Kõik, mis MairoG postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
See laager ongi koos rummuga. Kui saan homme targemaks, siis helistan sulle :wink: Meil SKF-ga head suhted, ehk annab välja võluda miskit 8)
-
No ma ei tea ma enda pre 325i kupeele sain küll SKF ABS varjandi laagrid :wink: Kuigi minu kupeel pole ABS-i, tegelikult see oli mõni aasta küll tagasi, aga peaks saama siiski, olen selles kindel millegipärast. Ma proovin homme uurida seda vähekene, üritan meeles pidada Saada mulle oma number privasse, kui targemaks saan, siis helistaksin.
-
Rattalaagreid saab ju igapoolt osta ( autovaruosade poest ) praktiliselt, ka E30-le, kui UM-i kõrvale jätaksid :wink: Nii SKF ja FAG ja muid tootjaid veel. Hinnad on ikka kordades odavamad, kui UM-s
-
Tahhokas mängib lolli.
Ei pruugi laheneda vaid mutri kinni keeramisega, kunagi ammu ammu enda 2.5 kupeel samuti jamas kütuse näidik, ei aidanud ka kinni keeramine. Aga aitas ainult kütuse kella välja vahetamine 8)
-
Lobamokkade rubriik
Kena, poisid on kerevenituspingis " natuke " liiale läinud
-
Tahhokas mängib lolli.
Mario videolingi järgi, on see lugu, mida sa otsid.
-
Tahhokas mängib lolli.
Temal on viga 100% kelladeplokis !!! Me panime minu 318i touringu kellad prooviks Mario auto peale ja kõik toimis. Karta on, et tema auto kelladeplokis on need patareid surnud täielikult. Eks ta ise teab, kas vahetab kelladeploki välja, või need patareid seal. :wink: Igatahes, minu auto kelladeplokiga töötas tal kõik, mis peab töötama !!!
-
P: 2,5 L tõmbleb
Tema auto on motronic juhtimisega, seal ei saa tühikäiku regullida nõnda, seal käib asi läbi aju. Seal on tühikäigumootor, mida reguleerida ei saa, kuna see on elektrooniliselt juhitav aju poolt.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Välimuse poolest meenutas küll klouni Eks iga kloun saab ükskord oma " Rosinad " :mrgreen:
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
Täpselt nii Ega kui kõik salong kinni katta, püsib kõik puhtana nagunii Vanasti, mulle touring ei meeldinud üldsegi, hetkel nagu suht asendamatu auto Aga peaks mainima, et sul on ikka paganama ilus auto 8) Võttis ikka kaela kahekorra küll, kui pidin järgi vaatama su autole
-
Damn you Vedasin natuke vanarauda, kilosid oli taga peal väga kõvasti Ilusti katsin salongi kinni ja puha Aga ma olin ju ära unustanud, et sell päeval olid pühad ja kõik " emexi " putkad olid suletud taeblas ja haapsalus Nii ma siis tutvustasingi vanarauale Haapsalu linna, mööda linna ringi uhades
-
See auto on mulle samuti Haapsalus silma jäänud piisavalt, ise praktiliselt igal nädalavahetusel käin haapsalus, elan haapsalust mitte kaugel just 8) Ilmselt meenub sulle must e30 touring xenodega Aga ära küsi, miks mul touringul p***e viimati nii maas oli
-
salongiventikas ei tööta...
91 a E30-l saab samuti juhipoolt salongiahjult selle kätte.
-
Lobamokkade rubriik
Kaldud vasakule ära jah ?
-
Lobamokkade rubriik
Et, kui koerad kinni jäävad, siis on nad omadega igaljuhul pees.... :mrgreen:
-
Lobamokkade rubriik
Aiia bljäät, sa nahka teed.
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
Vaene remondimees, isegi pea on mehel silindrist väljas Hingega ikka asja kallal olnud
-
Lobamokkade rubriik
Õnnitlused vennale ka siitpoolt, kuigi hommikul sai juba t-foonis soovitud ::
-
Lobamokkade rubriik
Need mehed on varustatud vist duracelli patareidega
-
Lobamokkade rubriik
Mari, kas see oli lõppastme koolitusel :: Seal erilisi sinikaid ei saa :mrgreen: Seal rullub ülekatuse ju hästi aeglaselt Nagu multifilmis ::
-
Lobamokkade rubriik
Läks vähe "Sitasti"
-
324td ei tööta kellad! Kiiresti abi vaja.
Kas kaitsmed on korras ? Oled kontrollinud ? Vahest viga lihtsam, kui arvata võib
-
Lobamokkade rubriik
Eesnahkhiirel pole aega lihtsalt.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Diil.