Kõik, mis pocket postitas
-
325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
...vahest ikka mõtlen, et kuskil võib olla veel peidus mõni unustusse vajunud e30, kuid et see on minu enda kodulinnas, lisaks r6 kupee ja just õiget värvi ning varustuses ja jõuab minuni ebaloomulikumail kujul..on pehmelt öeldes ebamaine. Jutu kokkuvõte, vähem kui 24 tunniga sai see auto endale uue kodu, juba ees ootava kahe sõbra kõrvale.
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
Ei, mina müüsin just rooste tõttu ja väga odavalt (3700) -kerge lutt tuli ära küll 😁 aga oli põnev ka natuke.
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
Kui su küsitud tunnihinnast materjalikulu, kommunaalid ja palgamaksud maha arvestada, siis oled juba pikalt miinuses 30 eurot tunnis pead ikka sullis tasuma, sest kasumit ikka ei teki, kuid palga teeniks välja. Kuid soovin edu, suhtumine on sul õige, oma teenus suuna aga ostujõulisele Skandinaavia kliendile. 411BNB 635 on 2016 minu toodud Minnesotas, US
-
Igaks juhuks mainin, et tore lapp kuulub cabriole, sedaanil on omad hädad ja eks ma pildistan esimesel võimalusel ka need üles. Tundub, et iga ostetud e30 puhul tuleks see kohe porgandiks koorida ning kere kahvlisse panna. Sellise "jama" võtaks vast ette ainult M3 puhul, mul elus teisigi hobisid, mis kogu aja röövivad. Olen siin jälginud erinevaid teemasid ja näinud igasuguse kvaliteediga töid, üritan päris roostele ikka mitte keevitada😁
-
Ega plekud, kes üldse viitsivad midagi sarnast lappida on ju tänapäeval valuuta. Ma pean kasutama kogu oma meelituste arsenali, et mees oma põhitöö kõrvalt ndl vahetusel välja tuleks. Kuid nimi on Ain ning AutoStockist Pärnus.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ok, diisli kastiga.. 😎
-
Auto igapäevaselt Pärnus, 2020 hooaeg ehk teeb ka mõned tiirud 😉
-
Täna liikus sedaan plekksepa juurde, plaanis korrosiooni levikut piirata. Kes pole ammu näinud tehase konditsioonis kere, siis olete teretulnud -silm puhkab! Mis muidugi ei tähenda, et probleeme ei esine, ikkagi ju 89 aasta toodang.
-
Diisli swap versioonist mina isiklikult aru ei saa, see on mingi LT tyypide temaatika, mis ka meil on levima hakanud. E30 puhul pooldaks täna juba originaali või siis maitsekalt swapitud/ turbotatud autosid. Hinnad on samuti paigast ära, kuid never know...
-
Nädalavahetusel tegelesin oma cabrio lappimisega või siis tegelikult tegid seda meistrimehed . Leppisime kokku, et peale seda saadan sedaani töösse. Plaanis tagumise "akukasti" parandus, kus kohe-kohe hakkab auk arenema ning üldine konserveerimine.
-
Müügiplaane ei ole, olen mõelnud III sambana või nii... 😁 Istmete osas võiks mind keegi harida, ma tõesti esimese hooga ei oska diagnoosi panna, minu silmale on nad terved, kuid ma saan aru, et eix22 niisama ei lahmi
-
-
M: aknalaua plekk
Panen foto hiljem, kuid oli mõeldud '86 pre'le
-
M: aknalaua plekk
Tere! Pakkuda terviklik aknalaua plekk, eemaldatud valtsidest, ei ole lõigatud. H:75.- 53434062
-
No nii, esimene kiire pilk peale visatud ning üldmulje ootuspärane, tehnika pool kange, kere tundus hea, kuid enne põhjalikku uurimist ei taha hinnangut anda. Mõni klõps
-
Tere! Tekkis mõte jagada teiega ühte oma värskeimat projekti, seda peamiselt põhjusel, et puudub auto edasine müügiplaan ning oleks tore kajastada projekti alates emotsiooni ajendil tehtud ostust interntis. Miski mind selle auto juures sümpatiseeris, kuigi olin otsimas 2D versiooni, nähtavasti värv, "shadow line", mingit sorti sportpakett ning kindlasti potensiaalne taust -kirjade järgi 3 omanikku, raamatud, läbisõit 218th km, värskelt kehtiv ülevaatus ja lootus enam-vähem normaalsest kerest, mida kannatab kerge vaevaga konserveerida. Kuid üks pilt räägib rohkem, kui.... Auto saabus täna Eestisse, ütlen ausalt, et ei ole veel ise näinud. Mis edasi saama hakkab, seda kajastame juba siis tulevikus, kuid soov on hoida võimalikult algupärasena, vuntsida läikima ja teha tehnika korda, et oleks tore vaadata.
-
O: kupee kuni 3000€
Julgen soovitada, olen oma silmaga näinud ning väidan, et selle raha eest on siin autot küll https://autoplius.lt/skelbimai/bmw-316-1-6-l-kupe-coupe-1989-benzinas-9157655.html Bussiga Vilnius-Kaunas-Mariampole 40 eurot, transiidid+kindlustus 40 eurot, bensiin koju 60 eurot Raido
-
No vast ikka need mõned tehnilised hädad saab korda teha, müüa oleks muidugi kordades lihtsam, kui ÜV peal
-
Kuidas sobiks E30 igapäeva autoks?
Korralikuma sedaani leiad 2.5K eest, 1.6 m40 mootor(kui pea korras) ja 5- käiku veab ju enam- vähem ning on selle juures suht ökonoomne. Kupeed igapäevaks ei soovita, see oleks nagu hea vein joodikule.
- M: BMW E30 318 kupee, 83kw -MÜÜDUD!
- M: BMW E30 318 kupee, 83kw -MÜÜDUD!
-
O: E30 hobiautoks
Kupee on jah apetiitsem, kuid pakkumine põnev.
-
O: E30 hobiautoks
Ei saa nõustuda, viimase väitega veel eriti, nagu oleks rooste pigem vähene probleem. Võin sulle kinnitada, et lademetes ei ole neid mudeleid enam kuskil ja odavalt ammugi mitte. Itaalia ja Hispaania autod liiguvad soodsamalt, kuid sinna oma kätt vahele saada on ikka päris keeruline. On mitmeid EU kontakte, kelle käest olen küsinud, kuid ikka ja jälle saad selle sama tuttava naeratuse ning vastuse, et unista aga edasi, isegi otsin.
- O: E30 hobiautoks
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus