Hüppa postitusse

harcore

Foorumikasutaja
    850
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

21

Kõik, mis harcore postitas

1. panin enda tehtud pildid siia kuna siia ei lasknud ta pilte panna. https://www.facebook.com/hergo.juursalu/media_set?set=a.897826356978852.1073741835.100002544872554&type=3&pnref=story
  2. harcore

Lobamokkade rubriik

kas eestis ka 325is leidub?
  3. see tripp oli väga lahe ja ise osalesin esimest korda rullikas pidas ilusti vastu tagasi tulles nägin ainult ühte politsei autot valga poole sõitmas.Tore oli ka teisi rullikaid näha tänud ja kiitus korraldajale. näeme siis järgmine aasta.
  4. mina tulen olen kohal KM parklas
  5. harcore

Lobamokkade rubriik

seda kupeed pole mul ja see diisel tahab kere poolest tegemist saada.
  6. harcore

Lobamokkade rubriik

kui kellegil on pakkuda paljast kere kust saab plekke lõigata siis kiri PS
  7. harcore

Lobamokkade rubriik

kus saab tahokas oma voolu kuna nüütseks otsustas ta mul koostöö lõpetada koos elektroon tempi näitajaga või on viga kusagil mujal?
  8. harcore

Lobamokkade rubriik

on keegi seda 2.4 td mootorit ka kuidagi tuunind? kolbe vahetanud plokkikaant teise oma pannud?
  9. harcore

Kes, kus ja keda nägi

eile nägin siis sellist pre facelift rulli pärnumaal saulepis sisu tundus olema nahast ja kes omaks tunnistab? vabandan halva pildi pärast tegin telefoniga.
  10. tasub seda vaatama minna ja ära osta?
  11. kui ma omale rullika leian veaksin ka ennast kohale
  12. MÜÜDUD
  13. harcore

Kes, kus ja keda nägi

kelle valge pre-face kupee seisab papsaares ja siis sõitis üks pruunikat värvi sedaan k-rauta juurest mööda suunaga riia mnt poole.
  14. harcore

Kes, kus ja keda nägi

eile nägin valget preface kupee e30 pärnu rimi juures sõitis mulle vastu ise olin matt musta e36-ga võtab keegi omaks?
  15. http://www.auto24.ee/used/1975119 on see kellegi siit foorumlase oma?
  16. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1974000loodan et ei kordu
  17. harcore

Kes, kus ja keda nägi

pärnu-rakvere-sõmeru mnt ääres
  18. harcore

Kes, kus ja keda nägi

minu majast sõitis just punane touring mööda võtab keegi omaks?
  19. harcore

Lobamokkade rubriik

siin kellegil odava hinnaga katti on pakkuda? oleks vaja oma e36-le 320i
  20. müüa siis bmw e36 320i 110kw 91a kõik mis autol küljes ka toimib välja arvatud juhi aken ülevaatus 05.2015 ja kindlustus aprilli kuu lõpuni. hind 550 euri pärnus 56700583
  21. harcore

Lobamokkade rubriik

leitsin täna vea üles pensiini pump oli kogu kuppatusega lahti ja sealt see bensiin ka lekkis järsult minna andes ja ka pidurdades tegu siis e36-ga
  22. harcore

Lobamokkade rubriik

krt politsei pidas mind täna kinni taga tulede pärast ja siis tundsid pensiini lõhna ja avastasid et mu auto paak lekib ja ei lubanud sellega edasi sõda et pean puksiiri tellima aga mina tark pea tulin sellega slepis ära oleks sõites tulnud ja uuest politseile hammaste vahele jäänud oleksin trahvi saanud kuni 1200 euri.
  23. pärnu rulli omanikud pange pead kokku ja mõelge päev välja millal siis kokku saamine oleks ja kus kohas mis kell
  24. võiks mingi päeva siis paika panna millal kogunemine on ja kuidas kellegile sobib minule sobib iga päev.
  25. harcore

Lobamokkade rubriik

mis moodi tal see ülekanne siis ratastele läheb?
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus