Kõik, mis Kohupiim postitas
- 

O: Mõned jupid

- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Päris igast ei saa olen küsinud.Marja on ligidal lähipäevil läbi hüppama.- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Vahetatud sai armatuur ja tegin endal tööd selle vahetamisega natuke raskemaks.Kiskusin õhusuunaja trossid lahti mida poleks pidanud tegema kuid kokkupanekul oli neid üsna kehva tagasi ühendada.Põhjamatt sai suvel survega ja pesuainetega puhtaks pestud ja näeb hea välja sees, keskonsool ka küljes, Vaja veel osta kuskilt spidokellade pirne ja siis neid väikseid mis on tuhatoosides eesja taga.Keegi teab poodi kus neid osta saab tallinnas siis võiks kontakti anda. Tellida on vaja veel tüübleid külje liistude kinnitamiseks. Varuosade all kellegil varuosi pakkuda siis võib julgelt pakkumisi teha.- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Kas nii ei saa,et ainult alumine ots lahti ja kui laiali siis näeb ära mis viga on ja mis maksma võib minna? Parem oleks vist tervele mootor lahti kiskuda pesta ja kulunud jupid uutega ? Saale remont komplektid jäävad mis hinna klassi ? See tähendab seda,et saale ringi siis,et on palju peale antud mootorile ja lööb saale ringi ja kolina sisse või millest see tuleneb ?- 320i (M52B28 turbo) - SIIM
 Mis head sumbuti toruga välja oled mõelnud ?- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Mis oleks sellises seisus mootori hind ? mõtlen seda saale kolinaga mootorit ja mis summas kulutusi see kaasneb?- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Pakuti 2,5 125 kw mootorit. Hind oli 200 kuid saale ringi tõmmanud. Kui palju selle korda tegemine maksma läheks. Kogu komplekt kkast,starter,genekas,aju jne. Kas hind on seda väärt? Targemad ehk oskavad õelda?- Soojapuhur
 Ei ole mootorit vahetanud- Soojapuhur
 Kui nupust keerata siis puhur häält ei tee,mis voib viga olla ja millest peaks alustama? Kaitsmed terved,mainiks veel seda ka,et auto oli aasta seisnud umbes.- BMW 316 '85 - Magnus
 koos minu omaga siis tva- BMW 318i touring 2.0 '89
 Ta ostis jh 2,5 aga ta pani minuteada 2,0 juppe külge mis ta varuosadeks ostis. Uuri Kallelt.- O:piduri,siduri pedaale ja ehk oli pidurivõimendi
 E21 võimendi- Lobamokkade rubriik
 Kas to e30 foorumist ? http://meestekas.net/talvine-driftimine-video/- BMW 318i touring 2.0 '89
 Pole ammu seda masinat näinud.Pean mingiaeg vaatama tulema. Homme tee uuemaid pilte. Hoia teda siis hästi.- Sportrooli vahetükk
 Kas prel ja faceliftil on sama nuut ?- Sportrooli vahetükk
 Kas oskab keegi õelda kus ja mis hinnaga tehakse sportroolile vahetükki mis sobiks e30 nuudile?- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Paar päeva tagasi juhtus sedasi ja jõudnud olen ka juba veidi kokku panna. Pildilt tundub kuidagi laiguline aga muidu silmaga vaadates pole.(telefoniga tehtud)- O: Mõned jupid
 Polegi mingit vahet minuteada. Esiklaas on sul kus ja muu info ???- O: Mõned jupid
 * luubiga/smailiga tuled. * pre f esiklaas. * pre f esimest põlle plastikut. Armatuuri vahetusega tuli juurde veel 6 nupuline kell vms? kellegil pakkuda ? Suuremad asjad võiks asuda harjumaal/läänemaal, väiksemaid asju võib postiga saata. Pakkumisi postkasti piltide ja muu infoga.- O: Komplektset korraliku esimest kroomstanget
 Tahtsin õelda,et plastik liist matiga üle joostud ehk värvitud.- O: Komplektset korraliku esimest kroomstanget
 Plastik matiga üle joostud. Kuid muidu sirge, kui huvi paku mulle fl esimene vastu. Pildid mul teemas.- O: pruuni tehasetooniga klaasid
 Mul terve ring olemas, paku tavalised ilma toonita/tooniga vastu ja sinupoolne komp.- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Värviks tuleb ikka punane,Värvimisesse läheb tuttava kambrisse.Ukseligid tellin uued, esiklaas ja ukseklaasid ka nuna klaasid on ülesse alla kerimisest kriibitud.- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
 Vahepeal tegelenud niipalju,et krunt peal ja kere keevitatud täielikult. Pildil pooleldi lihvimatta aga muidu lihvitud, järgmise nädala algul saab uue värvi selga. Sellel aastal vist siiski sõitma ei saa, aega lihtsalt pole ehitada,- BMW 316i (2,0i) - ---ardo---
 Tööga jah väga kiired ajad. Mu oma seisis aasta väljas ja armatuur korralik,sain kaasa korrsliku armatuuri. Kui huvi Ardo voin kodustel sind garaasi lasta ja saad armatuuri sümboolse summa eest. - BMW 318i kupee '85 - Kohupiim

Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus