-
Kes, kus ja keda nägi
Viimasel ajal kodukandis Pääskülas silma jäänud väga ilus sile valge kupee. Eile spottisin nii Manta maja juures kui hiljem Monster pizza ees. Veeeri naaaiss
-
Kes, kus ja keda nägi
Eile õhtul Viimsi-Püünsi kandis mere ääres kruiisis vastu ilus punane sile rullikas. Viskas käppa vastu ka, kuigi ma ise olin muu sõidukiga.
-
Kes, kus ja keda nägi
Reede õhtul spotitud ilus sile beežikas-hall madal läikiva veljega sedaan Tallinnas Pärnu maanteel Järve kandis. Ei näe praegusel ajal just tihti.
-
O: e30 süüteluku põhi
Heip Ostan töökorras süüteluku põhja (non-airbag). Tervitades Timo
-
E30 riiete tellimine
Kola käes ja väga super 😃 Adäääh.
-
E30 riiete tellimine
Loodame ikka parimat 😃
-
Kes, kus ja keda nägi
Esmaspäeva hilisõhtul kruiisis üks väga madal tume universaal Tallinnas mööda Vabaduse pst suunaga Laagri poole ja pööras Pääsküas ühte tänavasse sisse. Ole tervitatud - ise paiknen täpselt järgmises tänavas
-
E30 riiete tellimine
Kas on mingit status update'i?
-
Kes, kus ja keda nägi
Eile õhtupoolikul Viinahaual tuli vastu hallikas-beežikas sedaan, lehvasime 😎
-
Lobamokkade rubriik
Sõitsin paari päeva eest õhinaga ka sellesse kohta, et samamoodi antud paadi najal photoshootida, aga mingid kährikud olid paadi vahepeal teise kai äärde pukseerinud.
-
Kes, kus ja keda nägi
@chrislinsepp kruiisis oma madala unikaga reede õhtul Linnahalli Stati juures ringi.
-
M: Madaldusvedrud, amordid, spring plates
Tagumised vedrud (15€ paar), tagumised amordid (10€ paar) ja plaadid (10€ paar) endiselt alles.
-
E30 riiete tellimine
Kuidas seisud riiete osas üldse on? Ilm soosiks juba edumeelselt nende kandmist 😎
-
Kes, kus ja keda nägi
Eile õhtupoolikul tuli Tallinnas Vabaduse pst suunaga Laagri poole vastu ilus sile punane sedaan, viskasime käbarat.
-
Kes, kus ja keda nägi
Mina see olin, tsau