Kõik, mis MairoG postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Sinu auto on ju jeebik kah Mina aga pean isegi siledal teel valima, kus ma sõidan
-
Selge, siis mina enda autoga sinna ligi ei pääse
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Eeee, sul oli rool ju väiksem, kui 370mm 367mm või 368, midagi sellist , kokku tõmbunud vist
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
Ouuu myy goood,, miks sa ta rooli lasid ? Aga muidu.. sul see masin ikka väga kena, eelmine suvi jäi ikka koguaeg silma su auto klubi kokkutulekutel.
-
Millal siis kapotialune selline väljanägema hakkab :twisted: http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=87642
-
See oli E(30)VO
-
318i M-technic '86 - Maero
Lugesin igavusest terve su teema läbi ütleks, et päris hea edenemine on toimunud.. algusest, kuni siiani
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
Väga kena Baur ::hail::
-
- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Vat kes räägib, ise sügas mune sell ajal ( endal )- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
See piduritoru, sai pärast vähe viisakamalt paika sätitud, ei jätnud nii, nagu pildil näha võib. Pilt siis tehtud ennem paika sättimist.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Peakski hakkama see asi toimuma neljapäeviti.... tundub.. et siis rohkem rahvast... esmaspäeviti ei vea end õieti keegi kohale tavaliselt. Täna oli küll üllatavalt palju e30-neid ja rahvast.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ää küll, olen kohal :D:D:D- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
15.03.10 siis kell 20 mustika maaaluses parklas. kes tuleb ?- E30 Touringu ajalugu
See auto on vist veel haruldasem http://www.bmwe21.net/forum/viewtopic.php?t=3933- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kapsleid ei taha sellele veljele Vanade amortidega sõites merehaigeks ei jäänud- 316 (1.8) '86 - R400
Mis nime kannavad eesti keeles.. lisad 311 ja 915 :roll:- 320 cabrio m-tech1 '89 - matu112
Mulle ka meeldib sisu kuid nüüd nii halvasti ei tasu ka öelda Aga Matu112, sul on väga viis masin ja sisu jätka samas vaimus.- BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
Mul oli ka kunagi jõnksutamine suureks probleemiks 325i-l. Käisin diagnostis truumu juures.. aparaat näitas, et kõik OK... ainult kütusesegu oli lahja... sai see siis kohe paika keeratud... sõitsin paarpäeva... oli segu lahja jälle.. Igaksjuhuks vahetasin siis pihustid... ja kõik andurid uute vastu.. Ikka jamas jõnksutas nagu segane jagajakaas ja rootor samuti ostsin tutikad peale. Aga viga oli siiski alles Proovitud sai ka teist õhulugejat ja ka drosselklapi... Aga võta näpust... ikka jamab siis ega rohkem midagi muud olla ei saanud, kui aju ära vahetada.. Sain Jux-i käest teise aju proovida, umbes kuuks ajaks. Ja probleem kadunud kütusekulu langes... segu ka õigeks. Hetkel on peal tagasi jälle oma vana aju. Huvitaval kombel ei suutnud minu aju hoida kütusesegu õigena.- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Vau, väga ilus, väga tore, et pre-face e30-neid tuleb ka lõpuks ometigi juurde Hoia seda autot hoolega 8)- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Homme keegi mustikasse liigub ? keegi liigub ? Edit.. mina kahjuks ei jõua täna...- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Homme keegi mustikasse ka ? Ice... anna märku kui liigud sinna.. ma tuleks siis ka sulle kaupa ära tooma sinna.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Oot- oot ??? kus ? mis ? kellel see juhtus ???- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
pea poolteist tundi vist jutti mina ja teie kolm üheautoga ei lahe oli 8)- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Korraga oli täna siis 9 E30 masinat , kui üle poolte lahkus, tuli ka 10-nes - BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus