Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Kui palju siis täna rahvast liikumas on mustikapoole ?
  2. Õnnestus ka eile su auto ära näha Haapsalu vahel, kas nägin õieti, et kapott oli tumedat värvi ?
  3. Lugu siis selline, et Mario eemaldas autolt uuesti neerud, kuna hakkas neid uuesti paljaks lihvima vanast värvist. Aga mina ja mu vend Zhaft tulime palju parema ideega välja, no ja nii me siis paigaldasimegi Mario autole uued "Neerud" Kusjuures.... tema ei teadnud sellest mitte midagi, kuni me siis oma töö valmis saime Mainiks veel ära.. et uue " Neeru" kinnitused sobisid täpselt Mario auto signaali pasuna kinnitusega kere külge. Mis seal ikka lobiseda... paar pilti kah teile
  4. Paganama ilus auto ikka kujutan ette seda rõõmu, peale ülepika aja
  5. Liikumissuund sai õieti, nii nagu ettenähtud.
  6. Mis autost saanud on :roll:
  7. Vaata 4.ndat lehekülge, seal täiesti pilt olemas Mariol.
  8. Jah. tegu on vana 740-760 lisaga. Ja kinnitub tõesti tagurpidi, E30-le ilusaks sobitamiseks tuleb seda lisa mõlemast otsast lühemaks lõigata umbes 3-4 cm kui õieti meeles. Mul vend lihtsalt proovis seda Mario autole külge ning siis need pildid tehtigi.
  9. Märkasin minagi, et seal tuleb sellest juttu täna
  10. Nonii.. Face... räägi nüüd välja.. oled eestis ka käinud vahepeal? ning autole ka elu sisse puhunud ?
  11. Mis sellest autost saanud on ? Vaikus vägagi kaua juba....
  12. Küll nad kuradid kestavad... minul juba üle aasta kestnud need :twisted: Kuigi liikvel aint suvekuudel minu auto
  13. Saab ka tavalise kempiga, ise keevitasin enda masinal samuti need uuesti kokku, kestab väga hästi, ja purunenud ei ole siiani ( ka madalduse tõttu mööda maad lohisedes tallinna "tänavatel" )
  14. Seekord pidavat M40B18 vahele minema Jõudu tööle :twisted:
  15. Loodame, et saad siis masina uuesti liikvele varsti 8) Need rullikud tegid sul juba üpris ammu häält Ja nüüd nad siis otsa saidki :roll: M40B16.... R.I.P :roll:
  16. Minu 325i kupeel samuti samad Startec tuled taga. Politsei nokkinud ei ole eales, kunagi küll ÜV punktis veidi nokiti, et kas ikka E- märgistus peal jne... Uurisid nad neid tulesid ja nägid ilusti ära, et ka E märgistus on ilusti peal, rohkem janti minul esinenud ei ole. Üv punkt nokkis ka selle osas.. et need ei põle vastavalt nõudele... , kui käskisin neil tuled põlema panna, siis jäi neil suu kinni. Kõik tuled põlevad nii nagu peavad, et ikka vastavates toonides. Seega ei saa sulle ka Politsei midagi teha, kui ÜV punkt ei saa norida nende kallal. Mina ei ole paigaldanud lisa helkureid enda autole nende tulede tõttu ning ei paigalda ka, kui ÜV punkt seda nõudnud ei ole + veel see, et neil on E märgistus peal.
  17. Anna siis meilegi teada siin, kas sai hea, või mitte
  18. Kas tegu on Desigin Edition polstridega ustel ? Tundub vähemalt niiviisi algselt.
  19. Huvitav, mis sul pärast keevitamise ja lõikamise lõppu elektriarve tuleb
  20. No krt... E30 klubi ridades on palju inimesi ja autosi... aga kui paljud on kasvõi korra käinud kokkutulekutel ? Enamasti ikka alati oma sõbrad tuttavad alati kohal Mis on muidugi tore.. Aga mida või keda kardavad teised, kellel isegi oma auto teema üleval jne.. ?? miks neid näha ei ole kunagi ?? Ouk.. Sry fooor OT
  21. Aga mina ei tule......... vist Sest nagunii, keegi ei viitsi tulla.. Peaks vist klubi kirjad eemaldama autolt....
  22. Plaanite midagi või, proovige ikka mööda sõita üksteisest
  23. Kardad kõdi jah

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.