Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Aga kedagi veel tulemas oleks ?
  2. Homme toimub ka midagi ? vihmase ja tuulise ilmaga mustika maa aluses parklas ?
  3. Hmm, et nüüd on siis kapoti all sisselaskekollektori järgi 2.5 moto 8) Ning selline mõnus lisa, nagu püsikiirusehoidja ka 8)
  4. Hmm... oleks vaid vabaraha hetkel piisvalt... ütlen ma sellepeale. Vägagi kenad masinad neil kuulutustel 8) Tea, kas ka eestis olemas mõni originaal 333i ning LAV 325is :roll: Sooviks sellega veidi lähemalt tutvuda 8)
  5. Ma tean mida sa tunned sama siin
  6. Esimesel aadressil on pilt number 23 ülikõva pähkel on seal nagu staar isegi politsei võtab autogrammi
  7. Täna jube kehv ilm eks üritan kohal olla siiski.
  8. Meil ikka e30 foorum mitte sierrrrrrraari foorum
  9. Olgu tänatud sinu küljeluu Pilt on tõsiselt super hea Kõik see taustavalgus jne, on nagu väga super.
  10. Hehee :P:P minu püss jäi kah pildile siiski http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/59993431
  11. See oleks väga hea idee, mina oleksin raudselt kohal 8)
  12. Vat selline tehasepoole 333i ja 325is LAV vabariigi jaoks toodetud E30, oleks ikka päris meeldiv, suht koht unistuseks võiks lausa öelda, kuna see on ju originaal, mitte ise kodukootud masin jne.... Sellist haruldust ei julgekski tänavale nagu viia. Huvitav, kas mõni selline ka veel LAV-s elujõuline on :?
  13. Sellel Kaido E30 M3-l, millel V8 vahel.. no kurjam... sellel autol on ikka väga seksikas p***e :oops: :roll:
  14. Keegi esmaspäeval koguneb kah ? või pean ma üksi vastutuult mööduvaid ronge vahtima
  15. Ei ei , et kui õiged korki ei leia, siis saab seda asendada ka niiviisi
  16. Unustasid maha sinna jah aga tegelt sobib paagile ka mootori õlikork ja lausa 1:1-le hea odav lahendus
  17. Kruiis sai siis läbi, poleks nagu eluseeski arvanud, et nii palju autosid tuleb kohale :shock: Pildi materjali on pildstajatel ikka väga kõvasti
  18. Mairo @ kaardilugejana ilmub kohale A võibolla enda masinaga.... never say never :twisted: aaga siiski pigem, kaardilugejana vennale
  19. A ma nüüd tagasi kodus Ale koogil pidi tuul viima ennast minema
  20. Loodame, et siis vihma ei tule homme
  21. Hip-hip hurayyy hakkab juba looma :lol:
  22. Homme siis keegi tuleb ka muidu ????? Ma vist vean ennast kohale homme jälle kui ma üksi ei pea olema

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.