Hüppa postitusse

Chulo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Chulo postitas

1. Praeguse seisuga on plaadid jälle otsas. Hetkel on üks soovija olemas kes 8 plaati soovib. Kui vähemalt 5 komplektile veel huvilised leiaks, siis võin järgmise partii tellida.
  2. Oota esmaspäevani, varem ei saa kahjuks kuidagi Saaremaalt tulema. Kui vaja teen sulle ülekande, pane konto ps.
  3. Mis varustusega isend on? Ehk pakuks midagi huvi
  4. Rapla kandis on päris tihti üht punast kabriot ja baur-i näha. Välja tänaval, minu maja ees, seisab päris tihti üks pre 324 sedaan.
  5. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    No aga siis läheb ju tavaline E30 vahepukk ju?! Või sa mõtled mis tootja oma panna?
  6. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mis kardaani kasutad?
  7. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Et siis millele?
  8. http://www.loctite.co.uk/loctite-4087.htm?nodeid=8802621751297 Siin kirjas mida saab liimida. Ise jääb ta selline elastne kummjas. Osta saad hydroscandist näiteks. See on musta värvi kuid sellest on ka valget värvi variant olemas.
  9. Teroson MS9220 on väga hea kereliim, mida julgeks soovitada kui kange isu midagi liimida on. Nende pehmete kereplastikutega on aga see, et need on tihti kas polüetüleenist või mingist polüpropüleeni segust ja neid liimida on paras pain in the ass... Tuleb kasutada spetsiaalseid liimi krunte jne. Locktitei-l on ka üks uus huvitav hübriidliim 4090, mis pm. kõike liimib, aga maksab ka korralikult.
  10. Sellepärast teen uued, et treial kes need mulle tegi on idioot. Seletasin talle ära kuidas ma tahan, ehk siis, et 8mm tooks laagri kontaktpinda väljapoole, aga tema arvas, et nii on parem.
  11. Pakkuda kaks vahetükki E30 esipüstakule, et 5x120 laagri peale saaks panna. Treitud E34 püstaku küljest lõigatud võllist. Vastutasuks tahan E34/36 küljest maha lõigatud võlle millest uued teha ja sixpack coronat. Antud jupp toob laagrit 2mm välja poole originaalist.
  12. E46 oma on väga sarnane.
  13. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Keegi Tallinnas mõnda head ja mõistliku hinnaga veljesirutajat teab?
  14. Eks mootorivalik tuleks tulevikuplaanide järgi teha. M20 ja M50 hinnaklass on nii mootori kui remondi maksumuse poolest ju sama ja vahet pole kumma mootori sa valid hea tulemuse saamiseks tuleks teha kap. remont. Uued saaled, rõngad ja klapid sooveldada, siis peaks juba suhteliselt tehase lähedase jõu kätte saama mõlemast mootorist. M 50 puhul lihtsalt veidi rohkem tööd klappidega. Ja kui 2,8 liitristest rääkida siis M50 puhul on see töö veel lihtsam kui M20 puhul, midagi modifitseerida tarvis pole. Lisaks kannatab M5x seeria mootoreid ilma kolvi suurust muutmata kuni 3 liitriseks ajada. Kap. remonditud nn. M50B28 pidavat 160-1655 kw mootorist andma ja 3 liitrine on Eestis väikeste modifikatsioonidega üle 190KW kätte saanud. Samas pole kapotialune enam originaal. Aga minu arvamus on see, et ka m50 võib kapoti all ilus välja näha ja järgmistel piltidel on minu meelest üks väga hea näide
  15. Aga kes sind takistada saab. Olen isegi selle peale mõelnud. Tööl vedeleb mul tõmmatud toru lademetes ja painutuspink on ka olemas. Samas kui oleks piisav huvi rauast plaatide vastu, kuhu külge seda toru keevitada, siis võin uurida milliseks nende hind võiks kujuneda, kui need välja lõigata. 1-2 paari tegemine oleks ilmselt ajuvabalt kallis, aga kui saaks huvilise 6-7 paarile oleks mõtet edasi uurida.
  16. Augud on ilmselt ovaalsed tehtud kuna enamusel on kannud nii kui nii ilmselt juba kokku poole vajunud ja paigaldadamine seega raskendatud. Soovi korral võib ju lasta ka ümmarguste aukudega teha.
  17. Tere! On kellegil huvi lingis sisalduvate strutbaride vastu? http://www.933motorsport.lv/?lang=en&mid=1&aid=35 Hinnaks pakuti 100€ komplekti eest ja see sisaldab juba transporti Eestisse. Ma arvan, et kui saaks mingi arvestatava hulga soovijaid kokku, siis oleks võimalik hinda veidi veel tingida. Vaadake veidi sellel kodulehel ringi, seal on ka teistele autodele üht-teist pakkuda. Eraldi saab ka ainult esimest või tagumist strutbari, aga nende hinda ei oska kommenteerida. Huvilistel paluks teemasse märku anda mille vastu huvi oleks. Kui asjal on jumet, siis võiks ju tellida.
  18. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    http://www.933motorsport.lv/?lang=lv&mid=1&aid=34 Kellegil huvi selliste komplektide vastu? Saan koos postikuludega 100€ komplekt. Kui oleks huvilisi siis teeks teema ja telliks.
  19. Oleneb mida sa saavutada tahad. Driftijate ja tuunijate lemmik variant on Audi AAN mootori korv, millele tuleb paar auku puurida, et täpselt hoorattaga kokku sobiks ja M60B30 240mm leevendita ketas. Aga tänavasõiduks piisab vast tavalisest m20 sidurikomplektist. Mina treisin hooratta kuni starteri vööni maha ja kaalus ca 6,5kg peale seda kui õigesti mäletan. Kuna plaanin samuti AAN korvi kasutada, siis tuleb lisaks ka hooratta tööpinda maha treida, kuna see on tehtud 228mm kettale.
  20. Mõned komplektid on veel alles, kellel veel soovi, andke märku, enne kui viimased ka ebay-s kaubaks lähevad.
  21. Ah räägi nüüd, nii kui nii valetasid naisele palju need maksavad tegelikult.
  22. Ja kui taga kasutada näiteks e46 ketast, siis see on 1 mm õhem flantsi koha pealt kui e30 ketas. See tähendab, et tegelik muutus on kõigest 1,5 mm z4 rummuga. Ja compacti rumm viib ratta ca 20mm välja poole.
  23. Z4 rumm viib ratta 2,5 mm välja poole võrreldes e30 omaga. E36 oma aga tugevalt sisse poole. Z4 rummud on mul olemas, võin nad ära mõõta kui suur huvi on.
  24. Chulo vastas Trax teema asukohas Autod
    D-BM-15 ongi see kood. DT seal lõpus tähendab lihtsalt drift sarja spetsifikatsioonidega komplekti. Drift sarja amordil peaks olema nn pööratud amort, ehk siis kolb on viidud varre sisse, et vähendada vedrustamatta massi juba amordis endas. Et siis esiamordid peaksid jämeda varrega olema. Teseks peaks sinu antud koodi järgi taga olema integreeritud vedrudega amordid, ehk siis vedru on amordi peale paigaldatud, nagu ees. See eeldab aga tagumiste amordipüstakute tugevdamist, et need tuppa ei tuleks. Selles valguses arvan, et pigem peaks kood olema D-BM-15-1-DT? Aga kuna kavatsed nii kui nii endale jätta need, siis polegi sel vahet. Võta kui uppi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.