Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. Koguaeg ju Tallinnas kokkutulekud toimunud...
  2. Intensiivpesuks kutsutakse seda, mul samuti olemas.
  3. Esiteks mida sa üldse saavutada tahad? Kas vana mootor peetis või tahad lihtsalt autot võimsamaks saada? Definitsioon "lihtne" on ka selline kahtlane, mõne jaoks on V8 vahele tõstmine ka lapsemäng. Kui rida4 peale tahad jääda siis kõige lihtsam oleks panna 1.8is vahele, saad võimsuselisa ja lihtne vahele toppida.
  4. Ma saan nukkvõlli alles 6ndal kätte, niiet mind vist lume algul näha pole. :/
  5. Sai siis jälle igavusest kodus ringi jalutatud (palju vabu päevi ei tee head) ning avastasin et nn laohoone katus tormiga kergelt viga saanud ning rullika põhi ujus kenasti vee all. Ajasin siis 316 puu alla ja 325 läks garaazi, hakkasin kuivatama ja pigimatti välja kaapima. Nagu ikka, siis ei pääse ka üllatustest. Lähituttav kes lubas esimesed nurgad serv servaga keevitada on suht tuimalt üle lasnud mind...
  6. Tundub et aju chipitud selle jutu järgi. Mul need 83 ja 85kw lammutuse raiped pole ükski punase lõppu jooksnud...
  7. Kunagi kellegi poolt toonitud, natuke pleekinud. Tagumised katted puudu. Hinnasoov: 20eur Asukoht: Puka, Valgamaa Lisainfo PS
  8. See nädal ka miskit toimub?
  9. Nägin jep kui käppa viskasid, tervitasin veel vastu. Ah pole sel Egol häda midagi, lihtsalt kaine peaga pole mõtet minna. /// Oleks tegelikult kauemgi olnud, aga sõber kustus juba ära ja tahtis koju minna. Aga tundub et ega vist millestki huvitavast ilma ka ei jäänud.
  10. Vilksamisi nägin teda jep, aga rahvast oli meeletult ja ma kaua olla ei viitsind kuna pean täna öösel minema elektriliine lappima jälle. Ah mingi Rõngu kandi tont oli, eks kunagi ikka juhtun teda veel nägema...
  11. Eilne õhtu oli ka lõbus jälle üle pika aja. Nimelt siis Elvas avati uuesti peale oma 10-t aastat ööklubi Ego. Ja nagu traditsioon ikka, siis ajastukohase rullikaga platsi koos sõpradega. Kõik ilus ja timm senimaani kuniks sain jälle loengu teemal, et miks ma sellise rondiga peole tulin... Ja oh imet, see kord polnudki mingi blond bimbo kes seda ütles. Tuttavatel juba rusikad sügelesid, aga tont sai enne pagema, krt ma ei teagi enam mida teha, müün vist kõik oma rullikad maha ja võtan mingi X5 liisingusse siis olen tegija...
  12. Pildi peal tundub täitsa kena sedaan, kuidas kerel tüüpkohtadega lood on? Kas plaanid roolivõimuga lati ka alla panna? Tundub et mootor pärit e36 pealt, kuidas selle plaanid aiste vahele saada?
  13. -Kaido- vastas kusti112 teemale, kohas Autod
    Asukoht? Keretüüp? Aasta? Äkki pilt või paar?
  14. Üks lihtne variant on kat ära kaotada ja lõpuputi sumpaots jämedam panna. Effekt on kindlustatud ning pole hirmu et salongis oleks rõve kumin.
  15. E30 kere peal ongi 1.6 väga huvitavalt terava minekuga, samas juba E36 peal on viimased uimakotid. Punasega siis mootori poole pealt kindlasti kurjemad tuleviku plaanid?
  16. Jään huviga pilte ootama.
  17. -Kaido- lisas teema, kohas Varuosad
    Tere! Sooviks osta rullikale siis typ-188 LSD diffrit, ülekanne võiks jääda 3.73 kanti, diisli diffreid mitte pakkuda. Seisukord peaks kindlasti olema hea ning sobima kohe rullikale alla panekuks. Hinnapakkumised paluks privasse koos piltidega. Tervitades, Kaido.
  18. Jäin isegi hiljaks, see oleks ideaalselt lammarisse ära kulunud.
  19. Damn Erki kui sa minemas, siis pean vist ennast ka ikka platsi vedama...
  20. Kerge offtopic veel otsa: Elva, Nõo ja Tartu ongi minu jaoks vaata et oma küla, sest suurem osa sõpru asuvad sellel trassil. Kuna ma novembris jällegi kõik nv-d olen tööl ning nädala sees koguaeg vaba, siis hakkan vaikselt mootorit maha tõstma, leiab kerel ka viimased defektsed kohad üles ja saab hakata keretööde peale mõtlema mõne aja pärast.
  21. No kurja Raul kuidas nii saab? Ma juba eelmine nv kuulsin Elva peal jutte, et sina pidid rulla ostma ja keegi su sõber ka.
  22. Talveks on vaja, siis näen mis seisus see mootor üldse on... Juhul kui ikka jebima hakkab, siis lendab üldse minema ja läheb miskit muud huvitavat vahele.
  23. Mul tuttav tegeleb hobikorras autode remondiga ja ta paneb kenasti paika, ma ise nagunii nukka vahetama ei hakka. Reg ratas ammusest ajast olemas, sai extreme käest ostetud. Kuna nendel nukkadel vahet ei pidavat olema, siis kumb oleks mõtekam Febi Bilsteini omadest- kas see ilma kat-ta kallim variant või siis see 160eurine odavam kat-ga variant?
  24. Ei satu sinna kanti ning kasutatud nukka ei taha, pealegi nagu siin juba varasemalt tõestati, siis b25 nukk ikkagi parem kui b23 oma. Eks ma siis vaatan, millise valin.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.