Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. See jutt ei saa tõele vastata, sest peaaegu iga uuem kallim auto, mis on eestis, või isegi eestist uuena ostetud, on juba tehasepoolest Angel Eye-ga varustatud, pean silmas just BMW-d ( samas on vääga paljudel teistel autodel see olemas samuti tehasepoolest peale BMW). Ning kui lülitad sisse ju tuled, siis nii ehk naa hakkavad tööle koheselt ka Angel Eye-d, tahad sa seda või mitte, aga nad töötavad. Eesti on üks paras banaani vabariik, kus varsti maksustatakse ka õhk, mida hingame :shock:
  2. Mina sõidan koguaeg Pargid+udukad, korra on julgestuspolitsei kinni pidanud ja palunud need välja lülitada ( paluti kusjuures väga viisakalt, vastasin neile samuti väga viisakalt) , lülitasin korraks välja , peale ära sõitu panin uuesti sisse... seda 2007 aasta suvel... sõidan siiani pargid+ udukad, ükski politsei kinni ei pea, ega tüüta seepärast üldse... Liiklen sellises piirkonnas, kus on kohutavalt palju politseisid... keegi ei tülita mind seepärast,. et sõidan pargid+udukad.. isegi kinni ei peeta, ma ei mõista, kuidas teid kõiki kinni peetakse igast asjade pärast mind aga ülimalt harva. Aastas heal juhul korra. Kui sedagi kuigi sõidan E30 325i kupeega... Ei tee sellest probleemi politseid, ega ka mina mitte 8) kõik rahul Pealegi udukad valgustavad väga tugevalt teeääri, mis on samuti oluliselt tähtis, et märgata praktiliselt kõike, mis teeääres vedelevad. Sõidan niimoodi edasi ja ei kavatsegi muuta seda. Samas on keelatud ka telefoniga rääkimine sõiduajal... ja peedistavad nad selle eest tublisti. Aga samas.... Näen pidevalt politseiautosid sõitmas, mille juhid räägivad mobla kõrva ääres... Olen mõelnud, et heistaks politseisse ja teatakse neile sellest ja ütleks neile ka selle politsei autonumbri, milles nemad ise sõidavad ja räägivad mobla kõrva ääres.... Kui nemad peedistavad autojuhte iga pisemagi asjapärast...siis miks mina ei võiks samaga vastata ?? vähemalt jääb endale parem tunne...
  3. Kahju, et nii läks, aga mind võttis muigama video lõpus see, mismoodi kojamehed käisid peale õnnetust. :oops:
  4. Lihtsalt huvipärast küsin, vaadates seda siduriketast ja võrreldes nüüd originaali. MIllepoolest on see labadega ketas parem kui originaal. kui välja arvata see, et seal pole leevendust ja Nm ning Hj peab hulka rohkem vastu. Kas see libisema ei hakka ? kuna hõõrdepinda on ju pea poole kuni kolmveerandi võrra vähem kui originaalil :roll: Kas tõesti libisema ei hakka :roll: Ning kas need needid seal nuudi ümbruses peavad ikka vastu sellist jõudu :roll: Tahaks näha juba seda. Kaua sellisel kettal eeldatav eluiga peaks olema :roll:
  5. Minu meelest samuti ilma, kuid see kulm samas sobib esiosaga, kuid kui vaadata autopilte nii eest, küljelt, tagant, siis ikkagi ilma oleks vist vähekene parem
  6. Väga õige, see reegel kehtib ka minu 325i-s Ma isegi lausa nii karm nii enda ja teiste vastu kes mu autosse istuda tahavad, et mul lausa hari seal :oops: et siseneja pühib oma talla alused ära :oops:
  7. Kas töömaht jääb samaks nagu eelmisel või panid juba midagi kangemat mootorisse ja veel rohkem võimsust 8)
  8. Sellistele värdjatele oleks vaja teha väga karm omakohus, eks :twisted: :twisted: selle sama noaga neil midagi maha lõigata :twisted:
  9. Mis pihustid siis peal on ? ja kas jäävad üle, kui endale uued paned ja mis hinnaks oleks
  10. Kena, aga kui teed esiotsa facelifti, kas teed siis ka tagaosale selle, või jätad nii ? Muidu jääb kuidagi imelikuks :oops:
  11. Huvitab sama asi :twisted: endal plaanis teha avataril olev 2,5i suuremaks, hulka suuremaks :twisted:
  12. Palju see salongiventika mootor maksis, mul endal ka vaja uut, mul kärsas peaaegu läbi juba, veel töötab vaevaliselt, kuigi mootor käib vabalt ringi ja puksid ei poo, isegi loksu pole

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.