Kõik, mis P2hkel postitas
-
SÜGISKOGUNEMINE: 3. November 16.00 Sikupilli parkla.
Väga tore oli ja punaseid oli jah palju aga olin suht väsinud ja ei viitsind eriti ringi jalutada aga muidu meeldisid kerdi masin ja ss se kupee mingi tumehall vms aga oleks taht heameelega snoopi, m-techi ja face masinaid näha aga kahjuks jah neid seal pold pole ullu äkki järgmisel kogunemisel näeb
-
BMW 325i '87 - Joosep
Mnjaaa väga väga kena masin on
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
aitähh aitähh aga sinu oma on ka väga väga ilus 8)
-
Ma vist juba saingi aga as pead ta minu juurde tooma ss kuna tal endal autot pole Ja kui aus olla ega ma eriti ei viitsi sõita kah ise
-
ma arvan ss et kohal vb enda autoga või ss olev125-ga
-
Tänud tänud aga sinu oma on kah väga ilus ja sul mingi 17kW rohkem kah
-
Ega ma ei tahagi mingi ullu spoilerdust teha mingi tagasihoidlik stange lisa 17 valu mtech2 taga tiib ja mingi 2toruga remuse lõpupütt
-
ega ei ole plaaniski sellega matsu panna... Liiga ilus auto lihtsalt minu arvates 8)
-
aitähh aitähh blaukarit ma saan venna kaudu kah nimelt ta töötab bakt kaubanduses ja sealt saan tsipa odavamalt aga nuh need pori lapakad mind ei häiri eriti praegu Kaasa sain veel ostes 3 originaal valu (Üks puutumata originaal valu) veel ja ss veel 2 plekkvelge kõik vägaheas korras paistisd olema ja talverefid ka korralikd
-
Jup aga mul läks natsa kallimask kuna ma võtsin ta järel maksuga ..
-
Nuh ega ma nyyd eriti palju sõita ei taha sellega praegu kuna lube ei ole aga muidu elan pm piirivalve kooli yleval
-
Jah sai siis täna osetud esimene BMW endale .. Auto on ss 318i 83kW Punast värvi ja mdiagi siukest mida pikemat aega otsinud olen Autol on ss 14 tolline originaal valu all ss mingi antitiib kah taha ehitatud kerge toonklaas taga ja hele sisu. Auto ingati korralik kuskil nagu roosteplekke ei leidnud. Sai ss Boschis veel yle vaadatud ja mingeid vigu elektri systeemides ei esinenud. Audio on stock seda võiks kah järgmine aasta millalgi vaatam hakkata. (Arvatavasti tuleb täis blaupunkt süsteem) Praegu on ainult el.peeglid. Läbisõit oli 207000 Nüüd millalgi peaks uued õlid sisse kallama.(Castrol täisünt arvatavasti) Plaanis ss järgmise aasta suve paiku panna el.aknad ja el.katuseluuk. Siis veel 17" OZ superleggerad valget värvi alla panna. Siis mingi väike lisa ette, M-Tech II tagatiib ja mingi remuse 2-ne tagapütt. M-Tech II rool on kah plaanis kuskild sebida Kõigepealt ss auto välimus ja pärast seda mingi uus moto kah vahele aga seda ei tea veel mis moto http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/sets/332061
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Palju sellel masinal yltse kw umbes olla võiks hetke seisuga..
-
Autoostu ettevalmistus.
Kõige lihtsam variant on võtta mõni tuttav, sõber, sugulave vms kaasa kes jagab autodest väga palju ja tema ytleb sulle kas tasub või mitte
-
BMW E30 323i kupee '84 - collaracer MÜÜA
Muide mu vend on seal letis müüa et nagu saaks alega vb Muidugi kui on soovi ja ta viitsib seda teha
-
BMW E30 323i kupee '84 - collaracer MÜÜA
Kas sa m6tled seda boschi mis asub pärnu mnt 137a we?