Kõik, mis ivar130 postitas
- O: käsipiduri pinguti, ukse vastus, kõrvalistuja ukseklaas
-
O: käsipiduri pinguti, ukse vastus, kõrvalistuja ukseklaas
Tere, Auto ehitus on nii pikale veninud, et asjad hakkavad kaduma minema:D *Oleks vaja siis esimesele uksele seda osa millest lukk kinni haarab(b-piilari küljes). *Siis on puudu käsipiduri pinguti mida keeratakse kruvikaga läbi piduriketta.. *Ja ehk leian ka puruks pekstud klaasile asenduse, kunde poolne rohelise tooniga pre ukseklaas. Kindlasti on veel midagi vaja, jooksvalt kirjutan ja uuendan siis..
-
O: Juhiukse klaas koos siinidega ja/või komplektne juhiuks
Millise tõstukiga töötavad soovitud klaasid? Mul vb on
-
O: E30 pre-fl varuosi (pruun küljeklaas, taga stabikas, 15" BBS veljed)
mul on teine komplekt udukaid raamidega ka, seisukorda pean veel vaatama.
-
O: M10 mootori torukollektori
M10B18 oma oleks pakkuda
-
M: e30 kohtvalgustitega peegel
Juhtme ka leiad?
-
Su kiri on jah kuidagi märkamata jäänud.. Hinna kohta ei tea midagi, terve lukuring on vist 50€? Üksik osa siis 10€?
-
Kas lukk ei paku huvi siis?
-
O: e30 sedaanile mõningaid asju
Kui akna kiil on kahe akna vahel siis paides oleks pakkuda.
-
O: Turvavöö jms
Kui sedaani oma sobib siis mul mõlemad esimesed turvavööd pakkuda.
-
Kesklukuga pagassi lukk pakkuda, küll FL masina küljest aga pildi järgi tundub sama.
-
O: FL sedaani juhi turvavööd
Paides pakkuda mõlemad esimeses turvavööd koos vastustega.
-
M: osadena 318 m10b18 facelift.
Mis tooni klaasid? Ja mis süsteemiga ukse sees? Huvitab esimene kõrvalistuja poolne klaas.
-
O: E30 Analoog kella,PRE ja FL tagumist numbrialust, Tulede prille, Naerusuuga tulesi,kella ümbriseid ja raame
Numbrialus olemas ja vb leian check paneeli ka, digitaalne kell kui huvi. 55577null55
-
M: 88a 316 E30 FL varuosadeks
- O:Soojenduse korpus
Trossideta(vist, homseks saaks välja uurida) saaks pakkuda! Muidu täitsa korras ainult ilma radika ja mootorita.- O: süüteluku põhja.
Mul oli ka kuskil seismas üks korralik süüteluku põhi. Asub Paides aga liigub postiga kuhu vaja.- O: pagasniku lukumehhanismi koos võtmega
Mul on terve lukukomplekt kesklukuga autolt. Eespool küsiti juhiuksele lukku, vb jupitaks komplekti ära! Mis pakud selle komplekti eest? Saaksin võtme ka anda, komplekt 2 eri võtmega aga keeled saab vist ringi tõsta.- O:Juhiukse lukku ja erinevaid juhtme ja liistu klambreid.
3,6 ja 15 Palju neid vaja? Ma miskit säästsin kui lammutasin.- M: E30 mootorid ja osad
PFL kõrvalistuja sedaani/touringu klaasi on pakkuda?- M: 88a 316 E30 FL varuosadeks
Päikesesirmid on õues olnud, kes neid enam tahaks.. on seal vahet kas eesistuja või tagaistuja uksevänt? Tahhokas läinud!- O: süüteluku põhi
Mul ka pakkuda ja liigun Paide-Tallinn. 55577 null 55 või ps- O: kõrvalistuja ukseklaas pre FL sedaan
Up! Otsin rohelist tooni klaasi! - O:Soojenduse korpus
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus