Hüppa postitusse

Chulo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Chulo postitas

1. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Klaasi värv ei ole tegelikult reglementeeritud, põledes peab valgusvihk merevaigukollane olema.
  2. Okei! Siis on põhimõtteliselt otsas ka Kui keegi ilma jäi, siis ma võin lasta neid ka juurde teha, aga ainult siis kui huvilisi on vähemalt 10 komplektile.
  3. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Päris ilusad jah. Hinda küsitakse ka vastavalt haruldusele. Ebay on ikka üks jube rahaauk. Ma olen korduvalt endale lubanud, et me enam ei telli sealt midagi. Pole lihtsalt mõtet oma elu majanduslikult raskeks teha. Aga umbes nädal tagasi ikkagi murdusin ja ostsin valgustusega käigukangi nupu ning selle juhtme ja nüüd mõtlen, et neid tulesid on ka kangesti vaja. Peab ka vist lakiga leppima ikka
  4. Nii... avastasin, et üks komplekt on mul veel ikkagi üle ja üks poolik komplekt on ka veel pakkuda.
  5. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Okei, tänud!
  6. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas FL kerele ka mingit starteck sugust asja on tehtud?
  7. Klapid ka erinevat mõõtu. 2,5 omad 42mm/36mm vs 2,0 40mm/34mm.
  8. Sumpa täies pikkuses läinud. ülejäänu kraam veel alles.
  9. Axise veljed on väga sarnased. http://www.axiswheels.com/view-wheel/axis-klassic
  10. Ma just ise mõtlesin siin, et üritan sellest passati lisast ja e30 tavaliselst lisast mingi hübriidi teha.
  11. Mulle isiklikult meeldib näiteks see Passati duckbill rohkem kui see nn is-lisa. Ma mõtlen just seda, et ehk annab neid nurkasid töödelda, et see asi kuidagi paremini kokku jookseks põllega, aga see eeldab juba rohkem freesimist ja plastiku sulatamist. http://forum.e46fanatics.com/picture.php?albumid=1624&pictureid=8603 Pilt is-lisast siis.
  12. Kui m40 tuli e30 pealt siis võta sealt andur ja asi ants. E30 andur on 1 klemmiga ja m50 oma 2 klemmiga, sellele ära pööra mingit tähelepanu, töötab ikka.
  13. Ma kardan ka seda, et läheb hullemaks, aga ikkagi tellisin need ära ja proovin. See ca 6€ loomkatsetusteks ei olegi nii palju
  14. Kusjuures olen ise ka täpselt sama mõelnud, kuna endal ka plaanis sama lip ette panna ja mind natuke häirib see välja turritav nurk udutule all. Kuna alvadis need suhteliselt odavad siis vist muud üle ei jäägi kui lihtsalt katsetada.
  15. Avaldatakse 9. jaanuar. Siis peaks beatpordist ja muudest muusikakanalitest saadav olema
  16. Mitte väga oluliselt, aga kui see laager on 6mm nihkes siis see annab 12 mm võitu. M52b28 kardaani tagumine osa on originaalist erineva pikkusega (ei mäleta kas see oli lühem või pikem) ja see tingib ka selle kardaani vahelaagri teistpidi keeramise vajaduse, vastasel juhul jääb leevendi pinge alla või tuleb uued kinnitused teha. Minuarust on kõige lihtsam kardaani pukk ringi keerata, kuna tõenäoliselt on seda nii kui nii vahetada vaja. Edit: Ahjaa... meelde tuli veel üks nüants. E36 kardaanil käib laager tagumise osa peale ja ka rist on peale leevendit, vastupidiselt E30 kardanile.
  17. See laager ei asu täpselt aukude tsentris vaid veidi nihkes pikisuunas.
  18. M40 ja M50 kasti omad olid igal juhul erinevad, seega ei ole.
  19. Mina panin uue e30 vahelaagri. Maksis vist ca 20 euri.
  20. Jääb pikaks jah, siin teemas on ka juttu sellest, mis kardaanid sobivad. Ise kasutasin e36 328/325tds kardaani. Sel juhul tuleb ka kardaani vahelaager teistpidi keerata koos kinnitusega.
  21. Väga imelik... Mul on e34 pealt tehnika ja kuskile vastu küll midagi ei käinud. Hoovad samuti sirged kõik ja käimari küljes suur flants. Äkki on mingid kõrgemad käigukasti padjad kasutusel? Kardaani pikkus ei sobi.
  22. Väga imelik, mul küll sellist probleemi M50 originaal kastiga polnud. Mis kasti kasutad? Kui ma õieti mäletan, siis M40 originaal hoovastikul on üks ots kõver. See oleks rohi selle vastu, et vastu ei käiks vast...
  23. Ei meeldi tähti närida, aga ikka nii pidi, et mida väiksem on ET seda rohkem välja poole velg tuleb. Miinus ET-ga velgedel on kinnitusflants suisa velje tsentrist sees pool.
  24. Vastavalt vajadusele. 3,25 kanti on ok kui sõidad maanteed. Soovitatavalt 188 korpusega.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.