Kõik, mis P2hkel postitas
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Originaal salongi müraisolatsioon kaalus koku vist 5,9 kg vähemalt yuxi auto oma kaalus nii palju. Nii et ei usu, et see 3.5l mootoriga isendil niipalju rolli mängib.
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Väga ei ole midagi saanud 3l mootor on põhimõtteliselt müüdud kuna tekkinud väheke teised ideed, aga sellest siis kui asi reaalsemaks muutub, nii palju võin öelda, et mootoiks jääb ikka v8. Praeguseks eesmärgiks on Drifti viimane üritus Raplsas, aga aina rohkem hakkan kahtlema selles.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
vaatab mis kell lõpetan äkki astun kah läbi.
-
Täitsa olin mina jah.
-
Kõige rohkem rulle mis mina oma elu jooksul korraga näinud: Aga täna oli jah tavapärasemast rohkem kohal neid, ise jäin natue hiljaks ja nägin 2 rullikat tuli vastu üks oli äkki kosjak ja teine oli Lauri ?
-
316 '88 - M-Tech
Selline velg võiks sinna alla jääda. :twisted:
-
KERELUX OÜ - Sõidukite kere- ja värvitööd. NB:NÜÜD KA PILDID
15" valuvelg liivaprits + värvida matt mustaks ? ühte velge oleks miskine 1cm vaja keevitada kah.
-
Platisis ranno vahetame seal tagasi.
-
318iS '90 - m20b20
Mai tea siiamaani kaks korda õhutanud siduri ära lihtsalt pedaali tallates aga see võtab lihtsalt kaua aega ja peab kogu aeg juurde valama vedelikku. Nii, et ei ole siin midagi busted.
-
Mina käisin korra punase sedaaniga läbi sealt, vaatasin et miskine ruöll seisis aga suht väsimus kah peal ja ei tundunud tuttav nägu ning läksin minema.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Kui ma ei eksi siis selle cabrio praegused sillad tulid tomstahi vana 316 küljest ja väga õige otsuse tegid et need lollakad helkurid tagastange küljest ära võtsid. :wink:
-
BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
Natuke naljakas oleks küll, kui ülevaatus punktis hakatakse käsipiduri toimivust kontrollima ja rattad tõmbaksid rullide peal loha. Aga suure töö oled juba ära teinud ja vist kõige suurem töö on veel ees, ehk siis mootori peale panek, kas selle teed Eero juures ?
-
Silmatorkavamad E30-d Eestis
Krt see kollane oli ilus, aga kuskilt oleks nagu meelde jäänd, et see keerati iillegaalsel kiirendusel üle katuse ja viimane cabrio peaks ju janni auto olema ?
-
Nujah eks ma siis ka platsis.
-
REGISTREERIMISTUNNISTUSELE õiged andmed!!
Eix kusjuures venna ix on esimene millel on passis tähis 325 IXa, vähemalt nii sain mina aru.
-
eks näis mis kell lõpetan äkki astun kah läbi.
-
Äkki olen kah platsis.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kusjuures mul on igapäeva liikuril all masteri lamell ja üllatavalt hästi peab teel, kui just ise lollusi tegema ei hakka. Ja noh jää peal on lamell nagu lamell ikka ja muideks undamine on tunduvalt vaiksem kui UG 500 millel naelad välja tõmmatud. Ise mõtlesin kah enne talve, et võtan mingid kasutatud korraliku firma rehvid, aga siis viimasel hetkel mõtlesin ringi ja ei ütleks, et tegin vale otsuse.
-
Truumu diagnostika.
Seoses euro tulekuga hinnad muutusid aga mitte kõrgemaks vaid madalamaks. Diagnostika 35 EUR E-Test 20 EUR Veakoodide kustutamine 15 EUR Hooldusvälba nullimine 5 EUR Elektritööd 25 EUR/h Mittekäivituva mootori diagnostika 40 EUR El.pihustite kontroll ja puhastus 6 EUR /tk El.pihustite pesu ultraheliga 3 EUR/tk Meh.pihustite kontroll 3 EUR/tk Individuaalne teenindus töövälisel ajal +50%
-
Grill ///Mario juures................
Ilmselt oleks käpp kui esimene grill tuleb aga seekord tahaks ka ööseks jääda.
-
Hüppan kah Martini auto peale.
-
Astun kah läbi.
-
Panid kohe *** tähtede aseme et muidu tunduks ropendamisena ? Aga ilmselt küll kui juhuslikult mõnelt sõbralt autot ei laena..
-
Autoga ikka
-
Aga räägime seekord ette ära siis juba, et järgmine nv koguneme kella 20-st mustika alla ja kui keegi viitsib siis võib pärast ka natuke liuglema minna.