Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
    393
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

5

Kõik, mis einar postitas

1. einar

Lobamokkade rubriik

Arvestades et vaja eemaldada ka summuti ja gardaan ja aegajalt paagi poldid mõnusalt kinni mädanenud siis teeks seda tööd tunnitöö alusel. (15 tund) Paari tunniga peab vähemalt arvestama.
  2. einar

Lobamokkade rubriik

Mina võin teha kindlalt on odavam uus (kasutatud) paak muretseda.
  3. Auto: bmw 325 IX touring Mootor:2.5 125kw Vedav sild: nelivedu Aasta:1991 Värvus:hõbedane Muu:Auto väga heas korras kerel vähene rooste.Kehtiv ülevaatus(03. 2012) ja kindlustus! info 5015578 Vahetus võimalus! Hind:2250eur asub Tartus. lisainfo: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=876655&rhash=1c2a
  4. einar

Lobamokkade rubriik

millega sa hakkama said siis
  5. einar

Sünna ///Mario pool

Teisel juulil Haapsalust tulles tulen arvatavasti läbi
  6. einar

Lobamokkade rubriik

krt see pühja keevitamine pole eriline tööö paar tundi õlle kõrvale nokitsemist. Lappide parajaks lõikamine ja sobitamine võtab ikka enamuse aega.
  7. einar

Lobamokkade rubriik

homme plaanis kunde poolt põhi ära keevitada. Siis peaks hea olema.
  8. einar

Lobamokkade rubriik

juhipool
  9. einar

Lobamokkade rubriik

a minul peab juba pool rullikat vett:D
  10. einar

Lobamokkade rubriik

ma võin tartus 20ne eest ära vahetada
  11. einar

Ebay

Peale oksioni võitmist saadetakse sulle müüja kontaktid automaatselt. Siis saab juba müüja ja ostja ise omavahel asju kokku leppida.
  12. einar

Ebay

Paku automaat pakkumisega max summa mis sa oled nõus auto eest maksma. Kui teine on pakkunud sinu max pakumisest suurema summa siis pakubki automaatselt üle. Kui mitte siis jääb sinu summa kehtima.
  13. einar

Ebay

teine mees tegi pakkumise NN automaatpakkumisega, see pakubki alati üle.
  14. einar

Lobamokkade rubriik

sexikas hobi
  15. einar

Lobamokkade rubriik

Millegipärast ma väikeste laste omanikke ei kadesta
  16. einar

O: 4x100 flantse

Selle tegemisega see teema et kui materiali just ei varasta, siis ostmine odavam. Vaata kuskilt metallimüügist mis maksab praegusel ajal 200se läbimõõduga alumiinium balvanka, siis lased selle seibideks lõigata rauasaega. Alles siis saad hakata alles treima. Ühe u 20-30mm(matriali kulu u 50mm) valmisflantsi omahind on u 20-30 euri. Lisaks töö u 2 tundi flantsi peale. Kas keegi on nõus flantsipaari eest maksma u 100 ja plusss euri :roll:
  17. einar

Lobamokkade rubriik

UUs (kasutatud) on kindlasti odavam soetada. Remondi korral tuleb arvestada u 60ne euriga, pingeregulaator, mõni diood ja laagrid
  18. einar

Lobamokkade rubriik

geneka remondiga saan aidata
  19. einar

Lobamokkade rubriik

Hull laiskus on mööda ihu laiali. Tahaks kedagi või midagi ilusat. abiks oleks kahekilone latikas või kilone viin
  20. einar

Lobamokkade rubriik

tõstamaal on ka selline vanasõna:"toida hunti palju tahad, karu mu.nn on ikka suurem"
  21. einar

Lobamokkade rubriik

Iidne tõstamaa vanasõna: "tegijal ikka juhtub"
  22. einar

Lobamokkade rubriik

:roll: väga kole
  23. einar

Lobamokkade rubriik

Trepist ülesse ronides ja suutis poolepeal pikali käiia.
  24. einar

Lobamokkade rubriik

Krt poeg murdie eile oma rangluu ära.
  25. einar

Lobamokkade rubriik

aaaaaaaaaaaa nüüd on selge Ainus asi mida ma ei mõista miks hetero mees joob klaaspudelist õlut :roll:
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus