Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Hakkab tõsiselt see Eesti teema juba närvidele käima, ma ei tea kas kogu elu käibki aind Tallinnas ja ülejäänud kant mõttetu w? Üritan siin vaikselt ühte avariilist E36 kupeed müüa, juba ma ei tea mitmes ... kirjutab, et oleks Tln ostaks ära või ala too Tln ma vaatan üle. Vanasti viitsiti vähemalt ärigi ajada, nüüd tundub et pealinna ärikad ei viitsi üldse oma p´rset liigutada diivani pealt, ainult oskavad müüjatele närvidele käia.
  2. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Avalikult ei hakkagi pakkuma, ei viitsi seda mõttetut ila pärast ps-st lugeda. Siinse foorumi rahvas on vägagi normaalne, aga kahjuks kuulutused alati meelitavad igasuguseid .... ligi. Mõni arvab, et ta läbi mädanenud mandeooo pask on ka uue mersu hinda väärt.
  3. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kaine peaga olen kordades julgem, ära sa selle pärast üldse muretse. Osta parem kiiresti rullikas ära, muidu äkki teen selle ka veel romuks.
  4. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tiit kas nüüd ei või enam põllu peal ka paarutada? Muidu oli suur jama, et minu punt metsateede peal peeneks laskmas käis jne... Sa oled seal Põhjas ikka liiga pehmo, tule ela mingi aeg Lõunaosariikides, saad ka lõbusamat ja vabamat elu tunda
  5. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kes põllurallikale ikka uut ostma hakkab... Võtsin siis omal 126kw mootori lahti: plokikaas kenasti terve, ainult üks nookur pooleks. Klapp väliselt terve, aga ideaalis ikka ära vahetama. Ülejäänud iludus siis siin, kõik saaled olid jahedad mootoril, ühe lihtsalt poos kinni ja lõi kepsu pooleks.
  6. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ära keevita, küsi kasutajalt Erxx, tal peaks olemas olema e36-l see. Lihtsam ära vahetada ja lai seib alla panna.
  7. Kas kaant maha võttes alustatakse samuti keskelt või hoopis äärest?
  8. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Suht tüüpiline, et kulunud kummist läbi lööb. Mul lammaris mitu autot olnud, millel kapoti sisse ka augu löönud.. Lihtsam sinna mingi kasutatud kinnitus seda ja laiad seibid mõlemale poole, siis kaob mure ära.
  9. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Aa, jah... Kes Tartus musta pre sedaaniga ringi liigub millel kõrvalistuja tagauks korralikult mõlkis? Mitu korda silma jäänud linna vahel ja täna oli veel Ilmatsalus.
  10. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Entu täna pühap, kõik veel koomas või üleväsimuses... Mitte sinusugused hullud, kes turbot silitaks õues.
  11. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Käisin täna vaatamas Ilmatsalu rada, vett peal oli, aga sõitjatel oli kõigil emotsioon laes. Selle aasta rada väga hästi välja kukkunud ja loodan, et võistluste jaoks ikka külma ka piisavalt tuleb. Tekitaks kergelt endalgi isu proovida, aga kahjuks autot pole.
  12. -Kaido- vastas retspets postitusele asukohas Varuosad
    Pigem enne uuri mis kast sul seal all on. Getrag 240-l on pikem kardaan ja 260-l lühem... Väldid hilisemaid probleeme kardaanide ja kastidega nagu mul oli.
  13. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Täna ikka Ego laks, mullegi paar kutset tulnud juba...
  14. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    s***a Entul lastakse võõraid naisi kaeda ja veelgi rohkem nendega väljas käia. Raul, läks vähe lappama eile siis?
  15. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tibi hakkas vinguma w? Suss nagu sa oled...
  16. Andurid vaja lahti leotada, päris hästi oksüdeeruvad kinni. Pmst kui Lõunaosariikides elad saaks minu kasti küljest andurid võtta ja proovida, mul nagunii mootor kottis, aga muidu töötas.
  17. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Entu??? Mis kardad??? Mine ja vaata lihtsalt, ega keegi sind ära ei söö.
  18. Up! Viimane hind 150.-
  19. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Pmst küll, aga väga edukalt ja kiiresti kütab soojaks. Omal suurele mersu veokale vahele pandud, millel eelsüüteküünlaid pole.
  20. Pakkuda siis 86" aasta 325i pealt esimene põllelisa, mis on see nn kahe avaga. Hind selline, kuna oli kinnitatud kruvidega ja kahjuks paar lisa kruviauku tehtud. Pildid lähipäevil- näha saab Tartus kuni laup õhtuni ja peale toda Valgamaal, Pukas. Hind on 40 euri ja ei kuulu tingimisele. Kontakt: Ps või 56 452 444 Illustreeriv pilt:
  21. Uus hind: 180eur.
  22. -Kaido- vastas -Kaido- postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Up! Uus hind 30eur.
  23. https://www.facebook.com/photo.php?v=514354388682944
  24. Vaatasin täna, et Rannakülas juba aktiivne jäärada käib Võrtsjärve peal. Peab kokkutuleku vist linnast välja peksma hoopis.
  25. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sai ka siis moodsad koopalaiendid tellitud ühe hea tuttava rullikale:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus