Kõik, mis eix22 postitas
- Lobamokkade rubriik
-
318iS '90 - m20b20
Luugi mootoril 2 sidurit ka, need pole liialt peale keeratud?
-
M: Läti tuningut
- Lobamokkade rubriik
Pole küll otsest statistikat teinud, aga minuarust on pühapäeva õhtuti ja esmaspäeviti siin palju rahvast.- Lobamokkade rubriik
See on võimatu, mida enamus teevad reedeti sel kellaajal?- BMW 316i (m20b25) kupee '88 - xhenrix
Kas see mingi säästu projekt , et rõhutad kui odavalt kõik kätte tuleb Igal juhul edu masinaga ja äkki saad pisut paremaid pilte lisada siia..- 318is '90 - Penu
sellest saavad aru väga paljud, antud juhul juba üle pingutatud ju velje ja rehviga...maitse asi...- O: käigukangi kotti nahast
olemas, 10.- Lobamokkade rubriik
Tegu siiski lõigatud katusega Touringuga.- Lobamokkade rubriik
Äkki Einaril tarvis remondimeest- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Üle keskmise korralik pill on see, hind üsnagi tavaline sellises seisus masina eest.- 318is '90 - Penu
peab küll paika, need pole ligilähedasedki õigetele kingadele, liiga suured jalas ja hõõruvad vastu.- 318iS '90 - m20b20
Need enne-pärast pildid ei anna küll erilist aimu tehtud töödest Kas küljekarp on a-osa?- Lobamokkade rubriik
Sa oled teine inimene siit foorumist, kellel on täpselt sama probleem nagu mul nende udukatega sõitjate suhtes, eriti tõesti sügiseti pimedal ajal vastutulevad tutikad pillid oma nelja särava tulega. Või kui mõni debiil perses sõidab nelja tulega.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See nullib kohe selle pilli väärtuse ja 84a mõtte ära.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Piltide järgi võiks õelda et päris hea hind, tegu ju pre facelifti eellasega, palju reaalselt neid alla 85a pre facelifte alles on?- E30 pildid internetist.
Kõik peale velgede ja madalduse tekitaks mõtlemisainet...värvimata ka see auto muiudgi- M: Läti tuningut
- Lobamokkade rubriik
Ei julge jah, uute autude uksed on ka nii värdja kujuga, et ukse liistud ka ei päästa midagi. Ise küll ja küll autos istunud, kui pannakse kolaki uksega vastu autot, õnneks küll töö bussis Enamus on pohhuistist rikkurid või rumalad naisterahvad.- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kui ma õigesti mäletan, läks mul touringul 3L täpselt välise ülelaskmise tarvis.- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
kraani vahele panema või korda tegema auto- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Vähe, mingi 18 vist oli, vahest on neljapäevasel kogunemisel ka rohkem..- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Mul oli sama jama, ühel teisel m40 motoga isendil oli ka sama probleem.- 318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Jah, saab ikka, Ainari kauba tulek venima jäänud millegipärast... Kadus sõidu ajal lihtsalt vedu ära, sõita laseb natuke seisma jättes ja uuesti käivitades.Kui kaob ära, siis kõik . Targemad arvasid et filter sodi täis, kuigi sai kõik puhtaks tehtud kokku ladudes... Mugavus maksab tõesti, aga asi ikka vastupidi, H2 saab tellida kodust lahkumata ja kaup tuuakse uksetaha. UM peaks selleks 2 korda käima. Koodide jaoks on kindlad lehed nagu bmwfans.info või realoem, mul need kataloogid juba peas. Samuti saab koodid võtta otse detaililt, palju kordi, kui UM mehed ei tea muffigi, millest jutt või kust seda otsida. Igatahes soovitan tellida H2. Ma ammu tallinnas ja ei viitsi eriti isiklikku kraami kulutada- 316i(2,3) '89 - AMe30
Siin ikka korralik tegemine, võrreldes enamusega , korrektselt tehtud ja siis lähebki pool päeva ühe koha lappimisega. Soovitan sul siiski auto täiesti laiali võtta, palju kohti veel peidus kindlasti, sest siin ikka on sellised kohad ära roostetanud, mis tavaliselt ei roosteta, nagu see toru seal tagaistme all kust bensupaagi õhutusvoolikud sees jooksevad. Jään põnevusega järge ootama ja edu tegemises. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus