Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. Kui nukk jahe, siis peab vali klapitiks sees olema mootoril. Mul endal oli ka kunagi üks m40 mootoriga e36 retsimiseks mis üle 3,5k pöörde ei läinud, klappide tiksumine oli ikka päris kaugelt kuulda.
  2. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ma oskaks päris mitu nime öelda, aga tundub et nad praegu aktiivselt enam ei tegele.
  3. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Edu ja väga paksu rahakotti taastamisel! Kui mingi aeg viitsid võid pilte teha lähemalt, tahaks ise ka huvi pärast näha kui korralik on.
  4. -Kaido- vastas siimp postitusele asukohas Vaba teema
    E30 on praegu rahva seas lihtsalt meeletult moes. Umbes sama nagu vahepeal oli vene tsikkel K-750M, sapakas jne. Tean juba üsna mitut inimest kellel kabriote vastu huvi kadunud, sest vaata et pea igas linnas tuleb neid vastu. Leitakse lihtsalt mingi uus mänguasi ja jälle hinnad muutuvad.
  5. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Bronnimine meil ikka sellesmõttes, et paneme auto kinni sellel eesmärgil et kohe järgi sõita ja ära osta. Mitte et molutada ja raha koguda. Eelmine situatsioon oli meil Erxxiga Iisakul kui mingi ... hakkas vahele tulistama, üritas hinda üles ajada mis ei õnnestunud. Ma pole ajaloos ühtegi autot niisama broneerinud, et raha koguda või mitte osta vms. Alati bronn peale, kohe järgi.
  6. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eix ma selline m*nn pole nagu mõni kes teiste diilidele vahele situvad. Kes ennast ära tundis, siis edu ja tervist tulevikus.
  7. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ma nagunii hetkel jagan oma aega kahe töökoha vahest, vaba päev on defitsiit. Las teised ka saavad head kraami vahelduseks, mul nagunii vaja üks E28 ära tuua see nädal.
  8. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Isegi näinud seda kuulutust, aga kahjuks pole aega ja viitsimist nii kaugele järgi minna. Imestan et Tln jupitajad juba tormi pole jooksnud... Pardinokk ja tehase resokas juba omaette väärtus.
  9. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tagalisale on meeletu tunglemine, aga hetkeplaanide kohalselt läheb ühele väga heale sõbrale. Eix- ma toon auto nagunii algplaanide kohaselt pühapäeval ära koju, aga kui varem tahad vaadata mis pead Erkiga rääkima. Midagi sealt tarvis, siis anna ainult märku.
  10. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Varuosadeks ikka, magusamad palad jäävad endale. Esiosa on liiga ära, et sealt asja enam saaks, katusel ka õrn volt sees. Muidu kere on üllatavalt heas korras, saan sealt enda rullikale ka hunniku keredetaile mida ringi tõsta.
  11. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kui aega saan siis tuleb lisafotosid, päris huvitav on kaeda mida kõike rullikate hiilgeajal nendega ära tehtud ei ole.
  12. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Koopia lisa jep, auto originaalis muidu sinist värvi olnud ja sees ka sinisest sisust veel jääke alles.
  13. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Paduvihmaga 25km mööda kruusateid nööri otsas ilma kojameesteta, asi oli seda väärt. Nimelt siis 324Td sedaan, manuaal kastiga.
  14. See 324d on passis 320i, huvitav kas korralikult teostatud mootorivahetus või pigem kere?
  15. Samuti käes, suurimad tänud!
  16. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Hakkasin fotoalbumisse pilte laadima ja vahii mida ma märkan esilehelt: http://fotoalbum.ee/photos/Deluxe65/sets/1410407 /// Kes nüüd albumit jälgima jäi sõitmise ajal, siis see peaks liiklusele keskendumise tagasi tooma:
  17. Ma kohale ei jõua, pole siiamaani normaalset tagapütti leidnud. Aga eks kunagi üritan tulla.
  18. -Kaido- vastas chillout postitusele asukohas Probleemid
    Vast annate andeks, aga sobib tõesti kenasti alla. Ma loll mõõtsin valesid diffreid.
  19. Mine ja põleta jah, anna veel nii minna et Reporterisse saaksid. Ja siis käib mingi üleüldine vingumine, et rullikatest arvatakse halvasti.. Krt eelmine aasta ei juletud isegi intervjuud anda- millest me enam siis räägime. Aga noh ostke mu rullikas ära, näeb praegu välja ka nagu mingi vaese õpilase käru, ideaalne kuulsuse kogumiseks.
  20. Rullikate kokkutulekud on ikkagi kolmapäeviti, mitte neljap. Täna on mingi tänavahulgaanide kokkutulek jälle kuskil Prisma parkla kandis, sinna väga ei tükiks enda autoga...
  21. -Kaido- vastas chillout postitusele asukohas Probleemid
    E34 diffri korpus on pikem kui E30 oma. Võin vaba päeva tekkides pilti teha 520i alt tulnud 4.27 diffrist ja 325i alt tulnud 4.10 diffrist. Peast ei mäleta, aga kuskil ~2-3cm oli pikkuse vahe korpustel.
  22. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kui genekas kutu, siis peaks laadimise tuli põlema( juhul kui korras on muidugi). Krdi kahju et ma varem seda teemat ei märganud, olin just tunnike tagasi Trt-s, oleksin saanud ära vaadata milles viga...
  23. Ma ise ka imestanud, et miks keegi Karl Madise pre 320 ära pole ostnud, hinda ju peaaegu et polegi kui arvestada seisukorda ja vanust.
  24. Tiit peale meie viimast jutuajamist on veel palju juhtunud... Tule parem appi, too tikksaag ja aita mul tagapõlle auku suuremaks teha.
  25. Ma ka olin täna terve päeva metallidetektoriga metsas, aga muidu järgmine kolmap saaks isegi tulla, küll aga nii 15 mintase hilinemisega (tööl). Neljapäeva kohta ma ei tea, mul niigi sinistega viimaselajal liiga palju kokkupuuteid, ei tahaks kuskile nimekirja sattuda.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus