Kõik, mis MartinM postitas
-
316i(m20b25) '89 - MartinM
Montana matt sinine :D
-
316i(m20b25) '89 - MartinM
Tervist rullifännid Peale viit kuud rulli omamist otsustasin ka lõpuks teema ära teha. Ostsin auto kasutaja Magnus käest. Kere on mis ta on, karbid mädad ja katus on pahtlit näinud juttude järgi päris korralikult, algselt oli peal m40b16 mootor mis tahtis koguaeg keema minna. Ainukesteks lisadeks on roolivõim ja el. peeglid. Kuna ma soovisin midagi natukene kangemat kui 1.6 siis ei hakanud vana korda tegema vaid võtsin ligi vanatüübi 2.5 mootori. Kohe mainin ära et ilma kasutaja SOL abita oleks see auto ilmselt ikka veel keema minev 1.6 Selle 5 kuu jooksul mis ma autot omanud olen on ta saanud uue mootori, käigukasti, radika, jämedad püstakud, uued veljed, audio, madalduse (ees makita taga e36 madaldusvedrud), uued esi ja tagatuled. Hetkel on kõik juhtmestiku taga kinni, aga pole hullu sest enne kuivade ilmade saabumist ma sellega sõitma ei hakka. Lisaks juhtmestikule on vaja uksed ilusti käima saada, udutuled ja karterikaitse leida kuskilt, taha ketassild panna ning värvitööd üritan järgmisel talvel ära teha.
- O: FL M20 juhtmestik
-
check engine, käsipiduri ja õli tuled põlevad koguaeg
jah see ka, juhtmestik on m20b25 oma
-
check engine, käsipiduri ja õli tuled põlevad koguaeg
Kus võib juhtmestikus viga olla, kui ülal toodud 3 tuld põlevad koguaeg? vahetpole kas süüde on sees või mitte. mootoriks m20b25
-
K: juhtmestik
Selge, ega sa juhuslikult ei tea kust ma saaksin juhtmestiku diagrammi? Bensiinipump ei võta voolu järgi
-
K: juhtmestik
Kas m20b25 pre ja fl juhtmestikel on mingi vahe sees?
-
O: m20b25 mootorile roolivõimu voolikut
Ostan ülal nimetatud jubinat, kuna vana mootori pealt võetud voolik jääb paar sentimeetrit liiga lühikeseks 53444150 või PS
-
M: m20b25 sumbuti, mootorijuppe jms
Ega pole pakkuda roolivõimu voolikut?
-
M: m40b16 radikas, tagumised vedrud
Müüa pealkirjas antud asjad, paku oma hind (varsti lisanduvad ka r6 esimesed vedrud, kui endale madaldusvedrud kuskilt leian) Tallinn 53444150 või PS
-
O: esimesed madaldusvedrud
Ostan esimesi madaldusvedrusi (80mm) jämedatele püstakutele. Asukoht võiks jääda Tallinna lähistele
-
Lobamokkade rubriik
kellegil m40b16 mootori juppe, kasti või kardaani pole vaja?
-
O:m20b25 mootorile genekat
Täna 53444150. Sõbral telefon tühi
-
O:m20b25 mootorile genekat
Tere! Oleks vaja kiiresti saada m20b25 mootorile genekat. M40 mootori genekas ei sobinud, sest kronsa oli teine. 5277850, Tallinn
-
M: m40b16 varuosadeks
Müüa m40b16 ja käigukast varuosadeks, kaant pole mõtet küsida sest see on enda elu läbi elanud. Asjad asuvad hetkel Sauel. PS või 53444150
-
M: FL 316i Sdn, 316i(2.5ea) Touring, 316i(2.0i) Sdn varuosadeks.
51mm püstakute hind?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Suur aitäh kõigile kes mind eile abistasid ja nõuandeid jagasid Järgmine nädal tahaks enda autoga kohale sõita ja koju ka
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ma tuleks kui toimub miskit
-
O: FL parem poolset tagatule klaasi
Pakkumised PSi, mõni pilt võiks ka olla Asukohaks võiks jääda Tallinn või selle lähiümbrus