Hüppa postitusse

m20b20

Foorumikasutaja
    1 875
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

90

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Soovin osta siis 1 korraliku värviga sirge nn Bottlecap 14" valuvelje. Rehv ei oma tähtsust. 55 983 010
  2. m20b20

o: Borbet A 16"

Kasutaja Phoenix pakub uusi.
  3. m20b20

O: E30 M10 5k kasti

Kummal parem ja odavam on ?
  4. Sooviks M10 paja otsa E30 5 käigulist kasti. Kast peaks olema lisahäälteta ja viisakalt lülituvate käikudega. Praegune kõriseb 55 983 010 või +358 4O7 O77 838
  5. m20b20

Lobamokkade rubriik

Burnout
  6. Ahjusoe kogemus. Kuni 60km/h kannatas lahtise rooliga vedada. Ristmikel ei paistnud, et oluliselt oleks tagumine auto kaasa keeranud(ilma rv ja kerge rooliga pill). Üle 60km/h väiksemagi rööpa korral hakkab teed otsima ja lukus rooliga oli tunduvalt stabiilsem. Minu arvamus: Linnas lahtise rooliga(kuigipalju leevendab ja keerab ikka) ja maanteel lukus rooliga kindlasti!
  7. m20b20

M20B20 Ei käivitu

Kindel et niipalju paigast ei läinud et klappe pähe ei löönud ja survet silindris pole enam?
  8. Kõik ilus, aga korraldada ei taha keegi. Minu jaoks kauge koht käia-orgunnida. Oore on lähedal ja turvaline korraldada kuna kulud pea olematud.
  9. See ikka sul lekkima ei aja. Latt peab ju survet sees hoidma ja su pähkel nii kõvasti ikka ei murra. Lõtke pikki ja risti pole siis rem kmpl sisse ikka. Eigu pedant ka
  10. m20b20

Lobamokkade rubriik

Mis kilkad. 6pack coronat nüüd mulle selle segaduse eest mis tekitasid. Oleksid radika laup saanud juba
  11. m20b20

Bensiinipump undab.

Laup olen mingi hetk saadaval. +3584O7O77838 v 55 983 010. Mul pumba element mis raamile istutada vaja.
  12. m20b20

Bensiinipump undab.

Mul on aga sa kaod ära ju kohe nii kui asjad välja otsin kütuselisandi ostmine oli küll mõtetu üritus.
  13. m20b20

O: kkast getrag 240

Ma vb saan võrru ka saata kui tahad . Auto all ta oli ja sõitis. Ei mäleta küll et midagi häda oleks olnud.
  14. m20b20

O: kkast getrag 240

Korras olekut kommenteerida ei oska aga Valgas mul vedeleb. 20.- ?
  15. m20b20

jõhker rooliloks

Keegi ei oska ju öelda kas sul on läbi 1 või mitu 4-st rooli otsast, roolilatt või rooli kardaani ristid saba andnud. Sellise asja puhul distants diagnostikast pole väga abi.
  16. Oskad sa SIIM mõne näite veel tuua kes seal on käinud ? Nii pakun välja julmalt küsimata 28 nädal , 11-13 juuli 2014. Eelmistel kordadel on tunda andnud, et liiga lühikeseks kipub see nv kaugemate külaliste(kes on % rohkem esindatud kui lähemalt) jaoks jääma tänu pikale sõiduajale. Oli see nv vist ainult miilisõidu üritus ka, nii et ei midagi hullu millest ilma jääda spordi semudel(puhtalt minu arvamus). Kes peeneks tahab lasta, siis Laitse rallipark või kõiksugu otse ja kurvisõidu üritusi suvel omajagu. Kaasa peab võtma omad söögid, omad joogid ja omad naised/mehed. Mina hoolitsen koha bronni ja prügi likvideerimise eest. Vaja oleks veel kedagi kes puude kohapealt õla alla paneb(suurüritustel RMK puude olemasolu eest ei hoolitse). PANEN KOHA BRONNI?
  17. m20b20

Palun abi vea diagnoosimisel?

Kas MS puhul ei saa siis arvutiga järgi vaadata mis tal sellel pöördel juhtub?
  18. Tere. Mure selline, et sooviks laenata ühe auto elustamiseks m10b18 pritsungi aju, bensupumpa ja kommutaatorit. Tean et auto ei käivitu ja auto juurde jõudes oleks vaja see koheselt liikuma saada korraks. Asjad tagastan või ostaksin nässus jubina peale seda kui on selge mis häda autol. Hiljemalt pühapäevaks oleks vaja. Ette tänades.
  19. m20b20

Lobamokkade rubriik

Chulo müüb tagasilla.regullimiseks custom lahendust.
  20. m20b20

K: Bauri tuvastamine

Auto siis tehasest kindlasti 323 baur mis vangerdades kannab ka 316 kere nrit ise löödult ja omab ka selle doke("Imeline Soome"). Eesti maanteameti ümberehituse osakonnast sain rohkem positiivse vastuse selle 323 arvele saamiseks Eestis.
  21. m20b20

O: 524td (e28) blokikaant

eixil motod seibideks. Turbo suurus kaant ei muuda. 2.4,2.4td samad kaaned.
  22. Link on jäänud puudulikuks vist. Ilmselt mõtleb/seda Jõhvi punast m teh 2 mis aastas korra ikla müüki tekib viimased paar aastat
  23. http://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_M30 ma ei tea kui ametlik see on aga välja toodud on.
  24. m20b20

K: Bauri tuvastamine

loodan et nv lõpuks on pilt selge
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus