Hüppa postitusse

zius

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zius postitas

1. El. akna blokeering.
  2. Kas 2,5 või 3,0? Mina kasutasin endal igapäevaselt 3,5.
  3. Aga mis kütuseregulaatorit sa kasutad?
  4. Radio Mexico Electronic Cr Safety - BMW parts catalog
  5. 296 peaks olema mm mõõdus rehvid. 300 Peaks olema kesklukk. 350 peaks olema rohelised klaasid. 669 peaks olema raadio.
  6. Sai lisatud veel pisut juhtmeid. Nüüdseks peaaegu suur helisüsteem koos, puudu veel ainult esimesed kõlarid.
  7. Kas need on cupe omad? Kuidagi lühikesed tunduvad.
  8. Lähitulevius peaksid tagumised ka elektriväel liikuma hakkama.
  9. Sai valmis põimitud ja sisse pandud 4xel.akende juhtmed. Ja lõpuks ka sees istmesoojenduse juhtmed.
  10. Tänud Eixi22le. Kas kellelgi on pakkuda selliseid kõlareid
  11. Neid leidub mul endal ka.
  12. Ei olnud jah, pidi jousuga tõmbama. Ühtlasi sai ka istet remonditud.
  13. Kattevahele toppisin, kõigest neli tund läks aega
  14. Soojendusribad tõstan ringi oma istmetesse. Üks iste sai täna valmis.
  15. Sai soetatud veidi mugavust juurde. Istmesoojendused, kaablid, keskkonsool ja nupud. Sellisena jõudsid nad minu kätte.
  16. Vahepeal autot ka hellitatud, sai äravahetatud tagasillatala, mootori padjad, sarniirid ja uus õli sisse valatud. Esimene lumi
  17. Ma mõtlesin stange külgi.
  18. Mismoodi sa stanged kinnitasid?
  19. Lisa peale ka ise mõelnud, kuid majandus surub. Tahaks ühe autoga lihtsalt sõitta ei viitsi hetkel sinna midagi vahele ehitama hakata ja raha ka puudub.
  20. E30l on üldjuhul niimodi, et kui tagumised õõtsad kerepoole liiguvad lähevad rattad lääpa. Värdjas mulje võis jääda sellepärast, et originaal velgedele oli peale pandud E32 rehvid. Talvekad sai just ostetud, kuna kevadel varastati terve jooks (5tk) originaalvelgi ära. Talvekad all ka kuna seal kus mina tihti sõidan on juba lumi maas olnud ja suverehvidel muster peaaegu puudub.
  21. Selle küsimusega peaksid küll Allani enda poole pöörduma.
  22. Külje suunatuled väga koledad ei sobi sinna, aga auto ise ilus.
  23. Tänu Kaidole tekkis minu masinasse uus vidin Suured tänud Kaido
  24. Mis nende tööde hinnad võiksid olla?
  25. zius lisas teema asukohas BMW ajalugu
    Avastasin, et meie foorumis puudub reklaam. M3 http://www.youtube.com/watch?v=61WE_WLbu9o 320is 325ix

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.