Kõik, mis einar postitas
-
Lobamokkade rubriik
Arvestades et vaja eemaldada ka summuti ja gardaan ja aegajalt paagi poldid mõnusalt kinni mädanenud siis teeks seda tööd tunnitöö alusel. (15 tund) Paari tunniga peab vähemalt arvestama.
-
Lobamokkade rubriik
Mina võin teha kindlalt on odavam uus (kasutatud) paak muretseda.
-
M/V 325IX touring 91a LUKKU AMMU JUBA MÜÜDUD
Auto: bmw 325 IX touring Mootor:2.5 125kw Vedav sild: nelivedu Aasta:1991 Värvus:hõbedane Muu:Auto väga heas korras kerel vähene rooste.Kehtiv ülevaatus(03. 2012) ja kindlustus! info 5015578 Vahetus võimalus! Hind:2250eur asub Tartus. lisainfo: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=876655&rhash=1c2a
-
Lobamokkade rubriik
millega sa hakkama said siis
-
Sünna ///Mario pool
Teisel juulil Haapsalust tulles tulen arvatavasti läbi
-
Lobamokkade rubriik
krt see pühja keevitamine pole eriline tööö paar tundi õlle kõrvale nokitsemist. Lappide parajaks lõikamine ja sobitamine võtab ikka enamuse aega.
-
Lobamokkade rubriik
homme plaanis kunde poolt põhi ära keevitada. Siis peaks hea olema.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
a minul peab juba pool rullikat vett:D
-
Lobamokkade rubriik
ma võin tartus 20ne eest ära vahetada
-
Ebay
Peale oksioni võitmist saadetakse sulle müüja kontaktid automaatselt. Siis saab juba müüja ja ostja ise omavahel asju kokku leppida.
-
Ebay
Paku automaat pakkumisega max summa mis sa oled nõus auto eest maksma. Kui teine on pakkunud sinu max pakumisest suurema summa siis pakubki automaatselt üle. Kui mitte siis jääb sinu summa kehtima.
-
Ebay
teine mees tegi pakkumise NN automaatpakkumisega, see pakubki alati üle.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Millegipärast ma väikeste laste omanikke ei kadesta
-
O: 4x100 flantse
Selle tegemisega see teema et kui materiali just ei varasta, siis ostmine odavam. Vaata kuskilt metallimüügist mis maksab praegusel ajal 200se läbimõõduga alumiinium balvanka, siis lased selle seibideks lõigata rauasaega. Alles siis saad hakata alles treima. Ühe u 20-30mm(matriali kulu u 50mm) valmisflantsi omahind on u 20-30 euri. Lisaks töö u 2 tundi flantsi peale. Kas keegi on nõus flantsipaari eest maksma u 100 ja plusss euri :roll:
-
Lobamokkade rubriik
UUs (kasutatud) on kindlasti odavam soetada. Remondi korral tuleb arvestada u 60ne euriga, pingeregulaator, mõni diood ja laagrid
-
Lobamokkade rubriik
geneka remondiga saan aidata
-
Lobamokkade rubriik
Hull laiskus on mööda ihu laiali. Tahaks kedagi või midagi ilusat. abiks oleks kahekilone latikas või kilone viin
-
Lobamokkade rubriik
tõstamaal on ka selline vanasõna:"toida hunti palju tahad, karu mu.nn on ikka suurem"
-
Lobamokkade rubriik
Iidne tõstamaa vanasõna: "tegijal ikka juhtub"
-
Lobamokkade rubriik
:roll: väga kole
-
Lobamokkade rubriik
Trepist ülesse ronides ja suutis poolepeal pikali käiia.
-
Lobamokkade rubriik
Krt poeg murdie eile oma rangluu ära.
-
Lobamokkade rubriik
aaaaaaaaaaaa nüüd on selge Ainus asi mida ma ei mõista miks hetero mees joob klaaspudelist õlut :roll: