Kõik, mis darkstone postitas
-
M: Rattapoldid M12x1,5 UUED
Võtke ligi kevadeks.
-
M: Rattapoldid M12x1,5 UUED
16tk 36136781150 koodiga. Hind: 15€ UUED Tallinn 5 kuus 4 seitse seitse 4 üks neli
- M: Monokulm klaaskiust
-
O:BMW E3O-le VELJED
MIM 1900 veljed, vaja üle värvida ja vist ka 1-2 sirgestada. 140.-
-
O: Lukku!
MIM 1900 veljed, vaja üle värvida ja vist ka 1-2 sirgestada. 140.-
-
M: Monokulm klaaskiust
-
M: Sportrool MOMO Course
Up
-
M: Sportrool MOMO Course
Müüa väga korralik nahast MOMO sportrool koos vahetükiga E30nele. Klassikaline 90ndate stiil. Läbimõõtu ei oska öelda, kuna auto asub talvekorteris ja rool on auto peal(peaks olema kas 320mm või 350mm). Pildilt peaks saama aimu rohkem. http://nagi.ee/photo...album_id=124379 Hind 90€ 56477414
-
m20b25 hakkimine käivitades suvel kuumaga
Tere, Probleem, mida olen siis täheldanud : Üldiselt suvel kuumaga(päeva aegu) olles eelnevalt sõitnud, jätnud seisma ja hiljem käivitanud, siis polegi see nii lihtne-käijan käijan ja siis vaevaliselt lõpuks veab ennast käima kui olen aidanud gaasiga, justkui tõmbaks täis ennast.... Teisalt reeglina iga kord probleemi pole. Kas midagi pihustitega tegemist, miski pihusti ise, mõni voolik, pump ? Oootan mõtteid ja heietusi targemailt A.
-
M: E30 324d
ega lähiaeg piltide jaoks pole kätte jõudnud juba?
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
like
-
Simply the bEST
Seda tahtsingi kuulda, ei no siis peab kohe kindlasti kohal olema!!! 8)
-
Simply the bEST
Sõnad "kõik cabriod" tähendab siis ainult neid tuuningu omasid või võib ka E30 cabrioga kohale ilmuda? Ahto
-
Sügisgrillimine Lõuna Eestis?
Muidugi lähme cabriodega Jann, pohh ju mul sama case, ja äkki on ilus ilm ka! :wink:
-
Nuu mingeid mõtteid juba tekkind?
-
Olekski hea koht tglt ju, mingi suht odav ka kui kambaga minna, oleksin kindel tulija kui toimuks alates sept. teisest ndlv-tusest!