Kõik, mis darkstone postitas
-
M: Rattapoldid M12x1,5 UUED
Võtke ligi kevadeks.
-
M: Rattapoldid M12x1,5 UUED
16tk 36136781150 koodiga. Hind: 15€ UUED Tallinn 5 kuus 4 seitse seitse 4 üks neli
- M: Monokulm klaaskiust
-
O:BMW E3O-le VELJED
MIM 1900 veljed, vaja üle värvida ja vist ka 1-2 sirgestada. 140.-
-
M: Monokulm klaaskiust
- M: Sportrool MOMO Course
-
M: Sportrool MOMO Course
Müüa väga korralik nahast MOMO sportrool koos vahetükiga E30nele. Klassikaline 90ndate stiil. Läbimõõtu ei oska öelda, kuna auto asub talvekorteris ja rool on auto peal(peaks olema kas 320mm või 350mm). Pildilt peaks saama aimu rohkem. http://nagi.ee/photo...album_id=124379 Hind 90€ 56477414
-
320i Cabrio '89 - Jann
Minu woofer õigustab ennast küll hästi.
-
m20b25 hakkimine käivitades suvel kuumaga
Tere, Probleem, mida olen siis täheldanud : Üldiselt suvel kuumaga(päeva aegu) olles eelnevalt sõitnud, jätnud seisma ja hiljem käivitanud, siis polegi see nii lihtne-käijan käijan ja siis vaevaliselt lõpuks veab ennast käima kui olen aidanud gaasiga, justkui tõmbaks täis ennast.... Teisalt reeglina iga kord probleemi pole. Kas midagi pihustitega tegemist, miski pihusti ise, mõni voolik, pump ? Oootan mõtteid ja heietusi targemailt A.
-
M: E30 324d
ega lähiaeg piltide jaoks pole kätte jõudnud juba?
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
like
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Seda panin ka mina tähele.
-
324 turbodiisel '90 - Andur
Nonii tiigri vend, tundub jutu järgi tööd olevat ikka nii mõndagi
-
320i Cabrio '89 - Jann
Sa oled loll, et ei ütle :D
-
325i Convertible '90 - Ahto
Kle see ei saanud see masin olla, pole seal kandis käinudki sellega.
-
Pole täheraamatusse ammu loginud, kohe parandan vea... Kevade hakul sai palju asju tehtud-vahetatud : # Tagumised piduri kettad-klotsid, piduriõli vahetud # Käsipiduriklotsid # Mootoriõli sai BMW orig. 10W-40, orig. õlifilter # Jahutusvedelik # Veovõlli kumm # Rihmad-rullikud-veepump # Mõningad zimmerid mootoriomad, klapikambrikaane tihend # Kütusefilter, kütusevoolik, mis läheb pritsungireelingusse # Küünlad # Värviparandusi # Uue reflektori ehitasin ka udukale Uuemaid pilte http://nagi.ee/photos/mymaster/sets/124379/?picture_type=t&start=12
-
Ohsa krt, nii läbi kohe oli jah....jaa, ise ei võtnud eelmist kordagi lahti kah... Kuid jah, maikuu alguse poole üritan jah !! Edu ja jõudu sle ikka rohkem-sul vaja!!
-
Kle jaaa, kere poolest ei saa tõesti etteheiteid teha, tundub, et Saksas hiljuti põhja alt korralik kivikaitse ring tehtud. Kuidas endal ehitus ?
-
See paitaks ju ainult silma, kui neid juurde tuleb/ks
-
Täname. Ilusat pole nii palju mdgi, vajaks uut värvikuube ning ega ka uus nahkkuub paha teeks Kuid ega katus maas nelja tuule poole kihutades seda nii väga mõtlegi! Auto eelmine aasta Tartus suvest, sügisel Tlnas ja hetkel Pärnumaal hakkab varsti liikuma! 8)
-
Noniii, täna sain just uue katuse kätte, tundub selline rohkem presendi laadsem kui vana (riie). Aga eks näeb, hakkan otsima kes selle peale paneb ka, see raskem kysimus Olen ka sisu praktiliselt välja kiskunud ja teinud mõned rooste kohad ära(peamiselt poldi kinnitus kohad). Juppe, kettaid, klotse, asju olen ka varunud kõvasti, kuna ykskord tõstukipeale, siis ka need vahetusse! Samuti heli, vähe paremaks, GAS-i kompod 100w kylgedesse ja subwoofer taha! Pluss kasutaja Stennise käest valged Hartge veljed 7,5x16.Tahavad ülevärvimist, aga eks näeb kas jõuab. Sisust-velgedest siis väiksed pildid: http://nagi.ee/photos/mymaster/sets/124379/?start=12&init=12
-
Simply the bEST
Seda tahtsingi kuulda, ei no siis peab kohe kindlasti kohal olema!!! 8)
-
Simply the bEST
Sõnad "kõik cabriod" tähendab siis ainult neid tuuningu omasid või võib ka E30 cabrioga kohale ilmuda? Ahto
-
Kaevasin vähe ringi ja leidsin tehasevarustuse nimekirja http://nagi.ee/photos/mymaster/8855513/in-set/124379/
-
Nonii, panin enda suveunelma ka paar nädalat tgsi talveks varjulisemasse kohta nyyd nädalavahetusteti nokitsemist