Hüppa postitusse

Nurgatagune

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Nurgatagune postitas

1. Õlivarda toru läks paika nii nagu peab, painutades väänates ja lõpuks haamri abiga Kahekohaline sellepärast, et tagumisi istmeid enam sisse ei lähe, selle asemel saab ideaalis olema street legal turvakaar. Selle rulli saatus on seatud nüüdseks eesmärgile saada nii suvel kui ka talvel rajale, ehk siis ehitan sellest oma unistuste masinat. Väljast näeb välja nagu rull ikka, eest jääb ka salong nii nagu olema peaks(peaaegu). Nimekiri mida paberile pole veel pannud on pikk ning kindl mitte odav lõbu, aga kiiret pole teen rahulikult ja läbimõeldult. Mõned esimesed asjad mida vaja teh osa pealt on nt lsd, ketastega tagasild ning makita asemel korralik vedrustus. Pmst on järjekord nii, et põhi ja selle alune uueks ja valmis ning siis kapoti alla. m43(kuna plaanid on teise nurga alt nüüd) enam ka sinna ei jää, selle saab keegi endale soetada. Pmst on e30 valmiduses täielikult. Plug & Play nö. Endale hakkan otsima ilma vanoseta m50't, mis läheb ka kohe soetamis järgselt pulkadeks ning puki vahele, et saaks võimalikult hea. Eks mõni vb nimetab seda nüüd jumal teab milleks, tühjaks unistuseks ja mõtetuks ettevõtmiseks nagu alati, aga see on minu tahe ja soov.
  2. Täna saabus siis see otsustav päev. Hakkasin asja laiali võtma, sisu on pmst juba väljas. Auke on, aga mitte väga rämedalt, niiet tööd väga julmalt pole. Pilte kahjuks pole, kuna pmst puudub endal kaamera, aga eks kui Joel jälle ära eksib valesse garaazi siis tuleb ikka mõni, piltidega updeite on ikka vaja. Teaserina võin ära mainida, et see auto saab olema 2 kohaline.
  3. Pöördeid ei tea, tahhokat pole ju Ja spido valetamist ma ka hetkel ei tea, tu raip ka andis saba.. Üldjoones ongi nii, et otsin kõrvale igapäeva liikurit ja teeb vähe suurema ettevõtmise sellest rullist, krt liiga palju on korraga teha ja kui pidevalt ringi liikuda, siis kuidagi võimatu tundub, et lõplikult korda saaks, teeks korra ja korralikumalt..
  4. Kas sul oli ka siis seesama teema, et m43 temp anduriga ei näidanud mitte midagi?
  5. 20h umbes kokku. Seda koos hunnikute viperustega. Kõik ilus tore muidu jh, aga ei tea kas ma olen täna kuri.. Hakkasin ca 6 ajal õhtul diffrit vahetama, mis sai päeval soetatud ja esiteks oh üllatust, kemppi tegemise ajal ei pannu tähelegi, et mul oli all ju päris hea isend tglt. 4.27 ülekandega, pole siis ime, et ka 1.6 suutis päris eduliselt kiirendada jms. Uue sain 3.91 vms ülekandega ja lootus oli suht suur, et saan asja vähe vaiksemaks ja ökomaks ideepoolest, punnisin üksipäini 3h seda sinna alla ja mis on lõpptulemus, va raip on peetis, teeb häält mis kole, aga naljakas see et ainult mootoriga pidurdades ja vaba hooga, gaasi andes on vait ?! Fuuuuck, igatahes pean ma nüüd siis veel ühe vahetuse ette võtma, bläjaaad see ei ole üksi tehes ju kerge..
  6. Saan homme kasutaja SiimP käest diffri juba, aga äitäh. Seda ma täitsa usun jh, et eks see kemppi talveks ja täis drifti eesmärgil ainult kõlbab. Agaa, no mis sa pekis diffriga muud ikka teed, katsetasin ära vähemalt, jälle törts targem
  7. No mis ma öelda oskan, juhtub ikka Homme uus differ olemas ja läheb alla ja vähemalt mingiks ajaks jääb põletamine ära. Vaja on mõningad asjad paremaks teha ja üleüldiselt korrastada. Eks seegi mis peale vahetust sai tehtud oli rohkem katseks v nii. Pole nagu varem kempi diffrit proovinud ja tahtsin teada et kui tore on, egas ma siis koguaeg ka nagu neeruhaige ei sõida Teadmiseks, päris tore on ikka suure diameetriga sõõrikuid joonistada EDIT: Lisan ausalt selle ka muidugi, et eks me oleme ise ka kergelt debiilikud Diffri otsasaamisele aitas kaasa kindl ka see, et talvekad mis nende Joeli valukate peal olid ei olnud päris ühte mõõtu. Silmaga nähtav ka pealekauba, aga kuidagi väga mööda jooksis meist mõlemast see pilt. Nüüd on kõik 4 ühesugused
  8. No mis ta ikka olla saab, 85kw originaalis. Mul katti pole niiet äkki siis miskine 87kw ja arvestades mootori vanust, noh tuleb äkki miskine 60kw ratastesse ära
  9. Päris suurt teemauuendust veel ei tule, selle teeb siis kui on vinks vonks kõik. Hetkel on katsetuste faas veel. Agaa, niipalju võin öelda et kemppiga jõuab poole pöördega talvekaid suitsetada küll. ja ilusaid O kujusid maha joonistada. Differ sai kokku praetud hetkel sellepärast muidugi, et muidu oleks ta lihtsalt katki läinud, väga pekkis teema oli juba, hakkas vahepeal ühte ratast tagurpidi vedama sõidu ajal, dafuq miks, ei kujutagi ette... Sellega seoses oleks vaja ühte lahtist nüüd lisaks, koguaeg pole lukuga hea sõita, mul on liiga palju manööverdamist selleks. Pealkiri sai ka model vähe valesti kuna mudel jah on ikkagi 316i, aga motoks ju nüüd m43b18 !!, ehk siis 85kw. Ilma katita vb peaks 87kw vms olema.!?
  10. Aga it lives, runs and burns rubber(arvatavasti).. Homme kui rohkem aega, teeb pikema kokkuvõtte koos piltidega. Pealkirja võib ära pmst muuta..
  11. Meil oli mahatõste jaoks vana koormarihma laadne asi ja raudkang, ei olnud tõstukit. Ja kokku, kuna jebisime õlle ja poldiga võidu läks maha võtmisele ca 6h, sellest pool oli kindl avastamis rõõmu ka, et nää see on nii ja teine naa M40'st jääb nüüd igatahes hunnik kama järgi, sh nt tutikas visko, tutikas genekas jms, ehk siis kui kellegil soovi, andke teada. Nüüdseks igatahes uus kone vahel, juhtmed pmst 90% ulatuses keevitatud ja nipet näpet veel ja võib tule torru vast saada, aga rohkem täna ei jõudnud, alustasime niigi kell 11 õhtul ca ja nüüd 5 aeg hommikul lõpetasime. Viisime ta muidu suurde garaazi ära, tõstuki käpaga käis vahele suramine kuidagi lihtsamalt. Hetkel valmistab mulle suurimat mõttevalu see krdi õlivarda toru, no ei jaga biiti kuidas see sinna susada..
  12. Tõstsime Joeliga pmst kahekesi seda motot välja ning ilma kastitagi oli suht viimasel piiril jõunumber
  13. Ei ikka kasutame 43'me juhtmestiku jah, sellel pildil on täpselt see seis, et vana juhtmestik on veel peal ja saime just selle vana kobaka sealt välja. Fu faking üle 3h jändamist ühe näkase kk poldiga, mille siis lõpuks kordamööda saagisime rauasaega maha, kuna kodu garages relakat kasutada ei saa öösel ja polnud käepärast ka M40 juhtmestiku kui sellist ei saa mingi valemiga mu meelest kasutada, aju pistik pidi ju teine olema ja lisaks on üks moto coil packidega ja teine vana hea jagajaga. Vahetame ikka pistiku ära ja asi ants. Täna õhtune projekt ongi: Auto suurde garaazi, tõstuki käpaga mootor aiste vahele tõsta(kangiga kahekesi oli raske ) ja siis hakkab Joel pistikut vahetama.. Hästi läheb siis homme hommikuks on tuli torus. Keegi tark võiks kirjutada veel, et on mul ikka õigus, et kk on 1:1 teema?
  14. Pilt kell 3.31 Jaa ei lähe m20. Tuleb ikka valmis soetatud m43 vahele surada, kuna lasin ajust ews'i ka eemaldada. Teadmiseks ka siis edasiseks, et tartus teeb seda suht kiiresti selline koht nagu DiaLabs, aga maksab omajagu füüri, ehk siis täpsemalt 85.- Joelil on kaameras neid tegemise pilte tglt terve hunnik, aga eks neid sheerib vast siis, kui uus on vahel ja rehv suitseb Igatahes on vanal m40'nel nukk ja nookurid päris otsakorral, ühel nukal suisa tükk nurgast väljas.
  15. Täna siis sain uue ukse ja toonklaasid taha kasutaja rocketbunny käest. Suured tänud, kuna raha ei röövinud juudi moodi ning tõi pmst ukse ette ära. Uks vajab küll suurematsorti rooste eemaldamist ja vb isegi keevitamist. Toonklaas aga on päris mõnus tume ja üsnagi heas korras kilega. Tagumisel klaasil pesitseb ka e30 klubi kleebis, ehk siis nagu väike boonus v nii.. In other news: Olen m20 moto otsingutel..
  16. Ma sain need omega istmed 2 õlle eest ja päris mugavad on.. Mugavamad kui org istmed igatahes.. Sad but true..
  17. -Käigukast on ka ikka jah, pmst sain terve kapotialuse, puudu vaid ews klots mis on ühenduses salongi juhtmestikuga ning roolilatt koos voolikute ja kopsikuga.
  18. Mis sillaga lahti siis..?
  19. Oleks nagu vähe õlinäljas olnud need jupid ju..
  20. No minupuhul siis ajus see immo teema, kuna tollega koos töötavat ews klotsi ma kaasa ei saanud. Teisalt on mootori küljes roolivõimu pump, aga ei ühtegi voolikut ega ka vastavat roolilatti. Sellega polegi veel otsustanud, et kas pump vahelt ja õige pikkusega rihm, või otsin e36 lati koos muu kamaga vahele, rihm oleks siinkohal lihtsam, aga ei tea kas ka praktilisem. Ning siis tavaline teema muidugi, õli, filter jne, peab need ka ikka kõrvale kohe ju valmis panema. Mootor paistab pealt üsna kuiv jne muidugi, aga kkk tihendi võiks ju ka ühtlasi vahetada.. Vidinad ühesõnaga
  21. Mootor on üsna sitke jah. Ja edasiseks teemaks. Palun ka vabandust, sest eks arusaadav, kõigile ei meeldi vaadata kuidas asja ruunatakse nö, siinkohal siis seda vana mootorit. Tulevikus hakkab ka kindlasti uus pöördeid nägema ja mitte vähe, sest konkreetne auto on mul siiski mitmeks otstarbeks. Hommikul lapsed lasteaeda ja ise tööle, ehk siis igapäeva sõiduk ning võimalusel lasen ka külje ette ja põletan utiile, ehk siis võimalusel nö harjutan külg ees ka hoidmist/drifti nö(seda ka 90% ajast ikkagi kõrvalises kohas). Ning kui mu auto läheb katki, siis teen ka ise korda, kurtma ei hakka. Seega palun mitte postitada nö normaalse maailmavaatega inimestel enam siia, eriti kui vaatepilt ei meeldi, sellest ei muutu midagi ja teema jätkub sama joruga edasi ! Aga siis konkreetselt auto teema jätkuks ka: Niisiis, täna sain lambda ka kätte, niiet nüüd veel mõni vigur ja istutab uue kone vahele. Ajuga otsustasin, et lasen selle immo teema üldse maha häkkida, sugulase käest sain infi, et diatech või miskine selline koht peaks saama ilusti hakkama ja asub mul töökoha taga pmst kohe. Küsimusele, et krt kas teil siis um'is pole sellist klemmi kes ära teeks, ütles et nii spetse vendi seal ei tööta Ühtlasi sai Joeliga vahetust tehtud ning mo rull sõidab nüüd nende tumedate fondmetalitega ringi, bottlecapsid andsin talle.
  22. Aga palun. Seletan. Omaarvates ning ka suures piirdes mõne, vb paljude arvates on sinu teema väga õige. Kui vaatan ise asjaolusid, siis vb tõesti , ongi õige. Õige siis sellesuhtes, et hoian oma vara, ei lõhu seda, ei tee lollusi ning ei näe mõtet miks üldse keegi midagi sellist peaks tegema, ok arusaadav. Samas get real, igaüks kasutab oma vara nii nagu ise tahab ja mark my words härra. Sul pole elus nii siledat ja viisakat rulli olnud, kui sellest veel mõne kuu vältel saab. Kriitika on üks asi, oma maailma vaate peale surumine hoopis teine.. Kui leiad et seda teen mina siin hetkel, well noe shait, minu teema ka onju..
  23. Targad sõnad tühja sisuga
  24. s**t lugu, ma ka ei käi parklates ja üldjoones liikluses olen ka inimene, täiesti kõrvaline koht kas tead oli jah. Maun..

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.