Kõik, mis Aaro postitas
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Proovin ka perega läbi hüpata.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Tagaklaasi soojendus on sul lausa kahe süsteemne?
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Musta asemele paned M20 (või mingi muu sobiva) pruuni anduri.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Üks sobis M50 oma ja teise auku mis kelladele signaali annab läheb M20 oma. Ei mingit puurimist.
-
Kehvasti otsid noormees, ettevõtte ametlikul lehel esindajad ju lausa olemas:
-
Neil makkidel otse USB väljundit ei ole aga selleks on ju võimalus välise USB lugeja ühendamiseks. Saad oma USB pulga diskreetselt kuhugi ära paigaldada, ei turrita nagu t**a sealt makist otsapidi välja.
-
googelda: nakamichi cd500 vöi cd700
-
Mine kindla peale ja võta Nakamichi CD-seeriast midagi. Ehe vanakooli välimus ja unustamatu heli. Peale seda sa ei otsi kunagi enam uut makki autosse, sest see on ja jääb. Miinuseks muidugi pisut suur hind.
-
Oih Eix22 pipart sulle keelele. Sõnad veel ära niimoodi.
-
Vat siitmaalt ma enam ei torgiks midagi, kui tahtmine originaalina säilitada. Nende eelmiste velgedega võrreldes nagu öö ja päev. Väga ilus.
-
BMW e30 roolilatt
Kitsamad rehvid, kui küsimus on nii püstitaud, ega siis rohkem targemaid vastuseid tulegi.
-
Mure spidomeetriga
Jah nagu Markus kirjutas, esimene asi mida mine torkima on diffri kaane küljes olev andur, seal arvatavasti kontaktid kehvad. Aitab parandada vana hea jootekolb.
-
M/V: TYP 188 LSD-3,46 ülekanne-korralik
Ei suur ega väike. TYP188 on keskmise suurusega korpus.
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Minul tuli selline:
-
No siis pole vast hullu, ma enda omale kleepisin veel seda pehmet porolooni rulli ka veel peale.
-
316i kupee '89 - ---ardo---
eriti tundub mõne eestlase jaoks, kes kas meelega või hea meelega kirjutab kolmanda klassi tasemel. Ning on uhke selle üle veel.
-
Loodan, et sa paljaste näppudega seda müramatti sinna põhjale ei silunud. Ma enda omal panin ja sõrmed sai nii palju mürgist soga naha sisse, et koorisid paar nädalat nahka maha peale seda. Mis veel, põhjamatt ei taha ka peale sellist kleepimist hästi enam sisse sobituda. Tuleb sellega ka mängima hakata. Keskkonsooli detailid ja ääred on nüüd originaalist kõrgemal. Mul jäid küljed tiba volti ja tagumine keskkonsooli kinnitus tagumise tuhatoosi all ei tahtnud enam kinni minna.
-
Lobamokkade rubriik
Tilkumise kohta ei oska midagi arvata, ju ta tihendi alt või pealt siis ikka pressib läbi kuskilt. Pane äkki mingi kuivatus paberi taoline asi sinna tihendi vahele sissepoole ja kasta väljast. Äkki siis saad jaole, kus kohas see leke täpsemalt. Aga mis mulle meeldib on kena pagass ja pagassi luuk. Kas see kate luugil on tehase oma või ise aretatud ja tööriista kast on E34 oma või pandi selliseid suuri ka E30-nele?
-
Lobamokkade rubriik
Eix sul siis uputab üle, leek ka taga sõites või? Ise pidasin silmas E30 tüüpilist viga, ehk roostealdist paaki. Aga harcorel siis seda viga ei ole, kui E36, sellel plast paak.
-
Lobamokkade rubriik
Pooled e30-ned lekivad vähem või rohkem kütust. Bensiini või diislit.
- Pärnu E30 omanikud!
-
Pärnu E30 omanikud!
Kas maailm ainult eesti ja soomega piirdubki?
-
Pärnu E30 omanikud!
Ehee, kui see oli minu kohta siis ei ole soomes siniste tunkedega ehitaja, tiba kaugemal elutsen, aga see ei ole oluline siin.
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
Lugupeetud pold1 rallis vähendatakse auto kaalu, et võidaks hirmraskelt kättesaadavaid sekundeid, mida sõitja oskustest enam välja ei pigista vaid on vaja leida muid lahendeid. Aga eks meie siin foorumis oleme ju kõik tipp rajahundid, kes enam paremini sõita ei suuda, ehk siis sõidame maksimaalse tulemiga ja et saaksime veel tiba kiiremini on vaja see viimanegi autost välja visata. Mis ma tahan õelda, tühi auto on lahe ja paistab nagu rallikas, aga, et see meie sõidule midagi juurde annaks... noo ennem on vaja harjutada, harjutada ja siis ka veel harjutada. Aga loomulikult kui alustada auto tühjaks loopimisest ei ole ka midagi halba, kuskilt tuleb ju alustada ja peale seda ainult sõita sõita sõita.
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
5 inimest autos on 300-400kg kui mitte rohkem. Papi ja porolooni autost väljaviskamine on nagu näha 100kg. Ka enda autol loopisin kunagi salongi tühjaks, peale tunde, et asi on rohkem rallikas ei muutunud midagi. Ainuke pluss mis tõesti tühja salongiga saab on rohkem või vähem tulekindlust. Kõige parem on alustada kaalu maha võtmist ise endast. Ei tea teema autori kaalu aga ma ise endalt saaksin maha lihvida julgelt 10kg.