Kõik, mis pold1 postitas
- Kustutada.
-
Lobamokkade rubriik
Plekke oleks pakkuda 195 65 r14
-
M: kupee kapott 20.- Pildid lisatud
-
316i kupee '90
Vana auto ost ongi paras bingo loto kahju lihtsalt uuest omanikust...
-
Lobamokkade rubriik
Ühed 45mm püstakud mul vedelevad ja plekid, kui vaja saan laenutada paari õlle eest.
-
Lobamokkade rubriik
kellegil m40b18 pole harjumaal varuosadeks, oleks vaja süütepooli või miskit. Oma autol puudub säde küünaldes ja oleks vaja porooviks süütepooli Käisin romulas ja anti mingi kommutaator, õeldi et viga võib selles olla ? Kas e30 üldse selline asi leidub ? Probleem sai lahenduse, uus aju.
-
318i kupee '87 - Ragnisaer
Ilmselgelt too konna peal minu oma.
-
318i kupee '87 - Ragnisaer
- Müüdud
-
O: tulede lüliti
Oleks vaja tulede lülitit, võiks asuda harjumaal v tallinnas 56662383
-
O: E30 esiiste
Üks närakas kupee iste vedeleb tallinnas. Annan tasuta ära.
-
M: kärukonks fl
Kuda neid kinnitusi kätte saab kere küljest ? Detailid nr 5 ka olemas.
-
M: kärukonks fl
-
V: type 188 visco 4.10 LSD vastu
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Antud auto rändas minu garaazi, viimasel pildil olev auto on samalt platsilt, aga teine rull, korralikuma kerega
-
O: esimene õõtshoob (juhipoolne)
Ostaks sirge esimese juhipoolse õõtshoova, hea kui asuks Tallinnas või lähiümbruses. 56662383
-
O: FL kupee esitiib, juhi poolne
Ostaks FL kupee juhipoolse esitiiva, ideaalis diamantschwarz metallic värvi 56662383
-
Müüdud
-
318I '90 - gerda
15 euri tk ja pikalt muretu
-
318I '90 - gerda
Miks ei kasuta täiskummist esiõõtsa pukse ? Kestavad kauem ja juhitavus konkreetsem.
- Müüdud
-
325E 1.8is '85 - pold1
Tänase seisuga auto pm valmis, sai sild regullitud ja kaalu peal käidud ÜV punktis, nats kütust ja kaal 864kg (esisild 440kg ja tagumine 424kg) Pühapäev loodaks esimese võistluse kaasa teha Tabasalus.
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Ma liituks Tallinna kolonniga, kui auto kestab 9nda juulini
-
318i kupee '87 - pold1 Müüdud
Täna sai toodud uus sisu kasutaja siimp käest, elukaaslane tunnike tolmuimejaga puhastas neid ja nagu uued. Istmed muidu sedaanist pärit ja peatoed ka valed. Autole esimene pesu ka tehtud ilusa ilma puhul...
-
M: küljekarp juhi poolne
lisandus üks kupee iste (müüdud iste)