Kõik, mis Magnus postitas
- 

Lobamokkade rubriik

Kas keegi järelturul ka selliseid esilisasid klaasplastist teed? http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320i-e30-nidderau/200553571.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C75%2C10%2C76%2C11%2C12%2C13%2C88%2C14%2C77%2C15%2C103%2C56%2C78%2C72&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=1991-12-31&minPrice=500&maxPrice=1000&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
 - 

M:E46 coiloverid

Müüa täitsa korralikud esimesed koos tagumiste amortide ja vedrudega Coiloverid, mis on mõeldud e46-le. Tootjaks on ilmselt Jom, pean järgi vaatama. Kaasas oli ka tsertifikaat. Esimesed coilid 100.-, tagumised vedrud 15.- (e30 peaks saama päris madalaks),amordid 30.- ja tagumise vedru külge minev kõrguse reguleeria 30.- Leidsin uute müüdava lingi ka, võimalik, et saab ka kuskilt odavamalt. http://store.blackforestindustries.com/jombmwe46cos.html
 - 

Ōōtsad.

õõts muudab ratta asetust, arvestama pead sellega, et tagumise õõtsa puksi aretad ise, siis on võimalus saada ilusti rattas paika. http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=89366&page=2
 - 

325i M-technik 1 '86 - Hiis

See ei läinudki
 - 

Lobamokkade rubriik

Kui hammerite vastu ei pea siis on küll natuke jama, tegin just ühe mootoriplokki sellega üle
 - 

M52b28

Nõustun täielikult sõgeda jutuga, töö juures käis samamoodi üks 528 plokikaane tihendi vahetuses ja kokku panema hakkates läks algul üks keere. Uuesti proovides ka teine ja lõpp kukkuvõtte oli see, tuli kõigile uued keermeniidid sisse panna. Ja kuna eelmises remondi töökojas kust see auto poolikuna tuli oli puuritud ühte poldi ava 10.sest 12.seks ja pandud volkari polt siis tänu sellele hiljem radika purunemise tõttu ja korraks keema minemise tõttu oli kõik jälle alguses tagasi. Omanik ostis lõpuks uue mootori (kuna meil aega ei olnud viis teise töökotta kus seda paigaldati 3 kuud ja sellega ka garantii mootoril lõppes) ja ka sellel oli samamoodi surve sees. Ühes silindris 18, siis oleks aland kõik see uuesti, aga müüs maha.
 - 

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

see sama auto http://foorum.e30.ee/topic/6784-bmw-320i-shadowline-90-willard/?hl=shadowline
 - 

316i (m20b25t) '89 - Magnus

Muud hetkel polegi väga toimun, aga täna ostsin style 5 veljed ära 16x8 ja vahepeal ostsin 745 pidurid, aga ma hetkel veel ei tea, kas panen külge. Kui siis tagumised. Esimesed peaks ikkagi muretsema 730d omad.
 - 

316 85 (m50b25)

Tegelt see pole ju midagi ulmselist, keevitada pole midagi hullu. Ma laseks siis juba tagant põlle ka korda teha.
 - 

325i M-technik 1 '86 - Hiis

Kui ma seda autot seal nägin siis mul tuli peaaegu nutt peale, aga palun. Ma tõstaks kõik mõnele teisele kerele peale.
 - 

Mul hetkel ei tule meelde, aga homme saan öelda Eelmine nädal sain kätte ka plaadid, et saaks rooliotsa kinnituse käändmikule lähemale. Tegin suhteliselt sarnased nagu siin müüa olid, aga noh loomulikult kulutused olid mitukorda väiksemad Oleks vaja flantsi proovimiseks kuna hetkel jookseb rehv vastu sisemist koobast.
 - 

Esisillas on nüüd piduritega ka valmis, eile sai veel uued torud ära paigaldatud Treiali käest sain ka õõtsa tagumised puksid kätte
 - M: 330cc pihustid
 - 

Vahepealne aeg pole olnud väga teguderikkas, aga siiski on osad jupid omale koha leidnud Näiteks hüdrokässar, shortshifteri tegin ära ning täna said paika ka uued pihustid. Jootsin uued juhtmed ning vahejuppid tulid vahele. Tänu sellele jäi pikkus samaks ning kinnitused lattil originaalid. Lisaks on nüüd kogu cooleri torustik põhimõtteliselt olemas, ainuke, mis on veel puudu on üks toru, et teha üleminek segusiibrist ülejäänud toru mõõdule. Sest see on ju 3 tolli ja torustik tuleb esialgu 2tolli.
 - 

M: 330cc pihustid

Ilmselt ikka ja kui ei siis on neid väga lihtne sobitada ma arvan
 - 

M: 330cc pihustid

- M:m40 karter
 - 

Lobamokkade rubriik

Ühe auto pärast vast pole mõtet
 - 

318i (m50 stroker) Convertible '92 - siimp (müüdud)

Väga ilus näeb nüüd välja, aga ees karjub madalduse järgi
 - 

M:m40 karter

Pühapäeva õhtuni soomes, aga muidu 56750962
 - M:m40 karter
 - 

Kes, kus ja keda nägi

Eixi nägin täna, sedaan e30 sõitis veel järgi
 - 

Tänasest on kõik uued silla detailid küljes Juba lihtsalt e46 õõtsaga pöörab ratas rohkem, kui originaalis