Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Need liistud peaks isegi koos klaasiga ilusti tulema minu arust. turvavööde alla või kuskil seal olid nende kinnitused, 10-se padruniga peaks kätte saama.
  2. Ma hetkel omandan kutsekeskharidust.
  3. Vajadusel käib ka karpa väga kenasti edasi
  4. ilmselt ikka jääb kupee endale ja üritan nüüd selle üv jaoks korda teha täna terve päev tegelesin autoga.
  5. Väga kena ikka
  6. Nalja kah Üks nädal koolis rääkisime mootorite rikete põhjustest ning nende järgi sain aru, et mul hoopis ehk pritse viga. Vahetasin siis nädalasees karburaatori ära ning vahetasin kaks küünalt , mis olid vahetamatta. Eile siis kallasin 5l bensiisni sisse ja antsin teise auto pealt täkku, natuke käiamist ja pill käis nigu nalja
  7. Pidid sobima ajud omavahel.
  8. Täna sai natukene lammutatud, põhjamatt väljas. Algul ei saanud ilma katsumatta üldse aru, aga kui kruuvari kätte võtsin lükkasin kohe need tagajalge juures korgid läbi ning juhipool oli ka nurgas väike auguke
  9. Elaval peaks olema sinist sisu.
  10. 9.5 mahub rullile alla ka?
  11. Kupeega ilmselt ikka müügi plaanid, aga ennem teen korda.
  12. Ilmselt on ka see, et selle raha eest on ka väga suur auto valik.
  13. Kuna ma pole veel keretöödegagi alustanud siis nende otsimiseks on kõvasti aega Sellel mootoril muidu oli automaat kast, aga see müüdi ka ennem maha, kui jõudsin järgi minna, oleks sama raha eest selle lisaks lihtsalt saanud. Bmw foorumis, ka tegelt juba kuulutus üleval, aga hetkel on ainult ühte pakutud ja see oli 6 käiguga ning 700 euri Drifti foorumis oli kast 500 ning üks, kes just maha müüs, sellel oli läinud 450-ga.
  14. Ehk kellegil mulle ka m60b30 mootori käppade jaoks joonist saata?
  15. Autole tõin täna südame ilma immota ning m60b30 v8 160kw Kellel vähegi teadmisi selle mootori istutamise kohta siis võib psis teada anda, et mis kardaani kasutada või mootori käpa joonist
  16. Paljuga läks siis, kui see saladus pole?
  17. Ma polegi ostnud, aga muidu linnas kemiflooras oli midagi sellist hind.
  18. kui osta korraliku värvi läheks see üle 1000 euri vähemalt maksma 100 euri umbes liiter segatud värvil värvikoodi järgi
  19. Müüa bottlecaps veljed, kokku on neid 5, aga sirgeid on 4. Tasuks üle värvida. Asukoht tln ja hind 50.- NR 56750962
  20. Mul ilmselt kusagil peaks olema klaase, aga pean üless otsima.
  21. Võimalik, et samuti rulliga kohale.
  22. Täna lisandus veel juurde preface esistange lisa tiidu käest

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.