Kõik, mis Magnus postitas
-
BMW 316 '85 - Magnus
Alla lähevadki üldse 16 tolli kärjed ja need on ühtevärvi ka. Hetkel taga on, oleks heameelega ette ka ära pannud, aga nüüd enne järgmist nädalat ei sa.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Kui vaadata mõned leheküljed tagasi siis on näha, et varem olid smoked tuled ees ja kaugtuledes ristid, aga vahepeal on vaja vaheldust ja valgust pimedas.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Ja jälle elab Pole küll ÜV-d veel, aga kindlustus olemas ja eile sai edukalt sõidetud 40km ilma mingi probleemita. Järgmine nv ülevaatusele ja siis on loota ehk ka lubade kättesaamist
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
1000 euri oli näiteks sisselaske kollektor Ford Taunusele, tehti selline kirstu moodi ja pinnad olid no sigakõverad ka veel. Ma nägin kurjavaeva, et need pinnad sirgeks saada. See http://www.upload.ee/image/3657854/1255177_645006482189908_1300162801_n.jpg
-
Tuntumatest firmadest nt Jõujaam kindlasti teeb, aga hind mida nad ilmselt küsivad käib minul ülejõu ja see tundus olevad kõige lihtsam varjant
- 316i (m20b25t) '89 - Magnus
-
muidugi saab, aga esialgu käib see varjant ka
-
Välist ma just ei tahtnud kuna kollektor oli juba olemas, millele ei olnud mõeldud välist wg, aga turbo on see, mis linkil ning sain allahinndlust ka päris piisavalt, et ostsin ära http://www.db-hp.ee/v4/?2574,t3-t4-turbo-sisese-wastegatega
-
Natuke sai nädalavahetusel tehtud, alustasin juhi poolsest nurgast, mis jäi hetkel küll poolikuks. Samuti sai ka mootorit natuke kokku pandud ning lõpuks on ka kõige vajalikum asi olemas, Turbo! Reedel ostsin endale db-hpst uue turbo kuna tuli umbes sama hind, mis ebayst ning sealt sain veel aastaks garantii ka. Idee järgi peaks see suutma puhuda ligikaudu 400hp ja esialgu oleks ma igaljuhul sellise tulemusega rahul.
-
Müüa wg ja m20 turbo kollektor
Mingi lõtk on, aga toimis. Hind 160.-
-
Mina olen igaljuhul rahul ostuga, aa ja vahetatud asjadest oli veel kapott ja esitiivad. Lisaks on minuni veel jõudnud: Esimesed camber plaadid Tagumised uued laagrid Veepump
-
Coupe 87projekt - arxman
Mul töö juures tehti küll turvakaarest puur Ford Taunusel. Ainuke, mis selle turvakaarel muutus oli see, et enam ei olnud polditav vaid külge keevitatud ning ülejäänud torud kinnitusid sinna külge ja minu teada päris peakohal see ei ole, täpselt kiivri taga, võimalik, et eksin, aga soomes saime 8,5 sekundi kleepsu peale.
-
Muud pole midagi, aga eeltööd ja värvimine on teostatud päris jubedalt
-
Seda külje kohta nägin juba ostes, et oli keevitatud ja see uus tiivakaar paistis hästi välja ka, värvides ka ju pagasnikut seest ei värvitud, stange ka suts paigast ära Mind see õnneks väga ei morjenda kuna eesmärk pole teha temast mingit erilist näituse autot Aga enne seda oli küll päris kena
-
Lobamokkade rubriik
Küsi temalt, siin ka ju kasutaja,Reigo
-
O:Coiloveritele ette vedrusid.
Oleks siis vaja esimestele coiloveritele vedrusid ja siis neid taldrikuid millega vedule pinget peale ja maha keerata. Tel 56750962
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Aa okei
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Kuhu sa muidu kosele auto viisid?
-
Plokikaas juba ammu peal, läks liimiga külge ning nüüd järgmine nädal jõuab minuni m-tech 2 tagumine stange Selle nädala jooksul peaks ka tagumised rummud ära vahetama ning siis juba 5x120
-
BMW 316 '85 - Magnus
Genekas laeb, kässar töötab
-
BMW 316 '85 - Magnus
Väike uuendus siis autost Taga on nüüd trumli sees kõik uus peale käsipiduri trosside, mis homme või ülehomme peaksid minuni jõudma. Kuna vanad olid ikkagi kinni siis tellisin ära. Genekale tuleb vedada uus toite juhe Siimu käest sai veel võetud uus genekas, kuigi viga polnud selles siis olen ikkagi rahul kuna see oli esiteks teistsugune ja puksid pikemad, siis tegin need parajaks ning nüüd püsib ilusti tugevalt kinni ja väikse muudatuse pidin tegema ka alumisel kinnitusel ehk siis pingutil, aga nüüd kõik hea
-
O:Klaasplastist esitiibasid ja Camber plaate ette
up
- Müüa wg ja m20 turbo kollektor
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Sellest on siin teema ka olemas kuskil.
- 2014 Kalendri jaoks Pildid
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus