimesed) kas neid saab sealt H2est? kuskilt 91a touringu esiuksi (ilma läbiva roosteta)
  12. Otsesel keeramisel mitte, aga kui rattad risti ja kuskilt august labi soidad siis korra skreibib küll, aga mitte suvekatega. Talvekate probleem see kuna rehv kõrge.
  13. Vahepeal väga midagi suurt toimunud pole, tangi ja talla reziim. Küll said aga uued(kasutatud) veljed ostetud ning need korda tehtud. Jama, et nii räigelt miinust teeb siin jälle, muidu jätakski alla need..
  14. Kapremont, kui tahad originaalmootorit jätta, lisada ainult m43 nukk ja nookurid/tõukurid. Kaanelihv ja surveastme tõstmine, kaane portimine aitab ka kaasa... Ja kui tahad välja vahetada siis 1.8 is alates ning niikaugele välja kuhumaani rahakott lubab Vengerfeldt
  15. vahetükki ei müü?
  16. Aa et vasakule poole paigaldasin valesti ja paremale õigesti? Pigem kahtlustan vedru, mis ei ole sama jäikusega mis paremal pool..
  17. Ei olnud nad päris täpselt 45mm aga olid peenemad küll kui need, mis välja tulid.. Keegi aidata tahab? Mure siis järgnev, et samune pool mis ennem õõtsus, õõtsub ka rohkem uue amordiga. Kust viga otsida? Vedru pehme? Amordipadi oi korralik ja mõradeta..
  18. Sai nüüd siis uued amordid alla, tegemist kybi toodangutega. Kahjuks tellisin adbalticust ning olid väiksema diameetriga kui eelmised, kuid ülemise muttriga keeras need paika ja ei loksunud sees. Nüüd sõidan nagu uue autoga
  19. esimesi amorte? tagumisi vedrusi?
  20. ära krt näri tähti, mul stanget vaja
  21. Nii on, ise filmisin kogu selle video ja mu enda eks projekt on siis videos olev 2102 millel M40B18 aiste vahel. Sõitis 1.4 BAR'iga ning rattast 163kw.. Laulga pole soovitud kedagi solvata ega maha teha.. Kapotialune oli sigullil selline..

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.