Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Veel puid alla. Ma ei saa ka aru nendest imeliigutustest. Kõik R6/R4 saab lihtsalt rattad maas õhu välja. Kui on kõvasti omaloomingut tehtud volladega siis võibolla jah vaja auto stangepeale püsti tõsta vms. Kujutan ette kui mõru meel võib olla peale sellist mootori jama :/
  2. Ise tehtud, hästi tehtud !
  3. Mul 89.a kellad pakkuda. Viskad spido sisu ümber ja olemas.
  4. 10 eest kellad mis ei loe kilomeetreid ainult.
  5. Pagass samasuur. Tagumise istme koht pm katuse kast.
  6. Kui ma ei eksi siis sai fl neid uuena veel mingiaeg. Ma otsisin kasutatuna neid mingiaeg siis vist ei tulnud ühtegi pakkumist.
  7. http://www.sharknose.de/cabriolets.htmseal allpool näha. katus maas siis nagu SL mersu (mille katus sellel ka on)
  8. Õnnestus sellist peletist näha Saksamaal nädal tagasi . Rappold ümberehitatud cabrio aastast 82. 80 tükki tehtud. Jube kole asi
  9. Olen seda põgusalt silmanud. Minust 40km ka . Matu ma ei otsigi taskuraha eest uut autot
  10. m20b20 vastas meelis teemale, kohas Autod
    Solvusid või?
  11. Ma võiksin lätti ka minna Välismaa siiski
  12. Võite pakkuda 318 77kw M10 mootoriga pre rulli. Võib olla ka 323/324/325. 2000.- "über korras kerega", 320 92kw ei soovi ja fl ka mitte. Võib olla sedaan või ka kupee, ning ise liikuma. 55 983 010
  13. See kivi käis minu kapsaaiast ka vist läbi
  14. Veel alles
  15. m20b20 vastas mmadis teemale, kohas Probleemid
    Soomest ta tõi jah.
  16. 2,8 parad käru vedamiseks eks ? Kaugel käru ehitus on?? Suvel näeb ?
  17. Tuleval nädalal. Täpsemalt esimeses postis.
  18. Haha pakkumiste samm maru lahjaks läinud
  19. Pakkuda pre fl korralikud plastikust ilukilbid 14" plekile. 20.- 55 983 010 / +358 4O7 O77 838
  20. Lao b27le b20 kaabeldus peale(kui 95kw) ja 2,5 aju ja õhulugeja ning saad b20 kasti kasutada. Parandage keegi kui eksin
  21. Kummik, ma kirjutasin et sooda või klaaskuul prits
  22. Sooviks kvaliteetset teenust 4 Borbet B sooda/klaaskuul pritsimisele. Järvakandi kahjuks 2 kuud ei toimeta ja liiva pritse ärge pakkuge. 55 983 010
  23. Sinu pakkumine jääb alla ühele teisele Veljed seni müügis kuni pritsimisse saadan.
  24. Käis peast läbi. 2014 kellegile teisele võimaluse andmine lõppes sellega, et ei juhtunud midagi. Mis mõtted sinul Baur?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.