Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Sinu auto on ju jeebik kah Mina aga pean isegi siledal teel valima, kus ma sõidan
  2. Selge, siis mina enda autoga sinna ligi ei pääse
  3. Eeee, sul oli rool ju väiksem, kui 370mm 367mm või 368, midagi sellist , kokku tõmbunud vist
  4. Ouuu myy goood,, miks sa ta rooli lasid ? Aga muidu.. sul see masin ikka väga kena, eelmine suvi jäi ikka koguaeg silma su auto klubi kokkutulekutel.
  5. Millal siis kapotialune selline väljanägema hakkab :twisted: http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=87642
  6. Lugesin igavusest terve su teema läbi ütleks, et päris hea edenemine on toimunud.. algusest, kuni siiani
  7. Väga kena Baur ::hail::
  8. Vat kes räägib, ise sügas mune sell ajal ( endal )
  9. See piduritoru, sai pärast vähe viisakamalt paika sätitud, ei jätnud nii, nagu pildil näha võib. Pilt siis tehtud ennem paika sättimist.
  10. Peakski hakkama see asi toimuma neljapäeviti.... tundub.. et siis rohkem rahvast... esmaspäeviti ei vea end õieti keegi kohale tavaliselt. Täna oli küll üllatavalt palju e30-neid ja rahvast.
  11. Ää küll, olen kohal :D:D:D
  12. 15.03.10 siis kell 20 mustika maaaluses parklas. kes tuleb ?
  13. See auto on vist veel haruldasem http://www.bmwe21.net/forum/viewtopic.php?t=3933
  14. Kapsleid ei taha sellele veljele Vanade amortidega sõites merehaigeks ei jäänud
  15. Mis nime kannavad eesti keeles.. lisad 311 ja 915 :roll:
  16. Mulle ka meeldib sisu kuid nüüd nii halvasti ei tasu ka öelda Aga Matu112, sul on väga viis masin ja sisu jätka samas vaimus.
  17. Mul oli ka kunagi jõnksutamine suureks probleemiks 325i-l. Käisin diagnostis truumu juures.. aparaat näitas, et kõik OK... ainult kütusesegu oli lahja... sai see siis kohe paika keeratud... sõitsin paarpäeva... oli segu lahja jälle.. Igaksjuhuks vahetasin siis pihustid... ja kõik andurid uute vastu.. Ikka jamas jõnksutas nagu segane jagajakaas ja rootor samuti ostsin tutikad peale. Aga viga oli siiski alles Proovitud sai ka teist õhulugejat ja ka drosselklapi... Aga võta näpust... ikka jamab siis ega rohkem midagi muud olla ei saanud, kui aju ära vahetada.. Sain Jux-i käest teise aju proovida, umbes kuuks ajaks. Ja probleem kadunud kütusekulu langes... segu ka õigeks. Hetkel on peal tagasi jälle oma vana aju. Huvitaval kombel ei suutnud minu aju hoida kütusesegu õigena.
  18. Vau, väga ilus, väga tore, et pre-face e30-neid tuleb ka lõpuks ometigi juurde Hoia seda autot hoolega 8)
  19. Homme keegi mustikasse liigub ? keegi liigub ? Edit.. mina kahjuks ei jõua täna...
  20. Homme keegi mustikasse ka ? Ice... anna märku kui liigud sinna.. ma tuleks siis ka sulle kaupa ära tooma sinna.
  21. Oot- oot ??? kus ? mis ? kellel see juhtus ???
  22. pea poolteist tundi vist jutti mina ja teie kolm üheautoga ei lahe oli 8)
  23. Korraga oli täna siis 9 E30 masinat , kui üle poolte lahkus, tuli ka 10-nes

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.