Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. Kõike ja kõiki leidub.
  2. eix22

Lobamokkade rubriik

ikka kipsinoaga
  3. Kes karpidest rääkis, ikka sildadest , mitte karbist. Karbid originaaltungiga tõstmiseks, muude tõstete ja toetuste jaoks pole need mõeldud. Uste esimesse astmesse jätmine vältimaks surnud tihendite suremist?? Meil siin külapeal ka üks vanapaar säästab audi tihendeid, peale igat sõitu lastakse kogu uksering esimesse astmesse ja nii iga päev...et pigem kulutaks lukustusmehhanismid täiesti ära, aga 20a vana auto tihendeid peab hoidma
  4. eix22

Lobamokkade rubriik

Kes see on? Mingi kuulus sportlane ,keda kõik peaks teadma
  5. eix22

Lobamokkade rubriik

Greger, see oli asjade loogiline käik, enne seda raudtee ülesõitu lõpeb parempoolne rida ära ju, sellepärast ta paugutaski ette. Selle kohapeal trukin ma alati ära selliste vendade ettejõudmise
  6. No karbid ja luuk annab aimdust ka kogu ülejäänud kerest, kui ütled et oli hea, siis toon enda "hea" 325iA ka sinujuurde tegemisse, saab veel mõneks aastaks sõidulooma.
  7. Rohkem pilte pole? Karpide puhul siin pildid enne ja pärast Tõstekoha tugevdused tehti uued? Karbid ikka üsna läbi olnud.
  8. Kus see dislake nupp on Varsti 50% rullikatest vurab ringi laiendatud plekkvelgedel nagu ka mattmustad autod jne, võtke midagi uut ette, laiendage valuvelgi näiteks
  9. eix22

Lobamokkade rubriik

To MairoG, teed antakse hirmus, kuna kardetakse oma masina pärast, lastakse ront läbi igaks juhuks, mine tea kuna otsa sõidab, mis siis et eesõigus pole Suhtumine on ikka igal pool nagu mingisse saasta, üritan samuti normaalselt liigelda, aga tihti viskavad need jobutajad kopa ette ja peab vahest korraga kümnest autost mööduma, siis vahitakse küll ei tea mida
  10. eix22

Lobamokkade rubriik

Ma ei ole videot veel näinud, aga tundub et lasete sihilikult s***a puhuda e30 üle? Seda tehakse niigi meedia toetusel iga päev, ikka ise ka vaja kaasa aidata veel...
  11. eix22

Lobamokkade rubriik

No ma ei tea, minu nett ei võimalda lihtsalt vaadata, 15 min läks aega, enne kui video hakkas, siis käis ka paar sekki ja kõik. Mõttetu tänapäeva tehnika ja teenused.
  12. eix22

Lobamokkade rubriik

kaitset ja pirni pole tarvis, lühista seitsmes PIN ära, keera süüde sisse ja kustuvad õlivahetusetuled ära, uuesti süüde välja ja sisse, kustub inspection ära (kui ta on sul põlema üldse läinud)
  13. Kas tehtud töödest pilte ka on
  14. eix22

K: Tulede klaasid.

ikka kasutatud klaase nopin eest ära, kui korpus defektiga, kuid pean vaatama mitu on ja kas ikka hella. Kunagi sai kusagilt sama raha eest ka mingeid b osa klaase, aga mina ei tea kustkohast.
  15. eix22

K: Tulede klaasid.

Mul on olemas, 6e
  16. eix22

Lobamokkade rubriik

Kui seda keskmist asja jaguks, oleks esimene ja kolmas probleem hoobilt lahendatud Seda pilli tahtsin vaatama minna,aga tuli sama raha eest natuke parem asi, küll mitte pre face.
  17. eix22

Lobamokkade rubriik

Kust saada pre facelift kupee, palju raha ja võõraid naisi?
  18. ikka sobivad tavalised ka.
  19. eix22

Tahhokas mängib lolli.

keera kellaplokis näidiku taga mutter kinni ja asi korras.
  20. eix22

M/V:Bmw 325 (m10b18)

Kas see auto on mingid kerenumbri vahetused läbinud? Mäletan, et Valerka ostis selle 320i `na, sain veel selle auto summuti tema käest.
  21. eelmine aasta oli vähem, üleeelmine oli see 45 autot.
  22. Kellaaeg ikka mingi 1-2 ajal, muidu mõned kaugemad huvilised ei jõua kohale. Üldiselt on üldse kokkutulekutelt osavõtt üsna väike, foorumis üle 2000 kasutaja, 100 auto kokkuajamine ei tohiks ju mingi probleem olla? Kohale tulevad ikka 20-30 aktiivsemat kasutajat Oktoobri lõpupoole võiks toimuda, on rohkem aega inimestel plaane pidada.
  23. Mitu aastat on suvised üritused ainult plaanimiseks jäänudki, see eest paar suuremat kokkutulekut aastas saab alati teoks tehtud. Võiks hakata mõtlema suve lõpu kokkutulekule? Ega siin midagi erilist plaanida pole mõtet, ilmselt suurematest plaanidest osavõtjaid oleks vähe. Teeks nagu ikka parklates kokkusaamise ja mööda linna sõitu pisut Mis arvate?
  24. eix22

Lobamokkade rubriik

Kõige lihtsam on lasta kellegil kõik paika panna ja siis lähed paned ise selle pärast paika ja oledki kõige suurem paigas panija.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus