Kõik, mis marttin postitas
-
BMW 318IS '91
Paar pilti ka autost, mis tehti EBK kokkutulekul. Eest rohkem hetkel madalamaks keerata ei saa, vaja camber plaadid panna siis langeb veel. Tagant nii madal, kuna pagass oli ääreni asju täis
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
kuidas saab teed otsima hakata kui on kitsas rehvimööt peal? mul endal kõik 16x9, rehviks 205/40 ja ei kisu kuskile, ei linnas ega maanteel, sõidetud maanteel nii siledat, kui ka rööpaid täis teedel, probleem puudub.
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
ees võiks stange lip madalamale ulatuda, siis 5+, aga muidu ilus.
-
BMW 318IS '91
-
M: 3.0 v8 160kw mootor
- Lobamokkade rubriik
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/Touring/Europe/325i-M20/LHD/M/1989/browse/vehicle_electrical_system/plug_housing/- BMW 318IS '91
poeuued ikka, otse saksa tehasest, rehviks 205/40, kraapimise vastu aitab vedrude vahele kummipuksid. aga reklaami eest väga suur võimalus saada vipiks, maha ikka kohe peale pidu, segab tahavaate peegli kasutust.- BMW 318IS '91
- BMW 318IS '91
seda veel õelda, ei oska palju need üldse taevasse näitavad, kuna pole ise veel korralikult neid valgustamas näinud, oli ainult hetkeline test kas töötavad paar sekundit, sest oli kiire ja oli vaja ka coilid alla panna sama päev. valgustamise täpsemat eesmärki ka veel ei tea, palju öösel ikka sõitmist on, rohkem vast ikka päeval.- BMW 318IS '91
valesti reguleeritud, tuleb neid väheke paikka kruttida..- BMW 318IS '91
esiotsast pilti ka, rösteriga tehtud, kuna kaamerat pole kunagi kaasas, kui see võiks olla ja teisest toast ka pilti, kus teised 3 tegelast sees, teine suve aparaat, 3.0 v8 ja 3.5 v8. number on ka jube keere, peaks kunagi uue tellima ja uukate kohta õeldi, et näitavad kosmosesse.- BMW 318IS '91
täna sain udutuled ette keeratud ja ette sain coilid alla( toodanguks jom ). homme tagumised samuti alla keerama. väike tagasilöök samuti, parempoolsel roolivarda otsal keere läbi tuleb uus panna, stabikavarda kondid ka otsas. kui need uued siis sillastend ja peaks korras olema.- M: 3.0 v8 160kw mootor
- BMW 318IS '91
nii on, aga kui on paljude kohalike poolt õeldud, et korralikult tehtud, siis väga ei kahelnudki selles, lihtsalt need asjad mis teha vaja mulle endale ei meeldi või on tegemise käigus kahesilma vahele jäänud.- BMW 318IS '91
ega nüüd nii hea ka kõik ei ole kui tundub, natukene teha on, kõike korraga ei jõua, aga plaanid on suured ja müügi soovi veel küll ei ole endalgi see ost oli selline kahtluse all, määrisin kõigile oma vanat autot pähe, et kiiresti ära ostetaks, hetk peale enda auto müüki helistasin müüjale, et tulen vaatama ja pole tahtnud isegi proovisõitu teha, aga käisin tiirul ning endale saingi, koos hunniku lisa juppidega.- BMW 318IS '91
ah nii proovida võib ikka, aga ega ei taha sellest loobuda küll, hinda sain paremaks ka veel tegelikult ostes.- BMW 318IS '91
mõte oligi midagi sellist teha- BMW 318IS '91
- BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
mulle meeldib- BMW 318IS '91
Tänud, endale meeldib samuti, nipetnäpet seal teha tegelikult on, üks juhiistme parempoolne esimene tikk polt otsustas sisse kukkuda ja siis tegin sinna ühe teise lahenduse, et iste kinni püsiks, kasutasin polt tüüblit aga hiljem tuli välja et tuleb seda kohta ikka keevitada, kuna äärest lahti murdnud. uue maki proovimisega sai üks kölar ka läbi lastud juba sõbra käest saan ühed teised asemele. eile saabus usast eestisse pakk, mida olen juba natuke aega oodanud, täna jõudis sõbra kätte.- 2013 riided, meened, trükised
mul sama soov 2 särki ja lukuta pusa.- BMW 318IS '91
tegelikult see istmete nahatus läks juba üle jah, mõtetu haudumine naha peal istumisel.- 2013 riided, meened, trükised
kas on kuidagi võimalik veel neid särke tellida?- BMW 318IS '91
- BMW 318IS '91
sinu auto teemat mulle näidatigi kuu tagasi ja õeldi et konkurent mul natuke rohkem tumedamates toonides tuled aga muidu sama. sisust hetkel pilte pole, või kui leian vana omaniku piltide sealt midagi siis viskan möne siia üles, aga muidu piltidega läheb aega mingi 2 - 3 nädalat, kuna auto juurest eemal. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus