Kõik, mis Henrik postitas
- Müüdud!
-
M:orig.kõlarid
Kõllid alles, makk lännu.
-
323 kupee 1984 - tns1
Korduvalt kodukandi tänavail silma jäänud, ka täna . Väga ilus masin.Jõudu!
- Lukku!
- Lukku!
-
M:orig.kõlarid
Alpine 4x50W makk saadaval. AUX, USB, CD ja raadio mängivad nagu siidi. Välimus räsimata. Nuppudel punane taustavalgus. Hind: 55 eurot. BMW E30 4 originaalkõlarit saadaval. Tegemist 25W isenditega. Tükk 10 euri, komplekt 35. Tallinn. Kiireim kontaktivõimalus: 59oo4774
- Müüdud!
-
Lobamokkade rubriik
Soojatorud peaks õigesti olema. Termostaat toimib kindlasti. Torude osas võtan täna veel pildi ette, aga pigem kahtlen.
-
suunad kadunud
Suunatulede relee ise võib ka õhtal olla. Asub ta rooli all. Plastkate tuleb eemaldada. Väike illustreeriv pilt ka netist: Ise olen suunatuledeta jäänud nii katkise relee, katkise kangi kui ka katkise ohutulede lüliti pärast.
-
Lobamokkade rubriik
Rääkige sellist nalja, et kui salongipuhur sooja ei anna, siis mis kala olla võib? Oma arust pärast mootorivahetust õhutasin korralikult süsteemi, järgides ka õpetusi siitsamast foorumist ja mujalt. Ütlen ausalt, et kuna nüüd sel hooajal ainult päeval sõitnud ja puhurit külma peal hoidnud, siis esialgu ei tulnud selle pealegi. Täna paaril hilisemal öötunnil oli isu sooja saada, aga nulliring. Kas õhk vahel või on seoses salongiradikaga miskit kuskilt mujalt vaja veel sisse kallata vms? Originaal M42 siis mootoriks. Ette tänades!
-
316i '88 - Henrik
Eks vaikselt edeneb . Eelmised tööd ei tahtnud praktiliselt miskit ületegemist. Salongiosa oli üsna heas seisus. Paar sutsu siia-sinna tuli teha. Aga eks viimatisest korrast oli palju aega möödas kah. Parempoolne karp sai poolenisti uus. Paar päeva peale viimast lappimist sõitsin toona paksus lumes üle mingise jääkamaka, mis kordatehtud karbi korralikult sisse vajutas. Karmavõlg tõenäoliselt. Vesi loksus sisse kahel põhjusel: Juhiukse reguleering oli paigast ja kergelt niristas ukes ja posti juurest tihendi vahelt tuppa. Reguleerisin ukse asendit ja asi oli korras. Teiseks kohaks oli kõrvalistujapoolse kõlari juures olev mingisugune ümar ava, millel mul kate puudus. Pagasniku ääre all mõtlen välimist äärt, mille peale käib plastkate ning mille sees on keskel luugi lukustusava.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/2019699
-
316i '88 - Henrik
Tahhokas töötab nagu kellavärk, tänud sulle!
-
316i '88 - Henrik
Tere jälle! Vastuseks eelpool räägitule - jõudu tarvis, auto liigub täitsa nobedalt. Pea aasta on mööda tiksunud viimasest sissekandest. Sügisel, talvel ja kevadel valitses vaikus. Auto veetis enamuse ajast garaažis. Mõni nädalavahetus sai võetud selleks, et käed külge panna. Kuna ma pole siin eriti aktiivne sissekandja olnud, siis võtsin üle pika aja hetke, lappasin selle teema läbi ja tuletasin meelde, mis selle autoga üleüldse toimunud on.. Jube mõelda, et juba 2007. aasta detsembrist on see pill siin foorumis elutsenud. Aeg läheb mõnes mõttes jõhkra kiirusega. Väike tagasivaade kah: auto on ostetud aastal 1998. Toona elasin Hollandis. Umbes aastail 2001/2002 tuli see auto Eestisse. Elu oli kiire ja ametlikult trükiti masinale Eesti paberid aastal 2004. Nendel paaril vahe-aastal tekitasid kollased numbrid seadusetundjate hulgas palju elevust. 2006 - isa ostis uue auto ja valge jäi seisma. Paras tatt, nagu ma olin, ei osanud sel ajal peale OZ-racing kleepsude installimise selle autoga midagi ette võtta. Või siiski. Aftermarket tahhomeeter armatuurlaual, roheline neoonlamp kindalaekas, fake m-tech embleem esivõrel - ka see on läbikäidud tee. Talvine Tallinn oli autot korralikult ruunanud. Kui ise load ükskord kätte sain, ei möödunud ühtegi talve ilma, et poleks selle rüsaga soolapudrus kündnud. Viimane legaalne sõit oli aastal 2014. Oli august. Sõitsin Kuusalust Tallinnasse. M10-mootor ahmis õhku nagu nikotiinik viimast mahvi ja konkureeris kolina poolest DT 75 linttraktoritega. Koduaia ette jõudes käis lõpuvile ja auto enam käima ei läinud. Mootorivahetuse plaan lõppes suure elektriarve, tühja keevitustraadi rulli ja värvitolmuste riietega. M10B18 on garaazis, ei kao sealt kuskile ja saab kunagi ka uuesti elujõuliseks. Täna on autol kehtiv ülevaatus. Jälle uued veljed. IS-mootor toimetab edukalt. Chip, treitud M10 hooratas ning 4.45 ülekandega diferentsiaal hoiavad seda asja päris reipana. Neid inimesi, kes mind siit foorumist on varustanud juppide, oma aja ja know-how'ga, ei saa kahe käe näppudel üles lugeda. Seega suurimad tänud asjaosalistele! Ükski vana asi ei saa kunagi valmis. Roolikardaan ja paar õõtsapuksi/õõtshoovad tahaksid väljavahetamist. Salongiventika mootor vaja vahetada. Kõrvalistuja poolset udutule asemele käivat katet otsin (krt ja keegi ei paku enam ka ). Aga muidu on vaikne paugupill. Salongis on mul nüüdseks viisakas terve riidega IS-tavasisu. Originaalis olevad kõlarikatted panin igale poole tagasi ja kuna "kroom" näidikurõngad on mul juba aastaid olnud, siis värvisin paar nädalat tagasi osutid ka punaseks. Seoses sellega on tunne, et umbes 7kW tuli juurde. Tulevikuplaane pole. Täidab suveauto eesmärki, omab sentimentaalset väärtust ja kisub vägisi talda andma. Nii et alaku suvi ja lõpetuseks paar poole hoo pealt tehtud pilti (katsun ikka tagaosast, sisust ja kõigest muust ka kaameraga lähiajal üle käia):
- Lukku
-
Lobamokkade rubriik
Kui tallinnas kellelgi kõrvalistujapoolset udutule asemel käivat katet FL'ile pakkuda, siis võib 59 oo4 774 helistada. Jubehea meelega võtaks ligi. FL esistanges käiv pukseerimisaasa plastkate ka puudu ja otsin ikka. Vot tak.
-
M: Jawa varuosad
Mootor ja karbikaaned lännu. Leegitorud samuti. Tõste!
- Lukku!
-
M: Jawa varuosad
Üles! Hulgaliselt juppe saadaval.
-
Lobamokkade rubriik
Jälle oma kellaploki jutuga. Kas kellelgi Tallinnas on paarikümneks minutiks laenata bensuka näidikuplokki, et saaksin veenduda, kas minu autol on plokk õhtal või viga kuskil kaugemal? Viskaks korra enda auto pistikud taha ja vaataks, kas saab osutid tantsima. Abimeest tühjade kätega ei jäta. Kel midagi pakkuda, võib mulle pm-i märku anda. Kui niisama ei viitsi, siis võin kohe käest ära ka osta. Sellisel juhul võiks 55L kütusenäidik olla.
-
http://bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=9&t=10895
- Lukku!
- Lukku!
-
Lobamokkade rubriik
Tänan infi eest! Kusjuures ma ei tea, kas mõtleme sama kohta, aga pädevat kaupa peaks leiduma sellises kohas nagu Renovaar: http://www2.renovaar.ee/index.php?page=show&pg=11
-
Lätis ka võimalus tuhh peeneks lüüa: http://www.auto24.ee/used/2232354 88kW on samuti huvitav näitaja.