Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Teeme siis 10ndal ma muudan ära kuupäeva. Aga noh see et kaugemalt kah rahvast nuh pealinn ikkagi tallinn ja eks nädalavahetusel kulgeb kah siin igasugu turiste ja kohalikke ringi siis oleks ju kellegile näidata kah seda kruiiisi värki. :wink: PS! Seekord võiks klubi lipp kah kohal olla ja esmeses autot väljas olla. 8)
  2. Teeks siis suve lõpu ürituse! Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu. Aga asjast kah siis saame kokku [size=18]10 Oktoober Laupäev[/size] JA koguneks siis alguses laagri maksimarketi juures saurixi ees kell 14.00 liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda siis otsaga merivälja poole. Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt. Ps! Tulla võiskid kohale niipalju inimesi kui võimalik Siis tuleb pikem kruiis. :wink: Tulijate nimikiri siis: 1. P2hkel 2. ///Mario 3. jaan320i 4. j_indrek 5. ranzzz 6. elukas 7. tossike 8. janek321 9. eix22 10. bergo 11. Fantoom 12. renx320 13. psyho 14. valerka 15. sake 16. turbiin 17. metsakutsu (Kui õieti aru sain siis C4V6 on roolis.) 18. snakepit888 19. spetzialist 20. ruts325 21. S4ND3R 22. bmw520i 23. taytz 24. Riho 25. mental 26. Ain_H 27. siim999 28. Matu90 29. Paul 30. Kaido S (vist) 31. Wabbit 32. Jysk 33. +2 rulli (ei mäleta kasutaja nimesid) 34. MairoG (Jäi viimati jutt sedasi et tuleb vist) 35. yux323 36. Videod: Pildid: http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/231365/ http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/868461/ http://s283.photobucket.com/albums/kk301/P2hkel/?start=0 http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349
  3. Väga hea siis. Aga uusi ja ilusaid pilte ootaks kah. :wink: Samas Kui tuleb kruiis siis tahaks seda kah seal näha. 8)
  4. Aga teeks siis uue teema selle jaoks ja kuupäev jääb siis 12 okt. Üritan kah saada kõik asjad valmis selleks ajaks.
  5. Minu arust tundub ülejäänud auto rohkem siuke lillakat tooni kui roosa.
  6. Masin kadus maja eest ära kas nüüd ligub linna peal ringi ?
  7. Teenma kuidagi soiku jäänud oled sa edasi kah ehitanud masinat ?
  8. Auto nr tunduski kuidagi kahtlane. Krt tahtis haneks tõmmata meid siin.
  9. Võtad ja paned sõbra rooli selleks hetkeks ja ise jood kõrval õlut. :wink: Kui kruiis jm sellist toimuks siistahaks ise kah kohale tulla aga ennem on autoga natuke tööd vaja teha.
  10. Kas ma magan veel või on se auto parem poolse rooliga? :shock:
  11. Päris suure, korraliku ja tubli tööga oled hakkama saanud. :wink:
  12. Nujah ega kui aus olla siis ma ise neid kasutada ei jõudnudki rohkem kui aint paar-korda sisse istuda ja unistada, et auto sõidab. Muideks endalgi oli plaanis need korda teha aga näed ei jõudnud selleni. Kasutaja Jänx krt tuli oma rahapatakaga ja viis auto kogu täiega ära.
  13. Ih ih minu endise coupe istmed. 8) Aga teemase kah, päris korralikult oled asja käsile võtnud ootaks juba lõpp tulemust. :wink:
  14. P2hkel vastas M/// teema asukohas Küsimused - Vastused
    Noh peaaegu ma mõtsin et kas kõrge v madalaga ei tuld meelde täpselt. Edit: Nii palju kui ma kunagi Silwerilt uurisin siis odavam ja kiirem moodus jõudu arendada oleks oska e36 m3 moto. :wink:
  15. P2hkel vastas M/// teema asukohas Küsimused - Vastused
    Niipalju kui mina aru olen saanud siis stroker on vabalt hingav ja suuremaks puuritud mootor mis on ka vist madala sureve astmega, aga ma võin ka eksida.
  16. Seoses sellega et need laiendid panid külgedele tundub eest ja tagant kuidagi tühi. Selle probleemi lahendamiseks soovitaks M-tech 1 stangesid nii ette kui taha. :wink:
  17. Noh ei ole hullu natuke vb liialdasin 39.8 palavik aga sattusin korra arvuti taha ja mõtsin et tulen läbi kogu aeg voodis kah ei viitsi olla.
  18. Mul ei ole joomisest vaid sellest et ma olen haige migi 40 palavik köha nohu jne ...
  19. Ise kohale ei tule kuna väga vastik on olla. :roll:
  20. Mõne muu autoga võin täitsa tulla isegi aga enda omaga veel ei saa.
  21. See esmasp veel ei luba end kohale aga kui baberid korda saab siis hakkan ikka kohal käima. :wink:
  22. Minu arust on wwwmphotobucket.com 1 parimaid kohti kuna 1 pildi suurus võib vist kuni 10 mb olla, muudes kohtades on kuskil 1.5 - 3 mb. Ja bucketis saab suhteliselt kiiresti kah pildid ülesse.
  23. Nuh kui mu enda praeguse ostsin siis ega alla 2000.- nädalas ei saanudki aga nuh pold ammu e30 sõitnud kah jqa oli vaja igal pool ringi kärutada.
  24. Pilte ! Pilte !

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.