Kõik, mis eix22 postitas
-
320i Cabrio '89 - Jann
Päris äge pill tulemas, pole küll originaal, aga siiski eri detailidele tähelepanu pööratud ja uute vastu vahetatud Nende bensutoru kummide hind siis kolmekordistunud mõne aasta jooksul :shock:
-
325iX '87 - Aigar
Ilus , sile ja rikkumata rull. Sellised veljed olid mul mitu nädalat müügis, nv sain müüdud...
-
324td touring - Madis
Need kuselaigud pesin omal survepesuriga maha, kui sinna hiljem vesi peale läheb isegi, tekivad tagasi need laigud.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Üsna karm olukord, selline olukord valitseb paljudel "roosteta" autodel.. Loodame, et kestab kaua nüüd. Lase terve auto üle muidugi värviga.
-
M: Läti tuningut
- 324td touring - Madis
Vaata, et eest ja tagant ülekate kinni ikka liimitakse plaadi külge ja et seda katuseluugi juures ei tehta, seal käib luugi siinide alla. Samas kui pole väga nõudlik, siis võid just lasta ka luugi juures ülekatte teisele poole kinni limmida, saad hiljem ise probleemideta lae sisse panna ja ei pea seal luugi juures jamama. Oma lage olen laskunud mitu korda samal inimesel nahatada, samuti ühe luugiga variandi lae, erinevatel kordadel erinevad vead sees..- 316iT '92 - Tiit
Hämmastav, mis hinda meistrimees minu lukkude ülekäimise eest võtaks?- 324td touring - Madis
Esiots madalamaks, praegu nagu maastur eest ju- Head muusikat autosse :)
Natuke mahedat eesti drummi ja bassi sekka neegri räpile- BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
Piduritoru liikuvast sadulast otse kolmikusse :shock:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Vaat see ei ole siin päris nii sõnatark Siimu! Enamus teie tehtud (ei pea sinu autot silmas) tuuningut, pole lubatud ega seadustega kooskõlas (tuled, veljed, laiendid,spilad, veermik, mootor jne) Tehasest ei ole ühtegi vastu maad e30 välja tulnud, kõik madaldused on mõistuse piires. Minu kommentaar ei olnud absoluutselt seotud auto kritiseerimise või mahategemisega, ei osanud sellist reaktsiooni sinult oodata, kuna nagu igapäev sinuga suhtluses jne, mitte ainult kirjapildis. See ei ole ka varuosade teema, et siin varuosi pakkuda inimestele! Minul on 1 auto originaalis, teised mitte, aga see selleks. Igatahes on pilt sinust nüüd üsna selge, teised inimesed võivad arvata mida tahavad, lihtsalt kui sa iga päev 10x helistad, pikalt saab kõigest lobisetud ja siis "süütule" naljale selline vastukäratus siin foorumis kohe??- 318i '88 - mTim
Siis võetakse rullikas ka varsti ette...- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Täitsa põnev, millal plaan liikuma saada muidu..- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ära ulu Siimu, see on siis normaalse inimese reaktsioon??? Palun enam ühtegi kõnet mulle mitte teha, tahtmaks mingit infot jne. Sai naljatades õeldud ja kohe selline skandaal?? Milleks ma pean seletama lahti sõna normaalkõrgust?? See on tehases paika pandud asi, pane tavalised vedrud alla ja näed normaalkõrgust. Lihtsalt vastupidises mõttes, ükskõik milline auto on tavalises kõrguses, siis karjub terve foorum, et on maastur jne. Milleks sellist lolli jura pritsid siin??- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Pigem keskmine auto karjub normaalkõrgusele tõstmise järgi.- 318IT Design Edition '94 - Feedback
See peaks olemagi see edition.- BMW 320 '90 - randos
Ja, istub 1:1 käetoega seljatugi. Peatoed saad ka juurde lisada, kui neid pole.- O: Originaalvelgi,plekk, bbs, pudelikork/ IX BBS velgi
Samuti pakub huvi üks start spoke velg, selle seis ei pea olema ideaal.- 318IT Design Edition '94 - Feedback
Kas seda paberit ei leidnud? Vahest on see kokku käkitud ja naha vahele lükatud. Või äkki on UM asja, saad sealt küsida lisavarustuse lehe.- BMW 323i kupee '83 - Kosk
On jah, minu viga Kas mõlemad ongi muidu kahe poldiga kinni ploki küljes? Kui hakkab looma, eks klõpsi pilte ka ikka asendist, kui suured vahed jäävad ette ja latiga all.- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Kuidas sa pooliku mootoriga käpad teed?- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Tegevust ikka jätkub Loodame, et nüüd jääb kõik pidama ja rohkem üllatusi ei tule. Summuti oled jõudnud lõpuni teha? Lambda ja viimane pütt? Mis see küttekulu tuleb hetkel...Ilmselt ei taha sa sellest rääkida... Ökonomeetri said ka funkama? Kuna siis kokkutulek toimub- 318IT Design Edition '94 - Feedback
Terv, lisasi ikka küllaga ju... Lisaks sinu nimetatule käivad lisade alla veel sportistmed, tagumised peatoed,koeravõrk,udukad,kassetihoidjaga konsool,nahatatud variandi rooliga airbag, veluurmatid, ukse luku ja düüside soojendus on ka ilmselt. 318 puhul peaks roolivõim,kesklukk ja abs ka olema lisavarustus, mitte standartvarustuses, võimalik et uuemal aastakäigul siiski oli standartvarustuses. Tundub, et originaalimmo on ka peal. Igatahes äge pill, kahju , et ainult r4 motoga masinaid desing edition sisuga tehti... Kui viitsid parempoolse tagumise istme küljetoe alt paberi pealt koodid siia kirjutada, siis peaks täpselt teada saama, mis varustuses masin tehasest väljus..- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ilmselt ikka 80 kraadise said, peal peaks kirjas ka olema. Eelnev jutt sai segane pisut, aga kuna sul temperatuur oli seieri järgi keskel, oleks pidanud igaljuhul sooja tulema salongi, pole vahet kas termostaat suletud või avatud.Kas termostaat oli muidu ikka nn kahe klapiga?- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Temperatuur oli keskel ju, termostaat avaneb 80 kraadi juures, siis teistel autodel ka ei tule sooja salongi peale seda?? Termostaadi probleem saab siis olla, kui sul temp seier ei tõuse. Ega sa seda ülekuumenemiseks ei pea (pildil vee temp. seier)? Minu 325 on kondiradika tõttu temp koguaeg üle keskmise. - 324td touring - Madis
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus