Hüppa postitusse

Tanelss

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tanelss postitas

1. no 1.8 läks juba pmst laiali
  2. pole praegu jõudnud midagi eriti teha küünlad ära vahetanud ainult ja sarniiri peaks kiiremas korras ära vahetama
  3. Jah see sama pill mida sa jagasid siin , neerud on carboniga tehtud ja tuledel kollased kiled peal et natuke teistest erineda , aga varsti arvatavasti võtan ära , eriti mingied tuunimis plaane pole talvel keretööd ära teha ja kevadeks saab vast põhja vastu maad aga jah eks ma kunagi jõuan sinna vaiba alla vaatada ja siis näha mis seis seal on , auto sai natuke halvasti tõstetud jah . Puhastasin autot seest seda polnud see auto küll ammu näinud
  4. Tõstsin just auto üles ja vaade oli super roostet polegi pmst taga pütis on väike auk ainult , ja ees üks puks läbi
  5. tervist klubirahvas siis , umbes nädalaega tagasi sai ka rull ostetud , aastaks on tal 90, ja oli vanainimese oma . 2003 oli ta siis eesti toodu ja ma olen teine omanik. Masin tundub igati korralik , palju asju on tal ära vahetud ja ülevaatusel ei tohtinuks probleemi tulla ,ainukeseks veaks ütles mulle esiklaasis mõra aga ta olevat juba 3 aastat sellega ylevaatusel käinud. Lisadest on ta väga napp ainult el.peeglid , kauseluuk ja klaasid vändaga mootor on tal 1.6 73 kw. ega ei oskagi rohkem midagi prg kirjutada , hakkan vaikselt tegema teda ja pilte lisama . koos Rocketbunny masinaga ka.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.