Kõik, mis harcore postitas
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
panin enda tehtud pildid siia kuna siia ei lasknud ta pilte panna. https://www.facebook.com/hergo.juursalu/media_set?set=a.897826356978852.1073741835.100002544872554&type=3&pnref=story
-
Lobamokkade rubriik
kas eestis ka 325is leidub?
-
see tripp oli väga lahe ja ise osalesin esimest korda rullikas pidas ilusti vastu tagasi tulles nägin ainult ühte politsei autot valga poole sõitmas.Tore oli ka teisi rullikaid näha tänud ja kiitus korraldajale. näeme siis järgmine aasta.
-
mina tulen olen kohal KM parklas
-
Lobamokkade rubriik
seda kupeed pole mul ja see diisel tahab kere poolest tegemist saada.
-
Lobamokkade rubriik
kui kellegil on pakkuda paljast kere kust saab plekke lõigata siis kiri PS
-
Lobamokkade rubriik
kus saab tahokas oma voolu kuna nüütseks otsustas ta mul koostöö lõpetada koos elektroon tempi näitajaga või on viga kusagil mujal?
-
Lobamokkade rubriik
on keegi seda 2.4 td mootorit ka kuidagi tuunind? kolbe vahetanud plokkikaant teise oma pannud?
-
Kes, kus ja keda nägi
eile nägin siis sellist pre facelift rulli pärnumaal saulepis sisu tundus olema nahast ja kes omaks tunnistab? vabandan halva pildi pärast tegin telefoniga.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tasub seda vaatama minna ja ära osta?
-
kui ma omale rullika leian veaksin ka ennast kohale
-
M: bmw e36 320i 91a
MÜÜDUD
-
Kes, kus ja keda nägi
kelle valge pre-face kupee seisab papsaares ja siis sõitis üks pruunikat värvi sedaan k-rauta juurest mööda suunaga riia mnt poole.
-
Kes, kus ja keda nägi
eile nägin valget preface kupee e30 pärnu rimi juures sõitis mulle vastu ise olin matt musta e36-ga võtab keegi omaks?
-
http://www.auto24.ee/used/1975119 on see kellegi siit foorumlase oma?
-
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1974000loodan et ei kordu
-
Kes, kus ja keda nägi
pärnu-rakvere-sõmeru mnt ääres
-
Kes, kus ja keda nägi
minu majast sõitis just punane touring mööda võtab keegi omaks?
-
Lobamokkade rubriik
siin kellegil odava hinnaga katti on pakkuda? oleks vaja oma e36-le 320i
-
M: bmw e36 320i 91a
müüa siis bmw e36 320i 110kw 91a kõik mis autol küljes ka toimib välja arvatud juhi aken ülevaatus 05.2015 ja kindlustus aprilli kuu lõpuni. hind 550 euri pärnus 56700583
-
Lobamokkade rubriik
leitsin täna vea üles pensiini pump oli kogu kuppatusega lahti ja sealt see bensiin ka lekkis järsult minna andes ja ka pidurdades tegu siis e36-ga
-
Lobamokkade rubriik
krt politsei pidas mind täna kinni taga tulede pärast ja siis tundsid pensiini lõhna ja avastasid et mu auto paak lekib ja ei lubanud sellega edasi sõda et pean puksiiri tellima aga mina tark pea tulin sellega slepis ära oleks sõites tulnud ja uuest politseile hammaste vahele jäänud oleksin trahvi saanud kuni 1200 euri.
-
Pärnu E30 omanikud!
pärnu rulli omanikud pange pead kokku ja mõelge päev välja millal siis kokku saamine oleks ja kus kohas mis kell
-
Pärnu E30 omanikud!
võiks mingi päeva siis paika panna millal kogunemine on ja kuidas kellegile sobib minule sobib iga päev.
-
Lobamokkade rubriik
mis moodi tal see ülekanne siis ratastele läheb?