Mina sõidan koguaeg Pargid+udukad, korra on julgestuspolitsei kinni pidanud ja palunud need välja lülitada ( paluti kusjuures väga viisakalt, vastasin neile samuti väga viisakalt) , lülitasin korraks välja , peale ära sõitu panin uuesti sisse... seda 2007 aasta suvel... sõidan siiani pargid+ udukad, ükski politsei kinni ei pea, ega tüüta seepärast üldse...
Liiklen sellises piirkonnas, kus on kohutavalt palju politseisid... keegi ei tülita mind seepärast,. et sõidan pargid+udukad..
isegi kinni ei peeta, ma ei mõista, kuidas teid kõiki kinni peetakse igast asjade pärast mind aga ülimalt harva. Aastas heal juhul korra. Kui sedagi kuigi sõidan E30 325i kupeega...
Ei tee sellest probleemi politseid, ega ka mina mitte 8) kõik rahul
Pealegi udukad valgustavad väga tugevalt teeääri, mis on samuti oluliselt tähtis, et märgata praktiliselt kõike, mis teeääres vedelevad.
Sõidan niimoodi edasi ja ei kavatsegi muuta seda.
Samas on keelatud ka telefoniga rääkimine sõiduajal... ja peedistavad nad selle eest tublisti.
Aga samas....
Näen pidevalt politseiautosid sõitmas, mille juhid räägivad mobla kõrva ääres...
Olen mõelnud, et heistaks politseisse ja teatakse neile sellest ja ütleks neile ka selle politsei autonumbri, milles nemad ise sõidavad ja räägivad mobla kõrva ääres....
Kui nemad peedistavad autojuhte iga pisemagi asjapärast...siis miks mina ei võiks samaga vastata ?? vähemalt jääb endale parem tunne...