Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. See on laupne päev ja ei usu et linna et nii suur liiklus on seal.
  2. Ei tohiks olla seal madal ja lauge sisse sõit.
  3. Ma üritan selle mustika kohta rääkida seal hea soe parkla. Kristiines on lahtine parkla ja eks seal ilmselt ole ka tuul.
  4. Kruiisile siis üks väike üllatus kah minu poolt ja seda näete alles siis. 8)
  5. See oleks väga hea. 8)
  6. Okei uurin selle mustika kohta siis järgmise nädala algul ära.
  7. Okei aga seda kogunemise asja peaks ikkagi ennem poega rääkima kas on ültse võimalik või mitte.
  8. Aga äkki tuleb see masin kah kruiisile ? :wink:
  9. Nu see kardi rada on ju parklas sees ja sinna ei pääse ligidale või ma eksin.
  10. Laagri maksis pole ju maa alust parklat. :roll: Edit ma võin järgmise nädala algul käia mustikast läbi ja uurida selle kohta, kuskilt jäi nagu meelde et VW klubi oli korraldanud seal all selle kogunemise aga seal alla ei tohiks suitsu teha ja prügi enda järgi ilusti pürgikasti visata.
  11. Üks võimalus oleks ju muidugi läbi linna kruiis ära teha ja siis äkki kristiine parklasse või sikupilli prisma parklasse või mustika keskuse parklasse alla suunduda. Aga siis peaks nende keskustega konsulteerima sellest et kas on võimalik ...
  12. Ega see vist paha idee ei oleks, aga ainuke jama on see, et ise tulen cabrioga ja tahtsin sõidu ajaks katuse maha lasta, et saaks häid pilte. :roll: Edit: Kes veel kohale tulevad ja endast märku veel andud ei ole, siis võiksite seda teha saaks parema ülevaate. :wink:
  13. Kena masin muidu. aga mind häirivad need katuse reelingud. Ilma nendeta oleks masin nagu kenam. :wink:
  14. Teede rev2-s tehakse kah neid numbri märke vastavalt soovile ja üks nr maksis 150 .-
  15. Ma loodan et te minu pihta ei löö kui ma enda masinaga ei tule aga igal juhul BMW-ga olen kohal. :roll: Kui enda omaga ei tule siis võtan peegel digi kaasa ja hakkan metsikult pildistama. :wink:
  16. Nuh sry fot OT aga ei mäleta ta kasutaja nime ja wabbit sai minu m2letamist mööda temaga hästi läbi. :roll:
  17. 1 küsimus veel kas Allan on kah oma cabrio juba liikuma saanud ja kas ta tuleb kah kohale ? 8)
  18. Oled auto kenamaks saanud kui algul oli. Edu ja paksu rahakotti ka edaspidiseks.
  19. Väga hea siis üks probleem lahendadtud. :wink:
  20. Metsa kutsu tuleb cabrioga ja saa neda omaga siis 10dal ? Juhul kui ma neda masinat ei saa selleks ajaks liikuma kas tohib sinu masina peale tulla ?
  21. Sai siis osad nimed lisatud esimesse posti et kes ennast ei leia sealt, siis andke endast märku.
  22. Nu minu enda masin näeb kah ikka päris rääbis välja. Aga mind see ei huvita. PEaasi et tehnika korras oleks. :wink:
  23. No kruiiisis osaölevad ikkagi ainult e30-ned või siis e30 communty liikmed teeks ikkagi nii..
  24. Kas kasutaja snoop tuleb kah kohale ja võtab lipu kaasa ? 8)
  25. Ma arvan et ei ole vast hullu aga siis pead rivi lõpus sõitma.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.