Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Valge auto omod...
  2. Luugi mootoril 2 sidurit ka, need pole liialt peale keeratud?
  3. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Pole küll otsest statistikat teinud, aga minuarust on pühapäeva õhtuti ja esmaspäeviti siin palju rahvast.
  4. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See on võimatu, mida enamus teevad reedeti sel kellaajal?
  5. Kas see mingi säästu projekt , et rõhutad kui odavalt kõik kätte tuleb Igal juhul edu masinaga ja äkki saad pisut paremaid pilte lisada siia..
  6. sellest saavad aru väga paljud, antud juhul juba üle pingutatud ju velje ja rehviga...maitse asi...
  7. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tegu siiski lõigatud katusega Touringuga.
  8. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Äkki Einaril tarvis remondimeest
  9. Üle keskmise korralik pill on see, hind üsnagi tavaline sellises seisus masina eest.
  10. peab küll paika, need pole ligilähedasedki õigetele kingadele, liiga suured jalas ja hõõruvad vastu.
  11. Need enne-pärast pildid ei anna küll erilist aimu tehtud töödest Kas küljekarp on a-osa?
  12. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sa oled teine inimene siit foorumist, kellel on täpselt sama probleem nagu mul nende udukatega sõitjate suhtes, eriti tõesti sügiseti pimedal ajal vastutulevad tutikad pillid oma nelja särava tulega. Või kui mõni debiil perses sõidab nelja tulega.
  13. See nullib kohe selle pilli väärtuse ja 84a mõtte ära.
  14. Piltide järgi võiks õelda et päris hea hind, tegu ju pre facelifti eellasega, palju reaalselt neid alla 85a pre facelifte alles on?
  15. Kõik peale velgede ja madalduse tekitaks mõtlemisainet...värvimata ka see auto muiudgi
  16. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ei julge jah, uute autude uksed on ka nii värdja kujuga, et ukse liistud ka ei päästa midagi. Ise küll ja küll autos istunud, kui pannakse kolaki uksega vastu autot, õnneks küll töö bussis Enamus on pohhuistist rikkurid või rumalad naisterahvad.
  17. Kui ma õigesti mäletan, läks mul touringul 3L täpselt välise ülelaskmise tarvis.
  18. kraani vahele panema või korda tegema auto
  19. Vähe, mingi 18 vist oli, vahest on neljapäevasel kogunemisel ka rohkem..
  20. Mul oli sama jama, ühel teisel m40 motoga isendil oli ka sama probleem.
  21. Jah, saab ikka, Ainari kauba tulek venima jäänud millegipärast... Kadus sõidu ajal lihtsalt vedu ära, sõita laseb natuke seisma jättes ja uuesti käivitades.Kui kaob ära, siis kõik . Targemad arvasid et filter sodi täis, kuigi sai kõik puhtaks tehtud kokku ladudes... Mugavus maksab tõesti, aga asi ikka vastupidi, H2 saab tellida kodust lahkumata ja kaup tuuakse uksetaha. UM peaks selleks 2 korda käima. Koodide jaoks on kindlad lehed nagu bmwfans.info või realoem, mul need kataloogid juba peas. Samuti saab koodid võtta otse detaililt, palju kordi, kui UM mehed ei tea muffigi, millest jutt või kust seda otsida. Igatahes soovitan tellida H2. Ma ammu tallinnas ja ei viitsi eriti isiklikku kraami kulutada
  22. Siin ikka korralik tegemine, võrreldes enamusega , korrektselt tehtud ja siis lähebki pool päeva ühe koha lappimisega. Soovitan sul siiski auto täiesti laiali võtta, palju kohti veel peidus kindlasti, sest siin ikka on sellised kohad ära roostetanud, mis tavaliselt ei roosteta, nagu see toru seal tagaistme all kust bensupaagi õhutusvoolikud sees jooksevad. Jään põnevusega järge ootama ja edu tegemises.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.