Hüppa postitusse

Aaro

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Aaro postitas

1. Ma ju ei küsinud, palju ametlik hind oli. Palju sa oma vennale maksid, et ta su auto värviks, küsime siis nii? Ja siit tekib küsimus, miks me arvame, et see härra seal näiteks oma sõbral või äkki lausa ise autot ei värvinud? Miks peab eeldama, et värvimine on tuhandeid eurosid.
  2. Miks ei saa? oo7 kui palju sinu auto värvimine maksis?
  3. Mehed ärge nüüd tehke nalja, vana rehv on sama kui paarkümmend aastat tagasi tehtud kondoomiga seda asja teha. Tehtud saab ikka, aga kas kvaliteetselt ja turvaliselt see on juba teine küsimus. http://forums.aaca.org/topic/180130-is-it-safe-to-drive-on-20-year-old-tires/
  4. Aaro vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Ja, sain minagi oma vitsad audi 100 quatroga. Läheb nagu loom lumes, aga tra kui pidama on vaja saad, siis uisutab samamoodi kui iga teine masin. Looduse vastu ikka ei saa, isegi külg ees mitte, inerts on inerts.
  5. Eesti suvi on igalpool sama. Telk maha, õlle lahti, kerge muusika, väike grill. MIda veel mõnusaks koosolemiseks vaja?
  6. Ega sa neid retro rehve ometi auto alla ei taha panna ja tänavale? Rehvidel nagu suht igal muulgi asjal on oma best before. Kui garaazi või muuseumi nurka siis küll aga sõita selliste rehvidega küll ei soovita.
  7. Aaro vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Tiit või?
  8. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kunagi ammu nägin ebay-s tervet komplekti kleepsudest. Koopiad siis, ta vist ise printis neid originaali lähedasele paberile. Olid kõik kleepsud mis autole külge tehasest on kleebitud. Uuri sealt äkki pakub veel.
  9. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  10. Krt kas ma olen purjus või mis, aga nagu tund paar tagasi oli postitus, et asjad müüdud. Aru ma ei mõista.
  11. Kas see pigimatt sealt mootoriruumist kuumaga lahti ei tule?
  12. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui on tõmmits olemas pole seal midagi keerulist. Aga hakkasin mõtlema just, et kas seal laagrit saabki eraldi vahetada, ikka koos rummuga koos see mäng seal.
  13. Näe mis ma leidsin, ajasid siin kunagi surnud pedaali taga. http://www.ebay.com/itm/OEM-AC-SCHNITZER-Tuner-Dead-Pedal-BMW-e28-e30-e31-e32-e34-e36-e38-e39-M3-RARE-/262150101894?hash=item3d095d1b86:g:NwUAAOSw~bFWJT~u&vxp=mtr
  14. Võrreldes väiksema ja suurema mahutavusega akut, kui koormata mõlemat täpselt ühepalju, kuidas siis suurema mahutuvusega aku laadimine rohkem genekat koormab, ma ei saa aru. Või on suurema mahutavusega aku kuidagi tihedam ja raskem voolu sisse salvestada?
  15. Akusid saab võrrelda nagu purke. Kui sul on 2 purki, üks on 1 liitrine ja teine 2 liitrine. Siis kui sa mõlemast purgist võtad 100ml (näiteks üks käivitamine), kumb purk on siis tühjem? Mõlemad on ju siiski ühepalju tühjad. Üks on lihtsalt suurema mahutuvusega. Laadimis aeg ja geneka koormus on sarnaste genekate puhul samad. (Ega siis suuremasse purki 100ml kauem sisse ei vala kui 1 liitrisesse.) Suurema aku pluss on, et seal on särtsu rohkemaks ajaks. Suurema vajadus oleneb auto elektrisüsteemist ja vajadusest tihedalt autot starteriga koormata. Mina olen asjast nii aru saanud. Samas keegi ei ole eksimatu ja võimalik, et ka see arusaam on täitsa vale.
  16. Ajuvaba hind, hind siis millega võrreldes? Kui selliseid autosid ainult 35 valmistati ja 2 aasta jooksul pole ühtegi müüdud. See, et mingi tava 316 näraka saab paarisaja euroga ei ole ju võrdlusmoment.
  17. Aaro vastas Aaro teema asukohas Vaba teema
    Canon sx260hs Aga sellel vist ei saa, vähemalt mina menüüst küll ei leidnud.
  18. Aaro lisas teema asukohas Vaba teema
    Ehk pisikest moodi ka E30 seotud, eks. Sõber kirjutas, et kasutab pildistamiseks raw formaati. Minu jaoks täiesti uus asi ja uurisin natuke google abil. Sain aru mis ta on ja miks ta on kasulik. Siit ka küsimus, mul on suht seebikas canon see vorbib mulle jpge-sid, kas kuskilt seadistustes seebikal on üldse võimalik pildi formaati panna raw-iks või mitte. Või on see ainult mingite tiba teravamate aparaatide pärusmaa?
  19. Aaro vastas taavibmw teema asukohas Vaba teema
    Päris see just ei ole, aga midagi ikka ehk abiks. http://www.unimig.com.au/userfiles/file/Procraft_Manual.pdf
  20. Toivoku pakkus tööriista, arvatavasti härral asi juba ammu korras.
  21. Telli siit, hinnad samad aga saad ühe kaupa ka asju osta. Olen tellinud ja kõik toimib, väga 5+ asjaajamine. http://eshop.original-teile.de/index.php?lang=1&cl=
  22. Tegelikult isegi rohkem. Eesti maksusüsteem on üles ehitatud nii, et ka tollimaks kuulub käibemaksuga maksustamisele. Mis on ajuvabaduse tipp, maksustada riikliku maksu. Ehk siis näide: kaup maksab 6 euri. Transport 4 euri. Kogu kauba tolliväärtus on 10 euri. 10 euri pealt arvutatakse tollimaks 4,5% 10 x 4,5% on 0,45 ja siit juba käibemaks 10 + 0,45 x 20% on 2,09 Riigile maksad 0,45 + 2,09 kokku 2,54 (tegelik maksu koormus tuleb 25,4%) Kaupa ostes kolmandast riigist ei tohi kunagi ära unustada transpordi maksumust. See läheb ühe soojaga kauba maksumuse sisse ja riik maksustab selle kauba hinnaga samaväärselt. Tollimaks oleneb kaubast, mitte kõik asjad ei ole 4,5%. On 0% kaupu ja ka isegi 30-40% tollimaksuga maksustavaid asju. Samuti lisaks maksudele, võtab ka eesti posti tolliagent teie käest deklareerimise tasu (või nüüd on omniva või jumal teab mis asi eesti posti asemel). Kes soovib ja tahab midagi kallimat kolmandatest riikidest eestisse tuua, võib minuga suhelda, alati on võimalik midagi maksude osas paremaks mõtelda.
  23. Üks paljudele valus teema. Vabandust E30 sõbrad. Lihtsalt mõte: tehniliselt vist väga raskelt teostatav aga puht inimlikust faktorist, palun, eesti keel, no natukenegi austust. Sa ei lähe ju kodust välja, ribadeks dressipüksaga ja maikaga või üldse palja m.ga. Ikka paned midagi, no natukenegi viisakamat selga, eks! Aga miks, ikka selleks, et endast täiesti lollaka tolbajooba välimust mitte jätta. Sama on ju ka siin foorumis, miks kirjutada üle m.nni, ja siis kaasa kiita, et sinu "kirja stiil"?! ei ole sind kunagi huvitanud. Foorum on samamoodi avalik keskkond, sama kui tänav kuhu sa oma kodust astud (isegi sina seal metsade vahel olevas talus, ei lippa ju palja m.ga päeval õues ringi). Keegi ei nõua filigraanset grammatikat, aga austus teiste foorumi lugejate vastu algab enda kirjatükist mille sa internetti paiskad. Ning, et keegi ei peaks mind ei tea mis nohikuks, siis minu eesti keel oli koolis 3, õnnestus isegi üks veerand keskkoolis 2 saavutada. NB kui kirjutab mitte eesti keelt kodukeelena kasutav foorumikasutaja siis on arusaadav, et vead on kerged tulemas ja see on andestatav ning mõistetav aga siin foorumis on paljud isegi uhked, et olen eestlane ja kirjutan nii nagu tahan.
  24. Oleneb mis kaup on, enamus autodetaile 4,5% + 20%
  25. Täpselt minu nime initsiaalid. Kui linki siia kopeerisin siis samuti vaatasin, et tohohh krt ma olen omale udukad ostnud. Arvan, et kui udukaid sihtotstarbeliselt ei kasuta, siis augutäiteks sobivad küll.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.